Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hepinize geçmiş olsun arkadaşlar.
nilsub galiba oğlum da hasta olacak burnu akmaya başladı. Kızım da 3 gunde toparlandı elhamdülillah. Onda da Sadece burun akıntısı vardı. Oglanin huysuzluğu bu ara inat. Tuvalete gitmek istemiyor. Uzun kollu giydirince deli oluyor ağlıyor. Kıyafetlerini degistirtmiyor. 2 yaş sendromu galiba...

ebrusonmez bayramda olan artıları attık ama 76 yi bir türlü kiramadim ama regl bitene kadar kirilmazsa ben kıracam kendi yontemlerimle

Canım sen bayadır hastasın bi doktoramı gitsen artık.Bende bi ara böyle uzun süre kendim atlatmaya çalışmıştım doktora gidince zatura başlangıcı demişlerdi 2 ay tedavi gördüm.Umarım öyle bişey değildirde tabi.Yinede tedbirli olmak lazım.Tabi benim bide kötü bir alışkanlığım var sen sigara kullanıyormusun?

Evet canım ondan huysuzdur büyük ihtimalle geçmiş olsun.
Sen yapıcaksın tatlım ben güveniyorum sana

Eki Görüntüle 1890580
Benim aldığım bu ama bende pek işe yaramadı.

Canim tavsiyem. 1 badana biraz pekmez koy biraz da limon sık. Üzerine sıcak Su ekle veAfiyetle iç. Iyi gelir insaallah bizimkiler hasta olunca ozellikle yaparım ben. Özellikle kansizligi olanlara iyi gelir. morordek canim gebelik boyunca sende kullan bunu kansizlik cekmezsin. Kilo alirim diye korkma 1 cay bardagina 1 yk pekmez koysan bile yeter. Ama onemli olan devamlilik.kiz kardesimde gebelikte kullandi ve kisa surede kan degerleri artti. Ben bu arada dut pekmezi kullaniyorum

canım bende keçi boynuzu pekmezi var eczaneden almıştım doğal hacettepe üni. patentli şekersiz doğal ondanda olur dimi

ay benimde aklıma geldi geçmiyo benimkide olabilirmi ömrümde sigara içmedim ben

şu an o ağır kısmı kalmadı çok şükür sadece öksürük kaldı.... haa ama ilk başlangıcında çok fenaydım o zaman doktora gitmediğime pişmanım... şimdi ağrı sızı yok kuru gürültü :))) benden çok etrafımdakiler rahatsız oluyor :)))

ay kız senin avatarına bakınca çocuklar pilates yapıyo gibi her bakışımda gülüyorum

bu kadar dikkat çekerken bulman lazım birini

canım bende keçi boynuzu pekmezi var eczaneden almıştım doğal hacettepe üni. patentli şekersiz doğal ondanda olur dimi

Olur canım neden olmasın. Sonuçta doğal şeyler yapıyoruz. . Bizim de pekmezimizi Kaynana yapar şeker eklemez
Ay keçi boynuz pekmezinin özü var onun ttadı muhteşem yaaa

ay benimde aklıma geldi geçmiyo benimkide olabilirmi ömrümde sigara içmedim ben
Çok iyi etmişsin hayatında hiç sigara içmemişleri kıskanıyorum valla kronik bronşit geçmeyincede zaturaya çevirebiliyor.Uzun süre geçmezse kesin doktora görünmek lazım.benim önce öksürük olmuştu aman soğuk algınlığı deyip önemsememiştim ilerlemiş öyle olmuştu.

+1ile geldim Ördeğim.
Iyi bari cok da kotu değilmiş Ebrusum :)
Pek geçmişi okumadım da eşleşme yapılmış herkes birbiriyle mi yarışacak beni bilgilendirin arkadaşlar
Tugcecim takimdaki herkesi gruplara ayirdik hani bi ara yapmistik ya gruplar kendi arasinda yarisiyor, cuma gunku ortalamaya gore 1. olan grubu secip belki odullendiririz seni B blanche_ea ve ebrusonmez ile grup yapmistim ama etiketleme o mesajda calismamisti, haberiniz olmamis olabilir :)
Aaaa sigara miii? Kınıyorum seni, birak hemen, cok zararli ya
Tadı nasil guzel oluyor mu ya? Pekmezle limon pek bagdastiramadim ama denemek lazim tabi

1 haftadan fazla devam ederse zaten sıkıntı var diyorlar. Eklem ağrısı, ishal filan olursada sıkıntılı.Sen kendini daha iyi bilirsin tabi dikkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…