- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #207.101
valla canım ne yalan söyleyim çevremdeki herkes böyle oldu benim :) hamilelikte yürüyüştü falan derken almadık hiç birimiz, hatta ben 7 aylık hamileyken sen hamile misin diye şaşırıyolardı o derece :)
hatta doğumdan çıkınca bi göbek vardı kv teyzeleri oo iyi gelin kilo almamış aferin dediler, sonra haliyle süt olsun diyip yedim, uykusuzluk hareketsizlikte çabası, kızımın mevlüdünde aynı teyzeler aman nası kilo almışsın dediler :) sonra o hep öle devam etti işte.
biraz da bünye meselesi sanırım, benimki süt yaparken kilo da yaptı :) peşiden koşunca gider dediler gitmedi :) emzirmem bitene kadar sabredicem dedim ve bu işe el attım işte :)
böyle başardım işte, aferin bana :) ama şimdi doğum önceme 2-3 kilo kaldı, sabredince gidicek hepsi yapıcak bişi yok :)
sekerkiz67 ara öğünü tüm diyetisyenler tavsiye ediyo, kan şekerini ani düşmesini engelliyo bi nevi, çok acıkınca malum gözümüz dönüyo, yoğurt bi kaç çiğ kuruyemiş falan olabilir bence.
valla canım ne yalan söyleyim çevremdeki herkes böyle oldu benim :) hamilelikte yürüyüştü falan derken almadık hiç birimiz, hatta ben 7 aylık hamileyken sen hamile misin diye şaşırıyolardı o derece :)
hatta doğumdan çıkınca bi göbek vardı kv teyzeleri oo iyi gelin kilo almamış aferin dediler, sonra haliyle süt olsun diyip yedim, uykusuzluk hareketsizlikte çabası, kızımın mevlüdünde aynı teyzeler aman nası kilo almışsın dediler :) sonra o hep öle devam etti işte.
biraz da bünye meselesi sanırım, benimki süt yaparken kilo da yaptı :) peşiden koşunca gider dediler gitmedi :) emzirmem bitene kadar sabredicem dedim ve bu işe el attım işte :)
böyle başardım işte, aferin bana :) ama şimdi doğum önceme 2-3 kilo kaldı, sabredince gidicek hepsi yapıcak bişi yok :)
sekerkiz67 ara öğünü tüm diyetisyenler tavsiye ediyo, kan şekerini ani düşmesini engelliyo bi nevi, çok acıkınca malum gözümüz dönüyo, yoğurt bi kaç çiğ kuruyemiş falan olabilir bence.
boğazımda sıkıntı yok allaha şükür tatlım sadece burun ve gözler faranjitim azsa direk sirkeli su en iyi gelen o
Halley, probis deyip canımı cektirme madem sen desen abuk sabuk şeyler yeme yumurta ye peynir ye....
Halley, probis deyip canımı cektirme madem sen de
Sen yersen ben de yerim, hadi bakalım, belki böyle vazgeciririm seni
Ben bilmem bundan sonra senin menün neyse onu yicemtııı muz ceviz vs vs sen bunlardan ye.....
canım senin hakikaten tavukların ineklerin falan mı var? kızlar yazmıştı geyik sandım ben, cidden organik hayat mı yaşıyosun sen? çarşıya inicem diyince öle bi hayat belirdi gözümde :)
canım azıcık özveri göstericeksin ama özveri olmadan olmuyo maalesef5 dk erken kalksan tb tostunu yaparsın, o da ayıp bişi değil iş yerinde, biz burda o kalabalıkta neler yiyoruz :) ya da olmadı bazı pastanelerde tb sandviçler var, domates, peynir, biber vs ondan al bari, ev yapımı gibi idare edersin??
emziriyo musun canım sen? 10 ay erken gibi geldi bana, çilek bal bile 1 yaştan sonra veriliyo ya, emziriyosan sütünden geçer onunla idare etsin kuzucuk :)
ortim hemen kendini bakıma al sen.
nası karataycı ki, probisler, çubuklar var mı karatay da :) hemen bende başliim, bayılırım probise yanında da süt ohh :)
benimde yeni bitti, yakındı zaten çocukların arası dimi? benim kızım var 24 temmuz 2014'de doğdu, 27. ayına girdi işte eşşek sıpası, 2 yaşa kadar azmettim emzirdim ama kimseyi duymadım :) sanırım seninki de ağustos doğumluydu dimi?
Benimde oğlum 22 haziran 2015 benim hastalık yüzünden annelik hormonuyla kitleler uca geldi tutamuyordu bile sonra hastanede süt kesen dostinex İlacını verdiler resimdeki oğlum full mama bebesi 3 gün emdi sadeceBen de 2 sene emzirdim. Bırakmam iz çok zor ve acıklı oldu ikimiz için de. Benim oğlum da 27 ayına girdi . 25 temmuz 2014 luyuz biz de..
Oh oh öyle karatay i ben de severim ki...
kızlar sızce ara ogun olmalımı ya ? daha once karatay yaptım bı ona gıdıyo aklım bıde dıyetısyene napsam kı ben
Benimde oğlum 22 haziran 2015 benim hastalık yüzünden annelik hormonuyla kitleler uca geldi tutamuyordu bile sonra hastanede süt kesen dostinex İlacını verdiler resimdeki oğlum full mama bebesi 3 gün emdi sadece
Evet öyle regli bahane ediyorsun fazladan bi detoks içeceği iceceksin sonrada 76 da takildim diyorsun iii senin canın istemedim sen 76-75 gidip gel ben sana yetisirim gelecek ayaÇok tatlı oğlun maşallah. Senin ki çok başka bir durum senin sağlığın önemliydi o anda..
Tesekkur ederim herkesin çocuğu güzeldir Alah uzun ömürler versinÇok tatlı oğlun maşallah. Senin ki çok başka bir durum senin sağlığın önemliydi o anda..
Evet öyle regli bahane ediyorsun fazladan bi detoks içeceği iceceksin sonrada 76 da takildim diyorsun iii senin canın istemedim sen 76-75 gidip gel ben sana yetisirim gelecek aya
Biri değil bi kaç tane uygulama yöntemi de var benimde yok blender damı yok ben blender kullanacağım ben pancarı yoğurtla severim zaten kırmızı pancar bu mevsimde çok faydalı bide ıspanak havuç lahana pancar olan var fazla karbonhidrat alma normal yemeye devam edebilirsin zaten çok yemiyosunAma ben suan her yemekten önce domates kurunu yapıyorum. Perşembe son gün. O zaman cuma günü başlayabilirim. Bi de benim katı meyve sıkacagim yok nasıl yapcaz ki ben.
Detoks türlerinden birini mi seçmek gerekiyor tekrar bakayım bir
Dediğim siteye bak onları ben kendime Gore yazdım orda meyvelikler falan var daha güzelleri ben diyetime Gore yazdımB
Biri değil bi kaç tane uygulama yöntemi de var benimde yok blender damı yok ben blender kullanacağım ben pancarı yoğurtla severim zaten kırmızı pancar bu mevsimde çok faydalı bide ıspanak havuç lahana pancar olan var fazla karbonhidrat alma normal yemeye devam edebilirsin zaten çok yemiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?