- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #207.181
Walla ben abarttim biraz uç bağ semizotu aldım rokada öyle bi sürü kırmızı pancar detoks var detoksafiyet olsun yarında burda pazar var bende alayım yeşillik bol bol :)
Bizimkiler de şimdi kek-bisküvi ne varsa açmış yiyolar, zor tutuyorum kendimi vallaBende menümü paylaşayımmorordek nilsub inatettimolacak toplight
Sabah:1 dl tbe+1 haşlanmış yumurta+1/2 kk peynir+6 zeytin+domates,salatalık,maydonoz
Öğlen:1 kase çorba:4 adet köfte+1 kase salata+1 bardak ayran
Ara:1 adet mandalina
Akşam:1 küçük tabak musakka+1 kase cacık+1 muz (doymadım canım tatlı istedi bide dayanamadım yedim)
Asıl kötü olay yemekten 1 saat sonrq çayın yanında 3 çubuk kraker ve 4 tanede ikram yememdi
Su:3 lt üstü
Spor:yok malesef yine.robokopluğa devam kızlar yürürken bile zorlanıyorum.
Valla kabuklu bile iyi geldi ya :)olsun canım bir dahakine soyarsın:)
Baska seyler kesmiyor bence cunkuMidem eksiyo demiyormuydun niye ekşi elma
Ben uyuyup uyandim geneTakım uyudumu yine
Not sutle beğenmedim tatlı geldi bi dahakine yoğurtla yaparım inş ben tatli içecekleri sevmiyor ya zero haricİlk detoks içeceğim hazır pancar yarım havuç ispNak ve azıcık sutEki Görüntüle 1890403
Yogurtlada eksi oluyor canim ben filtre su koyarak 1 de muz ekliyorumNot sutle beğenmedim tatlı geldi bi dahakine yoğurtla yaparım inş ben tatli içecekleri sevmiyor ya zero haric
bu sözleri duymak çok güzel dimii bilirimmGünaydın kızlar dün arkadaslara gitmiştim bayagi dir gorusmedim imiz. Duyduğum cümleleri yazacam.
seni böyle görünce yeni gelin olduğunda ki halin aklıma geldi.----- Valiz de duran Etekleri artık cikarttim giyiyorum 6 yıl önceki evlendigim kilom a döndüm de--
manken gibi olmuşsun
yasin daha da küçük göstermeye başladı kilo verince.
çok zayiflamissin
herkes bişeler söyledi yani. Ben de sistim diyebilirim. 62 olana kadar devam kızlar. Bozulma bile pes etmeden ayaga kalkıp kaldığımız yerden devam ediyoruz. Arkamıza bile bakmadan hemde...
istediğim bir cümle var onu duyan kadar devam.
aaa 2 çocuğun mu var inamam. masaallah
bunu duyan kadar devam
sizleri seviyorum. Sağlıklı beslen ve spor yap.der yoluna devam ederim
Sen nasıl oldun geçtimi halsizliğin..bu sözleri duymak çok güzel dimii bilirimm
inşallah hedefine ulaşır daha da güzel sözler duyarsın canım durmak yok
Sabah
-Yarım simit, ayran
Öğle
-2si 1 arada
Akşam
-2si 1 arada
Kızlar yemek yemeye vakit bile yok, son an bi problem yaşadık ve ev arkadaşımla ev değiştircez. Faturaları halletcez yeniden elektrik, su, internet bağlantısı. Eşya taşıma vs kız başımıza yandıkBu cumadan sonra eğer izne ayrılma hakkım varsa ayrılabilir miym 2 hafta oluyo sanırım. Bu arada 81.9 çıktım sabah -700 olmuşum.
