Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

http://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/ulker-special-k-diyeti-13721.html
http://binbirdiyet.com/special-k-kac-kaloridir.html
http://kaanlazayiflama.blogcu.com/hizli-zayiflamak-icin-kahvaltida-misir-gevregi/3796586

kızlar şu special K yemem ile ilgili tepkiniz sonucu biraz araştırdım zararları konusunda bişey bulamadım
kh oranı yüksek dendi ama ben kh diyeti yapmıyorum ekmek zaten yememeye çalışıyorum special k sütle yediğim için protein de almış oluyorum
dukan diyeti yapsam zaten hiç karbonhidrat almam ama dukan benim inandığım bi diyet şekli zaten değil ... ömür boyu sürdürülebilecek bi beslenme şekli olarak görmüyorum..
araştırmalarım sonucu bi kaç siteyi ekledim yukarıda linkleri
genede sizi de dinleyip hergün special k yemek yerine arada sabahları yoğurt veya peynir de atıştırıcam

zaten nasıl zayıflayabildiğimi bilen biriyim vücüdumu tanıdım bence ne yediğin değil ne zaman yediğin ve ne kadar yediğin önemli ... 20 kilo verirken canım ne istediyse yedim ama akşam değil ! akşam eve gittiğimde canım bişey mi istedi mesela yaşpasta .. akşam yemedim kesinlikle ertesi gün sabah gittim yaşpasta yedim nefsimi körelttim ve gözüm hiç bişeyde kalmadı .. akşamda gözüm dönmedi nasılsa sabah aynı şeyi yiyebileceğimi bildiğim için iradem arttı ... birşeyi yiyemeyeceğini düşünmek ona olan isteği dahada arttırır sizde biliyorsunuz

kısacası ben eski düzenime döneceğim başka yollar bana göre değil sabah ve öğlen canımın istediği şeyleri abartmadan yiyeceğim akşam hiç birşey yemek yokk !! çok acıkırsam 1 bardak süt okadar zaten 1 haftaya vücut alışıyor

hepinizi seviyorum

Ben de 2 sene emzirdim. Bırakmam iz çok zor ve acıklı oldu ikimiz için de. Benim oğlum da 27 ayına girdi . 25 temmuz 2014 luyuz biz de..

Oh oh öyle karatay i ben de severim ki...

ay bizimkilerin arası 1 gün desene :) kuzucuklarım yaa bizimki de kolay olmadı valla, hala anne meme kanıyo öpeyim mi diyo :)

Benimde oğlum 22 haziran 2015 benim hastalık yüzünden annelik hormonuyla kitleler uca geldi tutamuyordu bile sonra hastanede süt kesen dostinex İlacını verdiler resimdeki oğlum full mama bebesi 3 gün emdi sadece

kuzum benim maşallah çok tatlı, dostinex'i bende kızımı sütten keserken içtim, güüya sütün bi anda biticek bende içtim içmez olaydım 2 gün yattım resmen haşat oldum üstüne de 2 kilo kattım mevcuduma, bi de süt kesme sıkıntılarının hepsini de çektim, mastit oldum :)

canım bence takıldıysan kesin bişiler yapmalısın, böyle devam etme sen.

ay becerebilir miyim bende acaba? gözümde büyüdü sanki..

afiyet olsun süper :)

Evet öyle regli bahane ediyorsun fazladan bi detoks içeceği iceceksin sonrada 76 da takildim diyorsun iii senin canın istemedim sen 76-75 gidip gel ben sana yetisirim gelecek aya
hahah ortiye bak sen, acayip bi gza getirme var sende öğretmenim :)

AN ITIBSARIYLA OGLE YEMEGIDE GECTI BITTI AMA BEN HAA MAC HISSEDIYORUM

canım bi kahve iç, yeşil çay iç :)

Cnm ben iki mastit birden yaşadım hem kendi hastalığın hemde sütten dolayı mastit o yüzden on gün hastanede yatıp damardan antiyobitik tedavisi gördüm on günde 60 Gr antibiyotik depoladim daha bi omur antibiyotik icmesem bana yeter sonra kolsisin ve dostinex dostinex çok yan etkisi olan bi ilaç ayiltan bayıltan ben iki kutu içtim hergun bir tane hiç yan etkisi olmadı bende

Diğer konuya gelince arada öğretmenler canı çalışmak istemeyen öğrencisini de motive eder olsun o kadar çok ama karne _ gelirse bende yatırımı başkasına yaparım
Yapabilirsen dene canım detoksu kendini çok kasmadan sen zaten pek sebze.yemiyorsun o içecekler iyi gelebilir

ayda bir değilde hafta 350-500 gr arası ayda 1,5-2 kilo arası hedefleri var aslına bakarsan ayda 2 yılda 24 eder mis gibi de ama bizde o sabır yok birde şu açıdan düşünüyorum o sabır yokta başka şeylere konup kilo veremeyince yıl sonu aynı kiloda ya da almış görüyoruz kendimizi sanırım sabırlı olup yavaş ama emin adımlarla gitmemiz gerekiyor.

Ne yemistin kahvaltıda acaba doyurucu degillermiydi yediklerini degistirebilirsin mesela domates yeşillik ekle menuye onlar tok tutuyo

Cnm yazıyım hemen,
salatalık domates peynıt 2 dılım ekmek sekersız cay

ara yok
oğlen
yarım kepce ezogelın corba
az kıymalı patates

morordek canım hamilelik nasıl gidiyor?
Bebişimiz nasıl
Hoşgeldin canım özledik seni
Bebiş de iyi sanırım ya, henuz cok kucuk oldugundan kendisini hissettirmiyor yan etkiler dısında :) Yan etkileri de şu an için uyku, yorgunluk ve bugun biraz da mide eksimesi :)

selam kardes takimim 10 Takimin selamini getirdim... umarim menüler sporlar iyi gidiyordur birsey sorcaktim umarim bir bilen vardir buraya kayit oldugm email adresse bir türlü acamiyorum artikda kitlendi o mail adressim.. yeni mail adressi verirsem onu nasil oynaylicam eski emaillime mail gelmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…