Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aman içini ferah tut canım yaaa ...
inşallah düzelir bir an önce...

İzne ayrilma hakkin henuz olmuyor canim, 2 ay gecmesi lazim. Ancak kendi istegiyle ayrildi yazabiliriz, o zaman da 6 ay yarismaya geri dönemiyorsun. Sen bilirsin yani, hic ugrayamayacak durumda misin?
canım bu ay azcık keyifsiz olmam normal...
Simdi de bi tane yesil elma yiyorum ekşi ekşi iyi gelir belki diye

bak kabuğu soyulmuş elma ve kabuğu soyulmuş salatalık iyi geliyor diyorlar birde sarı leblebi çarşıya yakınsan yeni kavrulmuş mis gibi midenin fazla asidini emdiği içinde rahatlatıyormuş

İzne ayrilma hakkin henuz olmuyor canim, 2 ay gecmesi lazim. Ancak kendi istegiyle ayrildi yazabiliriz, o zaman da 6 ay yarismaya geri dönemiyorsun. Sen bilirsin yani, hic ugrayamayacak durumda misin?
6 ay da çoook uzunmuş ya pazartesiden itibaren taşınma işleri başlıcak işte halimiz nolcak bilmiyorum. beslenme düzenim bile yok

6 ay da çoook uzunmuş ya pazartesiden itibaren taşınma işleri başlıcak işte halimiz nolcak bilmiyorum. beslenme düzenim bile yok
Istersen o vakit dolana kadar gene burda takılirsin liste dışı ama yok ben yarisma modunda gaza geliyorum diyorsan da sen bilirsin. En azindan cuma gunleri bildirim yapman gerekir. 3 hafta ust uste bildirim yapmayan diskalifiye oluyor

iş yerınd ene cıkacagını aslında bıgun onceden bıldsem hazırlıklı gelırım ama ıste neyse bı sekılde oturucak menuler yapcak bısey yok o 65 kıloyu gorucem nasıpse:)
İmkânın varsa yanında küçük yogurt
@tatlitambakcigim sabah menü güzel ara en azından sağlıklı biraz tatlı ama olsun dedim aksam menunden iyiymis te ah şu mısır en azından yağsız olmasını umalim yarın daha dikkat edersin ins

Hatalı mesaj olmuş ya neyse

Bugün pazar vardı dolabı yeşillikle doldurdum kırmızı pancar havuç ıspanak semizotu roka yarınki detoks a hazırlık olsun
Bugün yine istahim pek yerinde değildi
Sabah
Hiç bise
Öğle
Lorlu dükan krep
Bir domates
Çay
Arada bi bardak sütlü nescafe
Akşam
Balıklı salata içinde roka Maydonoz deeotu iceberg kırmızı lahana ve bol limon 2.5 olur su
Spor 1 saat yuruyusağırlık tasidim Ankara nın yokuşunda
Yatmadan önce 1 saat pilates

afiyet olsun yarında burda pazar var bende alayım yeşillik bol bol :)

Midem eksiyo demiyormuydun niye ekşi elma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…