- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #207.221
Hepimize kolay gelsin Denizcim.Hoşgeldin canım bizde durum aynı zeyıflamaya çalışıyoruzsen nasılsın?
Geçmiş olsun fıstığım.Kolay gelsin.Sabah
-Yarım simit, ayran
Öğle
-2si 1 arada
Akşam
-2si 1 arada
Kızlar yemek yemeye vakit bile yok, son an bi problem yaşadık ve ev arkadaşımla ev değiştircez. Faturaları halletcez yeniden elektrik, su, internet bağlantısı. Eşya taşıma vs kız başımıza yandıkBu cumadan sonra eğer izne ayrılma hakkım varsa ayrılabilir miym 2 hafta oluyo sanırım. Bu arada 81.9 çıktım sabah -700 olmuşum.
Çok sorunlu bi dönem geçiriyorum sinirlerim tepemde nolcak bilmem
canım ördeğim yazmış 2 ayın dolmadığı için izne ayrılamıyorsun sen kendin karar verSabah
-Yarım simit, ayran
Öğle
-2si 1 arada
Akşam
-2si 1 arada
Kızlar yemek yemeye vakit bile yok, son an bi problem yaşadık ve ev arkadaşımla ev değiştircez. Faturaları halletcez yeniden elektrik, su, internet bağlantısı. Eşya taşıma vs kız başımıza yandıkBu cumadan sonra eğer izne ayrılma hakkım varsa ayrılabilir miym 2 hafta oluyo sanırım. Bu arada 81.9 çıktım sabah -700 olmuşum.
Çok sorunlu bi dönem geçiriyorum sinirlerim tepemde nolcak bilmem
neden keyifsiz mi hastamı olucak Allah korusunDaha kavaltim yapamadım yaaa.. Oğlum sağolsun sanki krize girmiş gibi ağlıyor. Kızımı şimdi servise indirecem benim kahvaltı 12 de olur galiba buhun neyse sağlam yaparım artik
IF neydi tatlımHello girls
Dunku menumu siz beni dovmeden yazayim @morordek @inatettimolacak @tugce1325
IF devam bildiginiz uzere.
Aksam yemegi saat 17'de :
1 kase kuskonmaz corbasi,
1 tabak peynirli salata,
1 dilim ekmek.
Spor: Yarim saatte 4 km kosu.
Su : 2litre
Sorma yaa akşam yemekten sonra coştumne yedin ne yedin
Sabah fırından sosisli poğaça, simit falan alıp gelmişler, öğle için de hazır pizzaSenin işin daha zor tabi ama tut sen kendini tamammı :)
Geçmiş olsun tatlım.herkeste bi hastalık var bende 1 haftadır toparlayamadım bi.Dünden beride sırtım tutuldu yarın doktora gitcem geçmeyecek gibi.İnşallah fıtık filan yokturHepimize kolay gelsin Denizcim.
Evi toparlamaya çalışıyorum. Arabayı fulleyip geldik. Hala toparlanamadım. Birde üstüne grip oldum ki çok fenayım.
