Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Regldendir ya bende artısın sandım. Sen işini biliyorsun halledersin.

valla haklısın canım bırakmam lazım.Çok içmiyorum günde 4 tane filan ama bırakmak istiyorum

hayır canım bilgin olsun pekmezin içindeki demir sadece portakal suyu ve limon ile aktive oluyor ondan

ay kız senin avatarına bakınca çocuklar pilates yapıyo gibi her bakışımda gülüyorum

KKardeşi ablasına öyle değişik hareketler yapıyor ko benim kiz da hemen foto çek anne diye kimildamiyor.

Beni de kiskan hihiç hayatım da icmedim.

canim demir emiliminin daha iyi olmasi icin c vitamini ile tuketmek lazim. Limon o yuzden azcik sıkıyorum ben. Pekmez seviyorsan eger seversin tabiki. ben bir tek pekmezi tahinle seviyorum da.Benim kiz bile severek iciyor.

bu kadar dikkat çekerken bulman lazım birini

sağlamken bulamadım hastalıklı garıyı kim napsın daa :))
Öksürüğüne mi aşık olacaklar yahu sen de

Yavas yavas azaltarak birakirsin belki ya

çok seksüü öksürürüm de :))

hayır canım bilgin olsun pekmezin içindeki demir sadece portakal suyu ve limon ile aktive oluyor ondan

hııımmmmm bende öğrenmiş oldum....

yok yok önceden sessizdi etrafındakilerin dikkati çekmiyordu şimdi ses yapıyorum bol bol diyorya o arada göz falan kırpsın saçlarını savursun

yaşlı laa bunlar ne göz kırpçam onlara onlara bişi kırpmaya gerek yok :)))

Oooovvv çok heyecanlıı

canim demir emiliminin daha iyi olmasi icin c vitamini ile tuketmek lazim. Limon o yuzden azcik sıkıyorum ben. Pekmez seviyorsan eger seversin tabiki. ben bir tek pekmezi tahinle seviyorum da.Benim kiz bile severek iciyor.
Evet c vitamini demir emilimini artırıyor onu biliyorum da pekmeze limon hic denememistim. Gerci az miktarda oldugundan limonun tadı pek gelmeyebilir. En kısa zamanda deneyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…