Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar selam oldukça yoğunum. Menümü yazıp kaçıcam hemen. Yarına sunum koydular,onu yetiştirmem lazım

#isveç gün3#
Sabah
1kahve 1kayısı
1dl etimek

Öğle
2kök haş ıspanak
1domates

Akşam
2haş yumurta
2ince dl salam
Marul semizotu nane salata

#isveç gün4#
sabah
1sade kahve 1kayısı
1dl etimek

Öğle
2yk yoğurt 1mandalina

Akşam
2haş.yumurta
2küp peynir 1rendelenmiş havuç

2günde su en az 2,5lt içtim.
Spor yapsam daha iyi ama koşturmaktan oturmaya bile vakit bulamıyorumm.. Elim hafiflesin dönücem hemen.
morordek nilsub toplight

Bende menümü paylaşayım morordek nilsub inatettimolacak toplight
Sabah:1 dl tbe+1 haşlanmış yumurta+1/2 kk peynir+6 zeytin+domates,salatalık,maydonoz
Öğlen:1 kase çorba:4 adet köfte+1 kase salata+1 bardak ayran
Ara:1 adet mandalina
Akşam:1 küçük tabak musakka+1 kase cacık+1 muz (doymadım canım tatlı istedi bide dayanamadım yedim)
Asıl kötü olay yemekten 1 saat sonrq çayın yanında 3 çubuk kraker ve 4 tanede ikram yememdi
Su:3 lt üstü
Spor:yok malesef yine.robokopluğa devam kızlar yürürken bile zorlanıyorum.

Bizimkiler de şimdi kek-bisküvi ne varsa açmış yiyolar, zor tutuyorum kendimi valla kendi evimde olsam keşke, öğrenci evi diyet için çoooook zor

Kizlar bu ilk hedefime ulasana kadar spor yapmadan cok dikkatli sekilde diyetimi oturtsam sanki spor yapmak beni aciktiriyor aksine diyeti bozmama sebeb oluyor acaba yalnismi dusunuyorum sizler ne dersiniz?

Günaydın kızlar dün arkadaslara gitmiştim bayagi dir gorusmedim imiz. Duyduğum cümleleri yazacam.

seni böyle görünce yeni gelin olduğunda ki halin aklıma geldi.----- Valiz de duran Etekleri artık cikarttim giyiyorum 6 yıl önceki evlendigim kilom a döndüm de--

manken gibi olmuşsun

yasin daha da küçük göstermeye başladı kilo verince.

çok zayiflamissin

herkes bişeler söyledi yani. Ben de sistim diyebilirim. 62 olana kadar devam kızlar. Bozulma bile pes etmeden ayaga kalkıp kaldığımız yerden devam ediyoruz. Arkamıza bile bakmadan hemde...

istediğim bir cümle var onu duyan kadar devam.
aaa 2 çocuğun mu var inamam. masaallah
bunu duyan kadar devam

sizleri seviyorum. Sağlıklı beslen ve spor yap.der yoluna devam ederim

bu sözleri duymak çok güzel dimii bilirimm

inşallah hedefine ulaşır daha da güzel sözler duyarsın canım durmak yok

Günaydın kızlar, hepimize mutlu bi gün olsun :)

canım Allah kolaylık versin, halledersiniz hepsini de, merak etme hepsi de sana çook güzel anılar olacak ilerde, aklıma geldikçe mutlu olurum o eziyetli hallederimiz geldikçe :) sen arkadaşlarına uyma, yoğurt al yanına, meyve doğra içine onu ye en azından, o bisküviler cıs boşver :)

ay ne güzelmiş, bayıldım yaa, hakikaten organikmişsin :) bende küçük bi bahçem olsun ekim biçiyim istiyorum ama inek tavuk işini beceremem kesin :)

dukan ekmeği nasıl oluyor ?

senden kaçmış olmasın

bende seviyorum yulafı gerçi ben herşeyi seviyorumda neyse

dukan ekmeği yulaf kepeğinden oluyo canım, dukanda biz mecburen yulaf kepeği tüketmek zorundayız, ekmekte yiyemeyince onu ekmek yapıyorum fena da olmuyo :)

@wendy canım neye karar verdin mi yapacak mısın istersen ben yapayım bikac gün sonra sana haber veririm sonuçları

canım bi cesaret edemedim ben ya, işte yapmam zor olur sanki, sen bi yap, hafta sonu 2 gün yaparım olmazsa :)

ortimm cıs'lı şeylere dokunma takımı getir gözünün önüne :) bak büyük laflar edioz yapıcaz edicez dioz, aman diyim :)

Gunaydinlarr
Hadi bakalim bunlar seni baya motive etmiştir tam gaz devam etmeni diliyoruz :)

dünkü menümü paylaşayım bende;

sabah 2 hşl. yumurta, kk peynir, 1 domates, 1 salatalık, 1 parça dukan ekmeği

öğle 2 parça fırın tavuk, yarım domates

ara 1 şekersiz türk kahvesi

akşam 2 çatal etli taze fasulye

su 2 lt üstü, spor 45 dk tempolu yürüyüş

inatettimolacak morordek nilsub toplight Y Yuppiyayye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…