her ders arası kahvemiAlıntıları yanlışlıkla silmişim iyi dilekleriniz için sağolun, şimdi de su faturası için gittik. Atık ücreti mi ne varmış 100 tl daha neler duycaz onunla uğraştık
Eskiden her ders arası kantinde bisküvi-kahve arası yapardık. Arkadaşlarımla konuştum sadece kahve alalım boşverin bisküvileri falan diye. Zaten çoğumuzun kilo problemi var. 3 gündür sadece kahve içiyoruz aralarda, 2si 1 arada da pek faydalı değil ama eskiye göre bu düzen daha iyi
6 ay ayrı kalmak yerine az az uğrarım bi süre, 6 ay çook uzunYakında düzenim oturur zaten, umarım yani
Hakikaten bu ne kız böyle senin arkadaşlar baya zorluyor seniSabah fırından sosisli poğaça, simit falan alıp gelmişler, öğle için de hazır pizzaEn iyisi ben bi dışarı falan çıkayım açıköğretime yazılmıştım geçen sene bir heves, onun harcı yatcakmış hem evden uzaklaşmış olurum çarşambaları okulum yok
Afiyet olsun canım.hiiii ladiesss
nörürsünüz inşaallah iyisiniz iyisiniz maşşallah
27.09.2016
sabah:
uno denge chialı tam buğday ekmeği 2 dilim
salatalık domates 25gr.torku süzme peynir,3 dilim ince hindi sallam şekersiz çay
öğlen:
bulgurlu domates sulusu salata yoğurt
akşam:
tarhana çorbası erişteli yeşil mercimek salata yoğurt
,
2 litre su
Sağolun kaptanım.Size de geçmiş olsun.günaydınlarrrr
canım ördeğim yazmış 2 ayın dolmadığı için izne ayrılamıyorsun sen kendin karar ver
nilgünüm bende hala toparlanamadım yaa resmen bakıma aldım kendimi tartıyı falan düşünmüyorum o yüzden hastalanırsam bütün kışı hasta geçiririm kendimi biliyorum
ebruşum geçmiş olsun tatlım sana da
Ay kaptanım geçmiş olsun bende yarın gidicem doktora geçmiyo benim gıcık öksürüğümde daha kış gelmedi hasta olduk hepimizgünaydınlarrrr
canım ördeğim yazmış 2 ayın dolmadığı için izne ayrılamıyorsun sen kendin karar ver
nilgünüm bende hala toparlanamadım yaa resmen bakıma aldım kendimi tartıyı falan düşünmüyorum o yüzden hastalanırsam bütün kışı hasta geçiririm kendimi biliyorum
ebruşum geçmiş olsun tatlım sana da
Canım cumaları bildirim yapabileceksen 2 hafta idare edelim seniAlıntıları yanlışlıkla silmişim iyi dilekleriniz için sağolun, şimdi de su faturası için gittik. Atık ücreti mi ne varmış 100 tl daha neler duycaz onunla uğraştık
Eskiden her ders arası kantinde bisküvi-kahve arası yapardık. Arkadaşlarımla konuştum sadece kahve alalım boşverin bisküvileri falan diye. Zaten çoğumuzun kilo problemi var. 3 gündür sadece kahve içiyoruz aralarda, 2si 1 arada da pek faydalı değil ama eskiye göre bu düzen daha iyi
6 ay ayrı kalmak yerine az az uğrarım bi süre, 6 ay çook uzunYakında düzenim oturur zaten, umarım yani
Canım cumaları bildirim yapabileceksen 2 hafta idare edelim seniAlıntıları yanlışlıkla silmişim iyi dilekleriniz için sağolun, şimdi de su faturası için gittik. Atık ücreti mi ne varmış 100 tl daha neler duycaz onunla uğraştık
Canım çıkmışken yemeğinide dışarda ye bariSabah fırından sosisli poğaça, simit falan alıp gelmişler, öğle için de hazır pizzaEn iyisi ben bi dışarı falan çıkayım açıköğretime yazılmıştım geçen sene bir heves, onun harcı yatcakmış hem evden uzaklaşmış olurum çarşambaları okulum yok
Ev arkadaşımın kilo sorunu pek yok aslında, 5 kilo versem yeter diyen tayfadanHakikaten bu ne kız böyle senin arkadaşlar baya zorluyor senisen kendine düzen oluştur onlar yapmıyorsa bile.Onlarda kilo sorunu yokmu?Varsa onlarıda kandır.Yoksa zaten kendi başının çaresine bak böyle olmaz
Geçmiş olsun tatlım.herkeste bi hastalık var bende 1 haftadır toparlayamadım bi.Dünden beride sırtım tutuldu yarın doktora gitcem geçmeyecek gibi.İnşallah fıtık filan yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?