Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

dene bakalım mevta olmazsan bir ara cesaret edersem bende denemek istiyorum 60 a giden yolda her şey mübahtır moduna girdim :)))
denedin mi ahaha

IF neydi tatlım çok cahilim galiba
intermittent fasting canim, bir arastir istersen; karatay'in gelismis versiyonu

Sorma yaa akşam yemekten sonra coştum 1 tane muz yedim yetmedi 4 tane çubuk kraker 4 tanede ikram bisküvi yedim.
aman bu mu cosmak yaa...

arkadaslar arastirmalarima gore bende bulimia var ya; baslangici ya da oyle bir sey

Kızlar benim sağ dizimde ne zamandır bi sorun var. Sadece merdiven inip çıkarken acıyo böyle, bi de squat yaparken. Hatta ben squat yapmaktan olduğunu düşünüyorum kilom fazla olduğu için.
2 aydır nerdeyse hergün yapıyorum, bazen 100den fazla yapııyorum. Üst bacak ve kalçamda gözle görülür fark da oldu, baya etkisi oldu bana. Ama dediğim gibi dizim geçmiyo yaptıkça. Ay bıraksam mı napsam bilemedim şimdi de buna taktım

Bence ideale yaklasana kadar yalnizca yuruyus yap; benim onerim bu. Biraz kilo verince yeniden denersin; cunku belli ki vucut uyari veriyor dinlemek lazim.

diz sakat bacım zorlama acıorsa.. kilo fazlayken bana kollontai zıpla diyodu onu bile yapamıyordum diziimin acısından kilolar gidince şimdi hiç şikayetim kalmadı çok şükür.... bir kaç kilo verip öyle devam etsen.... squat ta okkalı hareket yani....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…