Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçmiş olsun fıstığım.Kolay gelsin.

günaydınlarrrr
canım ördeğim yazmış 2 ayın dolmadığı için izne ayrılamıyorsun sen kendin karar ver
nilgünüm bende hala toparlanamadım yaa resmen bakıma aldım kendimi tartıyı falan düşünmüyorum o yüzden hastalanırsam bütün kışı hasta geçiririm kendimi biliyorum
ebruşum geçmiş olsun tatlım sana da

Alıntıları yanlışlıkla silmişim iyi dilekleriniz için sağolun, şimdi de su faturası için gittik. Atık ücreti mi ne varmış 100 tl daha neler duycaz onunla uğraştık
Eskiden her ders arası kantinde bisküvi-kahve arası yapardık. Arkadaşlarımla konuştum sadece kahve alalım boşverin bisküvileri falan diye. Zaten çoğumuzun kilo problemi var. 3 gündür sadece kahve içiyoruz aralarda, 2si 1 arada da pek faydalı değil ama eskiye göre bu düzen daha iyi
6 ay ayrı kalmak yerine az az uğrarım bi süre, 6 ay çook uzun Yakında düzenim oturur zaten, umarım yani

Senin işin daha zor tabi ama tut sen kendini tamammı :)
Sabah fırından sosisli poğaça, simit falan alıp gelmişler, öğle için de hazır pizza En iyisi ben bi dışarı falan çıkayım açıköğretime yazılmıştım geçen sene bir heves, onun harcı yatcakmış hem evden uzaklaşmış olurum çarşambaları okulum yok

Hepimize kolay gelsin Denizcim.
Evi toparlamaya çalışıyorum. Arabayı fulleyip geldik. Hala toparlanamadım. Birde üstüne grip oldum ki çok fenayım.
Geçmiş olsun tatlım.herkeste bi hastalık var bende 1 haftadır toparlayamadım bi.Dünden beride sırtım tutuldu yarın doktora gitcem geçmeyecek gibi.İnşallah fıtık filan yoktur

her ders arası kahvemi o kadar çok kahve içme tatlım çok tehlikeli.Vücuda aşırı kafein yüklemesi yapıyorsun.İlle bişey içemeden duramam diyorsan çeşitlendir bari ne bilim çay iç, soda iç, bitki çayı iç.Kahveyi acilen azalt. Günde 1 le sınırlandır en azından

Hakikaten bu ne kız böyle senin arkadaşlar baya zorluyor seni sen kendine düzen oluştur onlar yapmıyorsa bile.Onlarda kilo sorunu yokmu?Varsa onlarıda kandır.Yoksa zaten kendi başının çaresine bak böyle olmaz

Afiyet olsun canım.

Sağolun kaptanım.Size de geçmiş olsun.
Bütün takım hastaymış ya

Ay kaptanım geçmiş olsun bende yarın gidicem doktora geçmiyo benim gıcık öksürüğümde daha kış gelmedi hasta olduk hepimiz

Canım cumaları bildirim yapabileceksen 2 hafta idare edelim seni
Takım seniçok frenliyordu çünkü
Burayı bırakırsan kilo alacağını düşünüyorum.

Takım seniçok frenliyordu çünkü

Takım seni çok frenliyordu çünkü

Canım çıkmışken yemeğinide dışarda ye bari
bir ızgara ye doyur karnını

Hakikaten bu ne kız böyle senin arkadaşlar baya zorluyor seni sen kendine düzen oluştur onlar yapmıyorsa bile.Onlarda kilo sorunu yokmu?Varsa onlarıda kandır.Yoksa zaten kendi başının çaresine bak böyle olmaz
Ev arkadaşımın kilo sorunu pek yok aslında, 5 kilo versem yeter diyen tayfadan Ama şu an işler karışık 1-2 arkadaşım daha bizde benden daha kilol olan da var ama alışkanlık işte değişmiyo. Sabah poğaça, öğle dışardan, akşam makarna yemeye alışıklar. Dediğin gibi kendime düzen oluşturcam pazartesi bi market alışverişine çıkcam zaten o zamana kadar ev sorunu da çözülür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…