- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #207.201
Ben burda yulaf ezmesini buluyorum ama kepeğini bulamadımGünaydın kızlar, hepimize mutlu bi gün olsun :)
canım Allah kolaylık versin, halledersiniz hepsini de, merak etme hepsi de sana çook güzel anılar olacak ilerde, aklıma geldikçe mutlu olurum o eziyetli hallederimiz geldikçe :) sen arkadaşlarına uyma, yoğurt al yanına, meyve doğra içine onu ye en azından, o bisküviler cıs boşver :)
ay ne güzelmiş, bayıldım yaa, hakikaten organikmişsin :) bende küçük bi bahçem olsun ekim biçiyim istiyorum ama inek tavuk işini beceremem kesin :)
dukan ekmeği yulaf kepeğinden oluyo canım, dukanda biz mecburen yulaf kepeği tüketmek zorundayız, ekmekte yiyemeyince onu ekmek yapıyorum fena da olmuyo :)
canım bi cesaret edemedim ben ya, işte yapmam zor olur sanki, sen bi yap, hafta sonu 2 gün yaparım olmazsa :)
ortimm cıs'lı şeylere dokunma takımı getir gözünün önüne :) bak büyük laflar edioz yapıcaz edicez dioz, aman diyim :)
Ben burda yulaf ezmesini buluyorum ama kepeğini bulamadım
Ay canım düşünmen yeter yollamış kadar oldun :)genelde migrosta falan oluyo, ama netten de alınabiliyo, ama tadı pek yulaf ezmesine benzemiyo, daha tatsız tuzsuz bişi, hatta at yemiymiş :) istersen yollarım sana ben.
cook lezzetlı gozukuyor cnm denıycem bendeKızlar bu da benim öğlen yemeğim. Dışarı çıkacaktım Acele den bunu yedim veee regl olduğum için bana çok lezzetli geldi tatlı gibi.
Muz un içini oyup 1 tk tahin koydum Eki Görüntüle 1890247
cnm yakın zmanda cozersınız inşallah kuzumSabah
-Yarım simit, ayran
Öğle
-2si 1 arada
Akşam
-2si 1 arada
Kızlar yemek yemeye vakit bile yok, son an bi problem yaşadık ve ev arkadaşımla ev değiştircez. Faturaları halletcez yeniden elektrik, su, internet bağlantısı. Eşya taşıma vs kız başımıza yandıkBu cumadan sonra eğer izne ayrılma hakkım varsa ayrılabilir miym 2 hafta oluyo sanırım. Bu arada 81.9 çıktım sabah -700 olmuşum.
Çok sorunlu bi dönem geçiriyorum sinirlerim tepemde nolcak bilmem
günaydın herkese...
dünkü menüm
sabah: 1 küçük şişe kefir 2 adet kuru incir
öğlen
işyerine tabldot yemek söyledim
ezogelin çorba , ıspanak yemeği , bulgur pilavı ekmesiz
saat 4 gibi 2 kuru kayısı
akşam şekersiz kahve ve 1 avuçtan biraz az çekirdek
Yeşil çay iç ödem atarsın ..cook lezzetlı gozukuyor cnm denıycem bende
cnm yakın zmanda cozersınız inşallah kuzum
orti bugunki menunu cok begendım sen bıldıgın gıbı devam et sonucta daha once bu sekılde cok kılo vermıssın amac zayıflamak ve saglık bı sekılde hadı bakalım cumaya az kaldı.benım adetıme 4 gun var vucudumda cok odem var ya
Senin işin daha zor tabi ama tut sen kendini tamammı :)Bizimkiler de şimdi kek-bisküvi ne varsa açmış yiyolar, zor tutuyorum kendimi vallakendi evimde olsam keşke, öğrenci evi diyet için çoooook zor
sağol canım inşallah .. vücudumu tanıdım nasıl kilo vereceğimi biliyorum guatr ve insülin direnci yüzünden ilk başta vücudum direnç göstericek ama sonra takır takır gidicek inşallah kilolar... bende bugün regl oldum karnım kocamancook lezzetlı gozukuyor cnm denıycem bende
cnm yakın zmanda cozersınız inşallah kuzum
orti bugunki menunu cok begendım sen bıldıgın gıbı devam et sonucta daha once bu sekılde cok kılo vermıssın amac zayıflamak ve saglık bı sekılde hadı bakalım cumaya az kaldı.benım adetıme 4 gun var vucudumda cok odem var ya
soğuk algınlığı devam ediyor öksürük burun akıntısı falanSen nasıl oldun geçtimi halsizliğin..
