Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben burda yulaf ezmesini buluyorum ama kepeğini bulamadım

Kızlar bu da benim öğlen yemeğim. Dışarı çıkacaktım Acele den bunu yedim veee regl olduğum için bana çok lezzetli geldi tatlı gibi.
Muz un içini oyup 1 tk tahin koydum Eki Görüntüle 1890247
cook lezzetlı gozukuyor cnm denıycem bende
cnm yakın zmanda cozersınız inşallah kuzum

orti bugunki menunu cok begendım sen bıldıgın gıbı devam et sonucta daha once bu sekılde cok kılo vermıssın amac zayıflamak ve saglık bı sekılde hadı bakalım cumaya az kaldı.benım adetıme 4 gun var vucudumda cok odem var ya

Yeşil çay iç ödem atarsın ..

gunaydın hepınıze canlar
dunkı menumu yazamadan uyuya kalmısım:)

sabah
2 dılım ekmek
slaatalık domates peynır sekersız cay

öğlen
ezogelın corba yarım kepçe
kıymalı patates yemegı

akşsam
ıspanak+sarımsaklı yogurt

su : cok ıcemedım 1,5lt anca olmuştur iş yerınde cok yogundum bugun
spor: yok yıne fırsatım olmadı

sağol canım inşallah .. vücudumu tanıdım nasıl kilo vereceğimi biliyorum guatr ve insülin direnci yüzünden ilk başta vücudum direnç göstericek ama sonra takır takır gidicek inşallah kilolar... bende bugün regl oldum karnım kocaman cuma gününe tartıda fazla çıkıcam kesin ama olsun regl yüzünden sonuçta bakalımm

Ahahah kız sen ne tatlısın onuda duyacaksın inşallah. Ama insan hakikaten motive oluyor güzel şeyler duyunca.Banada görenler çok zayıflamışsın ne güzel olmuşsun , daha zayıflama filan diyorlar anam ne mutlu oluyorum ne mutlu oluyorum :) bide kilo verince insanın yaşı hakikaten küçülüyor ya ben otomatik 5 yaş daha genç gösterdiğime inanıyorum kilo verdiğimden beri yada kiloluyken yaşlı duruyordum artık bilemiycem hepimiz istediğimiz kilolara ulaşcaz , istediklerimizi giycez.Benim hedefim önümüzdeki yaza fit bir vücutla bikini giyebilmek.Spora başlayabilsem bi olacakta bu seferde sırtı tutuldu onla uğraşıyorum galiba yaşlandım

haklısın canım dün aşırı stresliydim ondan yedim galiba birdaha yapmicimmm

HADI BBAKALIM INSALLAH CNM OLSUN ONUMUZDEKI HAFAT DAHA COK EKSI OLUCAKSIN BENIMD EREGL OLUCAGIM ICIN SISIM ISTE.ADET ZAMANI DIRENC DUSUYO DIKKAT ET KENDINE

hiiii ladiesss
nörürsünüz inşaallah iyisiniz iyisiniz maşşallah

27.09.2016

sabah:
uno denge chialı tam buğday ekmeği 2 dilim
salatalık domates 25gr.torku süzme peynir,3 dilim ince hindi sallam şekersiz çay

öğlen:
bulgurlu domates sulusu salata yoğurt

akşam:
tarhana çorbası erişteli yeşil mercimek salata yoğurt

,
2 litre su

Daha kavaltim yapamadım yaaa.. Oğlum sağolsun sanki krize girmiş gibi ağlıyor. Kızımı şimdi servise indirecem benim kahvaltı 12 de olur galiba buhun neyse sağlam yaparım artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…