- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #207.301
Ona göre ispiyonlayacam da
İnsanın ortisi k. yardımcısı olunca kafa ona göre çalışıyor.kızlar aramızda ajan var.... inek obaaaasıııı toplanın.....
Sunumum var diyordu ortin İyi geçmiştir inş.Ay benim orticiğim nerelerde çokmu çalıştırıyorlar seni sesin soluğun kesildi
Datlum cumaya kadar tartılmıcam hadi hayırlısı bakalım...inatettimolacak
denedin mi ahahadene bakalım mevta olmazsan bir ara cesaret edersem bende denemek istiyorum 60 a giden yolda her şey mübahtır moduna girdim :)))
intermittent fasting canim, bir arastir istersen; karatay'in gelismis versiyonuIF neydi tatlımçok cahilim galiba
aman bu mu cosmak yaa...Sorma yaa akşam yemekten sonra coştum1 tane muz yedim yetmedi 4 tane çubuk kraker 4 tanede ikram bisküvi yedim.
Bence ideale yaklasana kadar yalnizca yuruyus yap; benim onerim bu. Biraz kilo verince yeniden denersin; cunku belli ki vucut uyari veriyor dinlemek lazim.Kızlar benim sağ dizimde ne zamandır bi sorun var. Sadece merdiven inip çıkarken acıyo böyle, bi de squat yaparken. Hatta ben squat yapmaktan olduğunu düşünüyorum kilom fazla olduğu için.
2 aydır nerdeyse hergün yapıyorum, bazen 100den fazla yapııyorum. Üst bacak ve kalçamda gözle görülür fark da oldu, baya etkisi oldu bana. Ama dediğim gibi dizim geçmiyo yaptıkça. Ay bıraksam mı napsam bilemedim şimdi de buna taktım
Yinemi kustundenedin mi ahaha
intermittent fasting canim, bir arastir istersen; karatay'in gelismis versiyonu
aman bu mu cosmak yaa...
arkadaslar arastirmalarima gore bende bulimia var ya; baslangici ya da oyle bir sey
ya ptesi kusmustum da; biraz arastirdim oyle galiba... Psikyatriden randevu aldim bakalim.Yinemi kustunbencede olabilir eğer kustuysan bi doktora git canım
aman canım inşallah değildir ama sen çok fazla kusuyorsun belki reflü falan olabilir mi?ya ptesi kusmustum da; biraz arastirdim oyle galiba... Psikyatriden randevu aldim bakalim.
denedin mi ahaha
intermittent fasting canim, bir arastir istersen; karatay'in gelismis versiyonu
aman bu mu cosmak yaa...
arkadaslar arastirmalarima gore bende bulimia var ya; baslangici ya da oyle bir sey
Kızlar benim sağ dizimde ne zamandır bi sorun var. Sadece merdiven inip çıkarken acıyo böyle, bi de squat yaparken. Hatta ben squat yapmaktan olduğunu düşünüyorum kilom fazla olduğu için.
2 aydır nerdeyse hergün yapıyorum, bazen 100den fazla yapııyorum. Üst bacak ve kalçamda gözle görülür fark da oldu, baya etkisi oldu bana. Ama dediğim gibi dizim geçmiyo yaptıkça. Ay bıraksam mı napsam bilemedim şimdi de buna taktım
btlbetul bugün pazardan pırasa aldım alırken aklıma geldin geçen gün alsam diyorum ya ..
Akşama pişireyim havuçlu limonlu azcık bulgurlu zeytinyağlı ımmmm miss..
Afiyet olmadı valla, ahın mı tuttu nedir, midem kötü oldu onu yedikten sonra. Oysa ki cok canım cekip yemiştim. Sonra gene bana yeşil elma yolları gozuktuafiyet olsun :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?