Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

anlaım cnm dogru oyluyosun aslında ara ogun yapmayınca ben oglenlerı cok yıyıorum

gider gider bebe en mühim şey o sağlıklı olsun da :) bi daha nerde bulcak anne sütü gibi nimeti....

boğazımda sıkıntı yok allaha şükür tatlım sadece burun ve gözler faranjitim azsa direk sirkeli su en iyi gelen o

hımmm ona ne iyi gelir acep.... öğrenmek lazım bunları gocagarı yöntemlerini çok severim ilaç içmemek için her şeyi deniyorum :))

İşyerimde sorun değil 5 yıllık arkadaşlarım kimseden çekinmem ama evde sabah bişey hazırlamam pek mümkün değil yakında ki pastanelere bi bakayım tam tahıllı falan öyle sandviç varmı diye yada ofise alışveriş yapayım peynir zeytin ekmek alayım akmek arası bişeyler yapıp yerim

Ben de 2 sene emzirdim. Bırakmam iz çok zor ve acıklı oldu ikimiz için de. Benim oğlum da 27 ayına girdi . 25 temmuz 2014 luyuz biz de..

Oh oh öyle karatay i ben de severim ki...

Ben de 2 sene emzirdim. Bırakmam iz çok zor ve acıklı oldu ikimiz için de. Benim oğlum da 27 ayına girdi . 25 temmuz 2014 luyuz biz de..

Oh oh öyle karatay i ben de severim ki...
Benimde oğlum 22 haziran 2015 benim hastalık yüzünden annelik hormonuyla kitleler uca geldi tutamuyordu bile sonra hastanede süt kesen dostinex İlacını verdiler resimdeki oğlum full mama bebesi 3 gün emdi sadece

dünki menüm

sabah 1 kase special K yemiştim ama rahatsızlandım bayıldım falan anlatmıştım dün .. afedersiniz istifra edince gitti
annemdeydim bütün gün önce pekmez içirdi yarım çay bardağı
sonra kahvaltı yaptım peynir domates biber tam tahıllı ekmekle

öğlen 3 adet köfte biraz yoğurt yedim ekmeksiz

akşam bişey yemedim

sabah işe giderken 35-40 dk yürüdüm

O
kızlar sızce ara ogun olmalımı ya ? daha once karatay yaptım bı ona gıdıyo aklım bıde dıyetısyene napsam kı ben

Bence olmalı özellikle ben Ikindi de ki arayı sağlam yapıyorum ki akşam yemeğinde kaçırmayım hafif olsun diye.

canim ben de ogluma 85 le hamile kalip 81 e düstmüstum.ilk uc aylik donemde sonra gebelik diyabetinden dolayi diyet yaptim. 91 le doguma girmistim. Simdi ise 76yim. Bu 76 benim inat kilom yapisti gitmiyor kac haftadir....

@wendy ben bu detoksu yaparken dukanda da 5+5 yapiyim diyorum bende vücut bi şaşırmış olur bir aydır bu düzene alıştı 5 sebze gününde verdiğim detoks menü gibi beslenecek kırmızı pancar + yoğurt ve ıspanaklı olan yeşil detoksu yapmayı düşünüyorum Aslında detoksun tam zamanı sonbahar sendromuna girmiş herkes

Benimde oğlum 22 haziran 2015 benim hastalık yüzünden annelik hormonuyla kitleler uca geldi tutamuyordu bile sonra hastanede süt kesen dostinex İlacını verdiler resimdeki oğlum full mama bebesi 3 gün emdi sadece

Çok tatlı oğlun maşallah. Senin ki çok başka bir durum senin sağlığın önemliydi o anda..

Çok tatlı oğlun maşallah. Senin ki çok başka bir durum senin sağlığın önemliydi o anda..
Evet öyle regli bahane ediyorsun fazladan bi detoks içeceği iceceksin sonrada 76 da takildim diyorsun iii senin canın istemedim sen 76-75 gidip gel ben sana yetisirim gelecek aya

Evet öyle regli bahane ediyorsun fazladan bi detoks içeceği iceceksin sonrada 76 da takildim diyorsun iii senin canın istemedim sen 76-75 gidip gel ben sana yetisirim gelecek aya

Ama ben suan her yemekten önce domates kurunu yapıyorum. Perşembe son gün. O zaman cuma günü başlayabilirim. Bi de benim katı meyve sıkacagim yok nasıl yapcaz ki ben.
Detoks türlerinden birini mi seçmek gerekiyor tekrar bakayım bir

B
Biri değil bi kaç tane uygulama yöntemi de var benimde yok blender damı yok ben blender kullanacağım ben pancarı yoğurtla severim zaten kırmızı pancar bu mevsimde çok faydalı bide ıspanak havuç lahana pancar olan var fazla karbonhidrat alma normal yemeye devam edebilirsin zaten çok yemiyosun

Dediğim siteye bak onları ben kendime Gore yazdım orda meyvelikler falan var daha güzelleri ben diyetime Gore yazdım
Harikalar mutfağı detoks yaz Google cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…