Ahahah kız sen ne tatlısınGünaydın kızlar dün arkadaslara gitmiştim bayagi dir gorusmedim imiz. Duyduğum cümleleri yazacam.
seni böyle görünce yeni gelin olduğunda ki halin aklıma geldi.----- Valiz de duran Etekleri artık cikarttim giyiyorum 6 yıl önceki evlendigim kilom a döndüm de--
manken gibi olmuşsun
yasin daha da küçük göstermeye başladı kilo verince.
çok zayiflamissin
herkes bişeler söyledi yani. Ben de sistim diyebilirim. 62 olana kadar devam kızlar. Bozulma bile pes etmeden ayaga kalkıp kaldığımız yerden devam ediyoruz. Arkamıza bile bakmadan hemde...
istediğim bir cümle var onu duyan kadar devam.
aaa 2 çocuğun mu var inamam. masaallah
bunu duyan kadar devam
sizleri seviyorum. Sağlıklı beslen ve spor yap.der yoluna devam ederim
haklısın canım dün aşırı stresliydim ondan yedim galibaGünaydın kızlar, hepimize mutlu bi gün olsun :)
canım Allah kolaylık versin, halledersiniz hepsini de, merak etme hepsi de sana çook güzel anılar olacak ilerde, aklıma geldikçe mutlu olurum o eziyetli hallederimiz geldikçe :) sen arkadaşlarına uyma, yoğurt al yanına, meyve doğra içine onu ye en azından, o bisküviler cıs boşver :)
ay ne güzelmiş, bayıldım yaa, hakikaten organikmişsin :) bende küçük bi bahçem olsun ekim biçiyim istiyorum ama inek tavuk işini beceremem kesin :)
dukan ekmeği yulaf kepeğinden oluyo canım, dukanda biz mecburen yulaf kepeği tüketmek zorundayız, ekmekte yiyemeyince onu ekmek yapıyorum fena da olmuyo :)
canım bi cesaret edemedim ben ya, işte yapmam zor olur sanki, sen bi yap, hafta sonu 2 gün yaparım olmazsa :)
ortimm cıs'lı şeylere dokunma takımı getir gözünün önüne :) bak büyük laflar edioz yapıcaz edicez dioz, aman diyim :)
ne yedin ne yedinhaklısın canım dün aşırı stresliydim ondan yedim galibabirdaha yapmicimmm
sağol canım inşallah .. vücudumu tanıdım nasıl kilo vereceğimi biliyorum guatr ve insülin direnci yüzünden ilk başta vücudum direnç göstericek ama sonra takır takır gidicek inşallah kilolar... bende bugün regl oldum karnım kocamancuma gününe tartıda fazla çıkıcam kesin ama olsun regl yüzünden sonuçta bakalımm
+1ile geldim Ördeğim.Yok ya bence cok yaramaz sayılmaz, katlanabilecegim düzeyde simdilik
Sen naptın, kilo aldın mı Ebruşum?
Aynen öyle canım.Evi görsen sanki yeni taşınmışım. Herşey ortada :))donuu oyle oluyo ya bızde gecen hafat geldık hala tonla utum var yerlesmeyı beklyen kıyafetler var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?