- 22 Temmuz 2016
- 501
- 1.272
- 28
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #207.241
Yaparım bildirim. Normalde laptop yoktu sorunlu, ama arkadaşım getirdi girebiliyorum o yüzden.Canım cumaları bildirim yapabileceksen 2 hafta idare edelim seni
Takım seni çok frenliyordu çünkü
Burayı bırakırsan kilo alacağını düşünüyorum.
Bizim hocalar sadece 1 ara veriyo. Günde en fazla 3 ders olsa, 1 tanesi yemek 2si kahve. Çok değil yani aslında.her ders arası kahvemio kadar çok kahve içme tatlım çok tehlikeli.Vücuda aşırı kafein yüklemesi yapıyorsun.İlle bişey içemeden duramam diyorsan çeşitlendir bari ne bilim çay iç, soda iç, bitki çayı iç.Kahveyi acilen azalt. Günde 1 le sınırlandır en azından
Demekki aklın yolu birAynı şeyi yazmışız :)
Artıda mısın canım. Kilo mu takıldıBişeyler yapacam evet ama regl bitsin hala 76 görürsem yaparım detoks
Kulağa lezzetli geliyor.bugun bende aldım boğaz spreyi birde karışık pastil bendede gıcık bir öksürük
kaptanım dün mercimekleri yıkayıp suya koydum bu sabah erkenci olduğum için 06,00 da suyunu süzüp tencere koydum haşladım mercimekleri çok eritmedim dikkatli haşladım :)
soğuyunca benimki çok oldu ağzını kapatıp dolaba koydum 4-5 gün çıkartıp çıkartıp salatasını yapıcam
salata yapıcağın kadarının içine maydanoz isteğe bağlı dere otu yeşil soğan yoksa kuru soğan bol limon zeytinyağı çok çok lezzetli oluyor ist annemler altın günlerinde bile çeşit olsun diye yapıyorlar:)
ben içine sumakta atıyorum pul biber üzerine isteğe bağlı hangisini seviyorsan o şekilde tatlandırabilirsin
@sekerkiz67 canım tarifini sende istemişsin :)
senden kaçmış olmasın
Ayy evet ya evimi özlüyorum.biz elife gezenci diyoduk sen daha beter çıktın evde durduğun yok...
hoş geldin
Ne yapıyonuz bakemm@wendy canım neye karar verdin mi yapacak mısın istersen ben yapayım bikac gün sonra sana haber veririm sonuçları
Afiyet olsun.İlk detoks içeceğim hazır pancar yarım havuç ispNak ve azıcık sutEki Görüntüle 1890403
Hoşgeldin canım. Ben Ebru takımın daimi üyesiyimmmMenumu yazamadin iki gundur yogunluktan
Artıda mısın canım. Kilo mu takıldıBişeyler yapacam evet ama regl bitsin hala 76 görürsem yaparım detoks
Kulağa lezzetli geliyor.bugun bende aldım boğaz spreyi birde karışık pastil bendede gıcık bir öksürük
kaptanım dün mercimekleri yıkayıp suya koydum bu sabah erkenci olduğum için 06,00 da suyunu süzüp tencere koydum haşladım mercimekleri çok eritmedim dikkatli haşladım :)
soğuyunca benimki çok oldu ağzını kapatıp dolaba koydum 4-5 gün çıkartıp çıkartıp salatasını yapıcam
salata yapıcağın kadarının içine maydanoz isteğe bağlı dere otu yeşil soğan yoksa kuru soğan bol limon zeytinyağı çok çok lezzetli oluyor ist annemler altın günlerinde bile çeşit olsun diye yapıyorlar:)
ben içine sumakta atıyorum pul biber üzerine isteğe bağlı hangisini seviyorsan o şekilde tatlandırabilirsin
senden kaçmış olmasın
Ayy evet ya evimi özlüyorum.biz elife gezenci diyoduk sen daha beter çıktın evde durduğun yok...
hoş geldin
Ne yapıyonuz bakemm@wendy canım neye karar verdin mi yapacak mısın istersen ben yapayım bikac gün sonra sana haber veririm sonuçları
Afiyet olsun.İlk detoks içeceğim hazır pancar yarım havuç ispNak ve azıcık sutEki Görüntüle 1890403
Hoşgeldin canım. Ben Ebru takımın daimi üyesiyimmmMenumu yazamadin iki gundur yogunluktan
senden kaçmış olmasın
hoş geldin
Kız nette sorun mu var kaç kere yollamışsın :)Demekki aklın yolu bir
Artıda mısın canım. Kilo mu takıldı
Kulağa lezzetli geliyor.
Afiyet olsun.
Olabilir tabii
Ayy evet ya evimi özlüyorum.
Hoşbulduk Organiğim.
Ne yapıyonuz bakemm
Afiyet olsun.
Hoşgeldin canım. Ben Ebru takımın daimi üyesiyimmm
Ya evet canım.Kız nette sorun mu var kaç kere yollamışsın :)
Çok geçmiş olsun canım.ilk günler öyle oluyo yat gitsin :)
ben öhü öhü gidiyom... dün evde öksürük şurubu buldum tarihi geçmişti ama içtim sabaha kadar ölür müyüm diye bekledim ama ölmedim kız hakkaten 9 canlıyım :))) ama bi daha içmem tadı acı olmuştu çok tırstım :))
gece bir de vikslendim arkadaş vardı ona da sırtımı vikslettirdim ığğyyy diyo 15 gün yanına yaklaşılmaz senin diyo kokudan :))
Allah üst kat komşuma sabır versin... sessiz öksürmeye çalışıyorum ama pek olmuyo :))
Ay bendede gıcık bir öksürük demekki herkesinki aynı çocukların şurubu var bende içeyim bariilk günler öyle oluyo yat gitsin :)
ben öhü öhü gidiyom... dün evde öksürük şurubu buldum tarihi geçmişti ama içtim sabaha kadar ölür müyüm diye bekledim ama ölmedim kız hakkaten 9 canlıyım :))) ama bi daha içmem tadı acı olmuştu çok tırstım :))
gece bir de vikslendim arkadaş vardı ona da sırtımı vikslettirdim ığğyyy diyo 15 gün yanına yaklaşılmaz senin diyo kokudan :))
Allah üst kat komşuma sabır versin... sessiz öksürmeye çalışıyorum ama pek olmuyo :))
Nasıl olsa bekarım kim gelecek yanıma bol bol sur deseydin..ilk günler öyle oluyo yat gitsin :)
Çok geçmiş olsun canım.
Tarihi geçmiş ilaç içilir mi yaa
Ay bendede gıcık bir öksürük demekki herkesinki aynı çocukların şurubu var bende içeyim bari
N
Nasıl olsa bekarım kim gelecek yanıma bol bol sur deseydin..
oldum canım devam ediyorum daha vereceğim de bu aralar pek giremiyorum menemen lik acılı sos yufka falan yaptık oğlum anasinifina başladı carsi isi falan onlarla uğraştımcanım sen mezun oldun mu şimdi?
ay sade nescafeye ben alışamadım bi türlü, alıştırsam mı kendimi? yoksa türk kahvesiyle devam mı etsem :)
oldum canım devam ediyorum daha vereceğim de bu aralar pek giremiyorum menemen lik acılı sos yufka falan yaptık oğlum anasinifina başladı carsi isi falan onlarla uğraştım
senin dediğin markayı bulamadım pastili başka marka aldım pek faydası yokkalbimi kırıyosun amaaa :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?