- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #207.121
Dediğim siteye bak onları ben kendime Gore yazdım orda meyvelikler falan var daha güzelleri ben diyetime Gore yazdım
Harikalar mutfağı detoks yaz Google cikar
AN ITIBSARIYLA OGLE YEMEGIDE GECTI BITTI AMA BEN HAA MAC HISSEDIYORUM
evet cnm hıcbısey yememıs gıbıyımHala aç mi hissediyorsun anlamadım
Ben de 2 sene emzirdim. Bırakmam iz çok zor ve acıklı oldu ikimiz için de. Benim oğlum da 27 ayına girdi . 25 temmuz 2014 luyuz biz de..
Oh oh öyle karatay i ben de severim ki...
Benimde oğlum 22 haziran 2015 benim hastalık yüzünden annelik hormonuyla kitleler uca geldi tutamuyordu bile sonra hastanede süt kesen dostinex İlacını verdiler resimdeki oğlum full mama bebesi 3 gün emdi sadece
O
Bence olmalı özellikle ben Ikindi de ki arayı sağlam yapıyorum ki akşam yemeğinde kaçırmayım hafif olsun diye.
canim ben de ogluma 85 le hamile kalip 81 e düstmüstum.ilk uc aylik donemde sonra gebelik diyabetinden dolayi diyet yaptim. 91 le doguma girmistim. Simdi ise 76yim. Bu 76 benim inat kilom yapisti gitmiyor kac haftadir....
@wendy ben bu detoksu yaparken dukanda da 5+5 yapiyim diyorum bende vücut bi şaşırmış olur bir aydır bu düzene alıştı 5 sebze gününde verdiğim detoks menü gibi beslenecek kırmızı pancar + yoğurt ve ıspanaklı olan yeşil detoksu yapmayı düşünüyorum Aslında detoksun tam zamanı sonbahar sendromuna girmiş herkes
hahah ortiye bak sen, acayip bi gza getirme var sende öğretmenim :)Evet öyle regli bahane ediyorsun fazladan bi detoks içeceği iceceksin sonrada 76 da takildim diyorsun iii senin canın istemedim sen 76-75 gidip gel ben sana yetisirim gelecek aya
AN ITIBSARIYLA OGLE YEMEGIDE GECTI BITTI AMA BEN HAA MAC HISSEDIYORUM
168 :)boyun kac senın bakım neyse esleme yapıldı zaten kıskanmıyorum senı hıhh:) masalalh masalah sekerım
Cnm ben iki mastit birden yaşadım hem kendi hastalığın hemde sütten dolayı mastit o yüzden on gün hastanede yatıp damardan antiyobitik tedavisi gördüm on günde 60 Gr antibiyotik depoladim daha bi omur antibiyotik icmesem bana yeteray bizimkilerin arası 1 gün desene :) kuzucuklarım yaa bizimki de kolay olmadı valla, hala anne meme kanıyo öpeyim mi diyo :)
kuzum benim maşallah çok tatlı, dostinex'i bende kızımı sütten keserken içtim, güüya sütün bi anda biticek bende içtim içmez olaydım2 gün yattım resmen haşat oldum üstüne de 2 kilo kattım mevcuduma, bi de süt kesme sıkıntılarının hepsini de çektim, mastit oldum :)
canım bence takıldıysan kesin bişiler yapmalısın, böyle devam etme sen.
ay becerebilir miyim bende acaba? gözümde büyüdü sanki..
afiyet olsun süper :)
hahah ortiye bak sen, acayip bi gza getirme var sende öğretmenim :)
canım bi kahve iç, yeşil çay iç :)
ayda bir değilde hafta 350-500 gr arası ayda 1,5-2 kilo arası hedefleri var aslına bakarsan ayda 2 yılda 24 eder mis gibi de ama bizde o sabır yok birde şu açıdan düşünüyorum o sabır yokta başka şeylere konup kilo veremeyince yıl sonu aynı kiloda ya da almış görüyoruz kendimizi sanırım sabırlı olup yavaş ama emin adımlarla gitmemiz gerekiyor.maşallah kuzucuğa, azar azar dene o zaman, yesinler büyüsünler :)
ya ben bi ara gitmiştim diyetisyene, ilk bir ay neyse de sonra aynı listeyi veriyo sadece tartılmaya gidiyosun gibi bişeye dönüşüyo, böyle akıl veren şunları şunları yap falan diyen biriyle hiç karşılaşmadım ne yalan sölim, sonra o kadar para vermeyi gönlüm elvermiyo bırakıyodumbi de ilk haftalarda kilo vermeyi bekliosun, aynı kilodasın ama aa güzel yağdan gitmiş kasın artmış falan diyo ama beni motive etmiyodu o onlar ayda 1 kg falan hedefliyolar ya benim o kadar sabrım yok sanırım :)
Ne yemistin kahvaltıda acaba doyurucu degillermiydi yediklerini degistirebilirsin mesela domates yeşillik ekle menuye onlar tok tutuyoevet cnm hıcbısey yememıs gıbıyım
Ne yemistin kahvaltıda acaba doyurucu degillermiydi yediklerini degistirebilirsin mesela domates yeşillik ekle menuye onlar tok tutuyo
hoşgeldın cnm nasıl gectı tatıl?Selam kızlar ben tatilden döndüm.
Nasılsınız??
Bi değişiklik var mı buralarda
Hoşgeldin canım özledik seni
Güzel ama yorucu :))hoşgeldın cnm nasıl gectı tatıl?
Ohh ohh şimdiden başlamış yaramazlığaHoşgeldin canım özledik seni
Bebiş de iyi sanırım ya, henuz cok kucuk oldugundan kendisini hissettirmiyor yan etkiler dısında :) Yan etkileri de şu an için uyku, yorgunluk ve bugun biraz da mide eksimesi :)
Yok ya bence cok yaramaz sayılmaz, katlanabilecegim düzeyde simdilikOhh ohh şimdiden başlamış yaramazlığa
donuu oyle oluyo ya bızde gecen hafat geldık hala tonla utum var yerlesmeyı beklyen kıyafetler var:)Güzel ama yorucu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?