Çok sorunlu bi dönem geçiriyorum sinirlerim tepemde nolcak bilmem
bugun bende aldım boğaz spreyi birde karışık pastil bendede gıcık bir öksürük
kaptanım dün mercimekleri yıkayıp suya koydum bu sabah erkenci olduğum için 06,00 da suyunu süzüp tencere koydum haşladım mercimekleri çok eritmedim dikkatli haşladım :)
soğuyunca benimki çok oldu ağzını kapatıp dolaba koydum 4-5 gün çıkartıp çıkartıp salatasını yapıcam
salata yapıcağın kadarının içine maydanoz isteğe bağlı dere otu yeşil soğan yoksa kuru soğan bol limon zeytinyağı çok çok lezzetli oluyor ist annemler altın günlerinde bile çeşit olsun diye yapıyorlar:)
ben içine sumakta atıyorum pul biber üzerine isteğe bağlı hangisini seviyorsan o şekilde tatlandırabilirsin
@sekerkiz67 canım tarifini sende istemişsin :)
türk kahvesi en sağlıklısı canım sade nescafenin bile %70 yabancı kimyasal %30 kahve çekirdeği imiş
geçmiş olsun sanada canım..
bende bende emzirirken kilo alıyodum pis boğazlıktan :)
evet canım kocaman bir bahçem var ist geldim buraya eşimin memleketi balıkesirin bir kasabası bildiğin yayla buralar tabi öle kimsenin yaşamadığı bir yer değil belediyeyiz sağlık ocağı ana okulu ilk okul marketler internet cafeler ama bol yeşillik ohh mis herkes bahçesini ekiyor yaşlılar büyük taş fırınlarda ekmek yapıyorlar bahçede tavuklarım var aşağı yol boyundada bir buyuk bahçem daha var her sabah her akşam hem yürüyüş yapıp hem ineklerime bakmaya gidiyorum
sütüm yoğurdumu kendim yapıyorum :) elde sağmıyorum inekleri makine takıyorum 3 dk sağılıyor :) ben alıcağım sütü alıyorum her gün mandıra var orada çalışanlar gelip kalan sütü para ile alıyorlar :) hem organik yaşam hem ticaret :)
ailem annemler abim ablamlar hepsi ist da kızlar o yüzden organik derler bana :)
evet çarşı ya araba ile gidiliyor merkeze yani orasıda 7 km kadar
dukan ekmeği nasıl oluyor ?
senden kaçmış olmasın
bende seviyorum yulafı gerçi ben herşeyi seviyorumda neyse
@wendy canım neye karar verdin mi yapacak mısın istersen ben yapayım bikac gün sonra sana haber veririm sonuçları
Bende menümü paylaşayımmorordek nilsub inatettimolacak toplight
Sabah:1 dl tbe+1 haşlanmış yumurta+1/2 kk peynir+6 zeytin+domates,salatalık,maydonoz
Öğlen:1 kase çorba:4 adet köfte+1 kase salata+1 bardak ayran
Ara:1 adet mandalina
Akşam:1 küçük tabak musakka+1 kase cacık+1 muz (doymadım canım tatlı istedi bide dayanamadım yedim)
Asıl kötü olay yemekten 1 saat sonrq çayın yanında 3 çubuk kraker ve 4 tanede ikram yememdi
Su:3 lt üstü
Spor:yok malesef yine.robokopluğa devam kızlar yürürken bile zorlanıyorum.
Hadi bakalim bunlar seni baya motive etmiştir tam gaz devam etmeni diliyoruz :)Günaydın kızlar dün arkadaslara gitmiştim bayagi dir gorusmedim imiz. Duyduğum cümleleri yazacam.
seni böyle görünce yeni gelin olduğunda ki halin aklıma geldi.----- Valiz de duran Etekleri artık cikarttim giyiyorum 6 yıl önceki evlendigim kilom a döndüm de--
manken gibi olmuşsun
yasin daha da küçük göstermeye başladı kilo verince.
çok zayiflamissin
herkes bişeler söyledi yani. Ben de sistim diyebilirim. 62 olana kadar devam kızlar. Bozulma bile pes etmeden ayaga kalkıp kaldığımız yerden devam ediyoruz. Arkamıza bile bakmadan hemde...
istediğim bir cümle var onu duyan kadar devam.
aaa 2 çocuğun mu var inamam. masaallah
bunu duyan kadar devam
sizleri seviyorum. Sağlıklı beslen ve spor yap.der yoluna devam ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?