- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #207.161
sen diyetisyen falanmısın bizimi kandırıyosun vallahi herşeyi biliyosunCnm sabaha yumurta ekle öğlende patates yemissin karbonhidrat çabuk acikiyosun etli olabilir ama lifli bir sebze olabilir birde öğlene salata yoğurt ekle daha uzun sure tok kalirsin
ay tahini çok severim afiyet olsun canım ...Kızlar bu da benim öğlen yemeğim. Dışarı çıkacaktım Acele den bunu yedim veee regl olduğum için bana çok lezzetli geldi tatlı gibi.
Muz un içini oyup 1 tk tahin koydum Eki Görüntüle 1890247
canım bu ay azcık keyifsiz olmam normal...Ya ben bugun cok sacma beslendim
Sabah:
2 dilim yumurtali ekmek
1 kk peynir
Yarim domates salatalik
Ogle:
Yarim kase mercimek corbasi
Ara:
Yarim paket çizi
Aksam:
1 tabak salçalı makarna
1 kase yogurt
Hic istahim yoktu bugun
aman içini ferah tut canım yaaa ...Sabah
-Yarım simit, ayran
Öğle
-2si 1 arada
Akşam
-2si 1 arada
Kızlar yemek yemeye vakit bile yok, son an bi problem yaşadık ve ev arkadaşımla ev değiştircez. Faturaları halletcez yeniden elektrik, su, internet bağlantısı. Eşya taşıma vs kız başımıza yandıkBu cumadan sonra eğer izne ayrılma hakkım varsa ayrılabilir miym 2 hafta oluyo sanırım. Bu arada 81.9 çıktım sabah -700 olmuşum.
Çok sorunlu bi dönem geçiriyorum sinirlerim tepemde nolcak bilmem
İzne ayrilma hakkin henuz olmuyor canim, 2 ay gecmesi lazim. Ancak kendi istegiyle ayrildi yazabiliriz, o zaman da 6 ay yarismaya geri dönemiyorsun. Sen bilirsin yani, hic ugrayamayacak durumda misin?Sabah
-Yarım simit, ayran
Öğle
-2si 1 arada
Akşam
-2si 1 arada
Kızlar yemek yemeye vakit bile yok, son an bi problem yaşadık ve ev arkadaşımla ev değiştircez. Faturaları halletcez yeniden elektrik, su, internet bağlantısı. Eşya taşıma vs kız başımıza yandıkBu cumadan sonra eğer izne ayrılma hakkım varsa ayrılabilir miym 2 hafta oluyo sanırım. Bu arada 81.9 çıktım sabah -700 olmuşum.
Çok sorunlu bi dönem geçiriyorum sinirlerim tepemde nolcak bilmem
Simdi de bi tane yesil elma yiyorum ekşi ekşi iyi gelir belki diyecanım bu ay azcık keyifsiz olmam normal...
bak kabuğu soyulmuş elma ve kabuğu soyulmuş salatalık iyi geliyor diyorlar birde sarı leblebi çarşıya yakınsan yeni kavrulmuş mis gibi midenin fazla asidini emdiği içinde rahatlatıyormuşİzne ayrilma hakkin henuz olmuyor canim, 2 ay gecmesi lazim. Ancak kendi istegiyle ayrildi yazabiliriz, o zaman da 6 ay yarismaya geri dönemiyorsun. Sen bilirsin yani, hic ugrayamayacak durumda misin?
Simdi de bi tane yesil elma yiyorum ekşi ekşi iyi gelir belki diye
Anaa ben kabuklu kabuklu yedimbak kabuğu soyulmuş elma ve kabuğu soyulmuş salatalık iyi geliyor diyorlar birde sarı leblebi çarşıya yakınsan yeni kavrulmuş mis gibi midenin fazla asidini emdiği içinde rahatlatıyormuş
6 ay da çoook uzunmuş yaİzne ayrilma hakkin henuz olmuyor canim, 2 ay gecmesi lazim. Ancak kendi istegiyle ayrildi yazabiliriz, o zaman da 6 ay yarismaya geri dönemiyorsun. Sen bilirsin yani, hic ugrayamayacak durumda misin?
Istersen o vakit dolana kadar gene burda takılirsin liste dışı ama yok ben yarisma modunda gaza geliyorum diyorsan da sen bilirsin. En azindan cuma gunleri bildirim yapman gerekir. 3 hafta ust uste bildirim yapmayan diskalifiye oluyor6 ay da çoook uzunmuş yapazartesiden itibaren taşınma işleri başlıcak işte halimiz nolcak bilmiyorum. beslenme düzenim bile yok
olsun canım bir dahakine soyarsın:)Anaa ben kabuklu kabuklu yedim
afiyet olsun canımKızlar buhun ki yediklerim.
ve saat 19 da patlamış mısır yedim.1 kase kadar ve 2 hurma. Bu olmasa iyi olurdu ama napalım. Bu 2 gün çok dikkatli olmam gerek. Kızsana bana ortimmedusa38 Eki Görüntüle 1890299
afiyet olsun canım
İmkânın varsa yanında küçük yogurtiş yerınd ene cıkacagını aslında bıgun onceden bıldsem hazırlıklı gelırım ama ıste neyse bı sekılde oturucak menuler yapcak bısey yok o 65 kıloyu gorucem nasıpse:)
@tatlitambakcigim sabah menü güzel ara en azından sağlıklı biraz tatlı ama olsun dedim aksam menunden iyiymis te ah şu mısır en azından yağsız olmasını umalim yarın daha dikkat edersin insKızlar buhun ki yediklerim.
ve saat 19 da patlamış mısır yedim.1 kase kadar ve 2 hurma. Bu olmasa iyi olurdu ama napalım. Bu 2 gün çok dikkatli olmam gerek. Kızsana bana ortimmedusa38 Eki Görüntüle 1890299
Hatalı mesaj olmuş ya neyseİmkânın varsa yanında küçük yogurt
@tatlitambakcigim sabah menü güzel ara en azından sağlıklı biraz tatlı ama olsun dedim aksam menunden iyiymis te ah şu mısır en azından yağsız olmasını umalim yarın daha dikkat edersin ins
afiyet olsun yarında burda pazar var bende alayım yeşillik bol bol :)Bugün pazar vardı dolabı yeşillikle doldurdum kırmızı pancar havuç ıspanak semizotu roka yarınki detoks a hazırlık olsun
Bugün yine istahim pek yerinde değildi
Sabah
Hiç bise
Öğle
Lorlu dükan krep
Bir domates
Çay
Arada bi bardak sütlü nescafe
Akşam
Balıklı salata içinde roka Maydonoz deeotu iceberg kırmızı lahana ve bol limon 2.5 olur su
Spor 1 saat yuruyusağırlık tasidim Ankara nın yokuşunda
Yatmadan önce 1 saat pilates
Eki Görüntüle 1890306
Midem eksiyo demiyormuydun niye ekşi elmaİzne ayrilma hakkin henuz olmuyor canim, 2 ay gecmesi lazim. Ancak kendi istegiyle ayrildi yazabiliriz, o zaman da 6 ay yarismaya geri dönemiyorsun. Sen bilirsin yani, hic ugrayamayacak durumda misin?
Simdi de bi tane yesil elma yiyorum ekşi ekşi iyi gelir belki diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?