- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #207.281
Regldendir ya bende artısın sandım. Sen işini biliyorsun halledersin.Hepinize geçmiş olsun arkadaşlar.
nilsub galiba oğlum da hasta olacak burnu akmaya başladı. Kızım da 3 gunde toparlandı elhamdülillah. Onda da Sadece burun akıntısı vardı. Oglanin huysuzluğu bu ara inat. Tuvalete gitmek istemiyor. Uzun kollu giydirince deli oluyor ağlıyor. Kıyafetlerini degistirtmiyor. 2 yaş sendromu galiba...
ebrusonmez bayramda olan artıları attık ama 76 yi bir türlü kiramadim ama regl bitene kadar kirilmazsa ben kıracam kendi yontemlerimle
valla haklısın canım bırakmam lazım.Çok içmiyorum günde 4 tane filan ama bırakmak istiyorumIyi bari cok da kotu değilmiş Ebrusum :)
Tugcecim takimdaki herkesi gruplara ayirdik hani bi ara yapmistik ya gruplar kendi arasinda yarisiyor, cuma gunku ortalamaya gore 1. olan grubu secip belki odullendiririzseni @blanche_ea ve ebrusonmez ile grup yapmistim ama etiketleme o mesajda calismamisti, haberiniz olmamis olabilir :)
Aaaa sigara miii? Kınıyorum seni, birak hemen, cok zararli ya
Tadı nasil guzel oluyor mu ya? Pekmezle limon pek bagdastiramadim ama denemek lazim tabi
he işte öyle benimki üzerinde keçi boynuzu özü yazıyor ondan yapıcam hemenOlur canım neden olmasın. Sonuçta doğal şeyler yapıyoruz. . Bizim de pekmezimizi Kaynana yapar şeker eklemez
Ay keçi boynuz pekmezinin özü var onun ttadı muhteşem yaaa
Öksürüğüne mi aşık olacaklar yahu sen debu kadar dikkat çekerken bulman lazım birini
Yavas yavas azaltarak birakirsin belki yavalla haklısın canım bırakmam lazım.Çok içmiyorum günde 4 tane filan ama bırakmak istiyorum
hayır canım bilgin olsun pekmezin içindeki demir sadece portakal suyu ve limon ile aktive oluyor ondanIyi bari cok da kotu değilmiş Ebrusum :)
Tugcecim takimdaki herkesi gruplara ayirdik hani bi ara yapmistik ya gruplar kendi arasinda yarisiyor, cuma gunku ortalamaya gore 1. olan grubu secip belki odullendiririzseni @blanche_ea ve ebrusonmez ile grup yapmistim ama etiketleme o mesajda calismamisti, haberiniz olmamis olabilir :)
Tadı nasil guzel oluyor mu ya? Pekmezle limon pek bagdastiramadim ama denemek lazim tabi
şeker gibi bol mentollu vitaminli şekerler :)Pastil neki??
ay kız senin avatarına bakınca çocuklar pilates yapıyo gibi her bakışımda gülüyorum
Çok iyi etmişsin hayatında hiç sigara içmemişleri kıskanıyorumvalla kronik bronşit geçmeyincede zaturaya çevirebiliyor.Uzun süre geçmezse kesin doktora görünmek lazım.benim önce öksürük olmuştu aman soğuk algınlığı deyip önemsememiştim ilerlemiş öyle olmuştu.
Iyi bari cok da kotu değilmiş Ebrusum :)
yok yok önceden sessizdi etrafındakilerin dikkati çekmiyordu şimdi ses yapıyorum bol bol diyorya o arada göz falan kırpsın saçlarını savursunÖksürüğüne mi aşık olacaklar yahu sen de
Yavas yavas azaltarak birakirsin belki ya
he işte öyle benimki üzerinde keçi boynuzu özü yazıyor ondan yapıcam hemen
Eczaneden almıştım çocuklara :)Ay afiyet olsun onun tadı çok güzel o pekmez in. Olsa affetmem yerdim yani
bu kadar dikkat çekerken bulman lazım birini
Öksürüğüne mi aşık olacaklar yahu sen de
Yavas yavas azaltarak birakirsin belki ya
hayır canım bilgin olsun pekmezin içindeki demir sadece portakal suyu ve limon ile aktive oluyor ondan
yok yok önceden sessizdi etrafındakilerin dikkati çekmiyordu şimdi ses yapıyorum bol bol diyorya o arada göz falan kırpsın saçlarını savursun
Ay afiyet olsun onun tadı çok güzel o pekmez in. Olsa affetmem yerdim yani
Oooovvv çok heyecanlııTugcecim takimdaki herkesi gruplara ayirdik hani bi ara yapmistik ya gruplar kendi arasinda yarisiyor, cuma gunku ortalamaya gore 1. olan grubu secip belki odullendiririzseni @blanche_ea ve ebrusonmez ile grup yapmistim ama etiketleme o mesajda calismamisti, haberiniz olmamis olabilir :)
.Kalorisi yokmu?şeker gibi bol mentollu vitaminli şekerler :)
Yok canım biraz vardır ama öyle tatlı değil bol aromalı nane limon portakal içinde nane yağı mentol bir suru şey var.Kalorisi yokmu?
Evet c vitamini demir emilimini artırıyor onu biliyorum da pekmeze limon hic denememistim. Gerci az miktarda oldugundan limonun tadı pek gelmeyebilir. En kısa zamanda deneyecegimcanim demir emiliminin daha iyi olmasi icin c vitamini ile tuketmek lazim. Limon o yuzden azcik sıkıyorum ben. Pekmez seviyorsan eger seversin tabiki. ben bir tek pekmezi tahinle seviyorum da.Benim kiz bile severek iciyor.
Ya ben hiç sevmem yiyemem.çok aşırı tatlı yaaa nasıl yiyiyonuz onu şifa niyetine iki çay kaşığı yiyeyim dedim yaktı kavurdu valla...
Ya ben hiç sevmem yiyemem.
Sadece tahinle yiyebiliyorum.
Ona göre ispiyonlayacam daayy olsa nolcek kız ne fenasınız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?