Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugun bizde de temizlik vardı, ben de kışlıkları çıkardım. Baya baya kış geliyor ya pff hiç sevmiyorum

oohhh yaz bebişi olcak olsun işte ne güzel :)) balık burcu mu olcak bu gııı abboooo biz buna boşuna badi dememişiz..... suyu sevcek bak....

[QUOTEkahvaltı yapamadım st:yüzden yapamadım mber: 449247"]Bugünkü menüm
morordek toplight @inatettimolacak nilsub T tatlitambak cansutr

Sabah
Yok
Öğle
1yumurta ile lorlu omlet domates

Aksam
Yumurtalı ıspanak
İceberg domates salata
Yoğurt
Arda yulaf kepekli yoğurt
İçecekler
Yoğurt havuc pancar karışım
Kiraz sapı çayı
Form cayi
Nescafe sade
1 saat yuruyus
1 saat pilates[/QUOTE]

sporunla menün le harika bir gün geçirmişti

VVallahi Bugünüm çok zor geçti. Ağlayacaktım
Neredeyse. Üst ddeğişmek istemiyor üstüne şu d okuyorum azcık en dayanamadı gi şey ıslak ķıyafet. O şekilde üst değiştirme taktiği buldum ya da kapıda tam çıkarken giyiyor.
Ağlama krizlerini saymiyorum bile.bugun hemencik bitsin diye cok dualar ettim.

T tatlitambak ne yaptın yapabildinmi yumurta gününü

sabah kahvalti yapamadim o yuzden
yapamadim

@w e n d y canım bizim bir de ablamın var 5.5 yaşında. Şimdi okula başladı ders çalıştır diye peşimde geziyor. Şikayet etmiyorum ama çok konuşuyor. Cok soru soruyor elimden geldigince cevap veriyorum ama arkasi hic kesilmiyor. Artik patliyorum bir yerde.Servisin 3. Günü şöför bile konuşan bir kız dedigine göre düşün artık...
gecen gun misafirlikte gittimiz yerde ev sahibimutfakta tabak hhazırlarken sorular soruyor. Bunu nasıl yaptın sarma gibime sardın. Tarifini bana da ver. Pogacalarin neden yanmış ikisini aynı Tepside yapmadın mi. Neden o yanmış bu yanmamiş....... böyle uzayan sorular.
inan 5 dk sessizce uzanıp dinlenemiyorum...

ay bugün çok stresli ve yıpratıci bir gündü

Bende menümü paylaşayım morordek nilsub inatettimolacak toplight
Sabah:1 simit+1,5 kk peynir+6 zeytin+domates,salatalık
Öğlen:1 kase çorba+1 porsiyon nohut+1 kase cacık
Ara:1 çay bardağı kadar çekirdek çitledim :)
Akşam:1 kase yoğurt çorba+1 küçük tabak taze fasulye+1 küçük tabak kavurma
Su:3 lt üstü
Spor:yok hala yürümekte bile zorluk çekiyorum.yarıb doktora gitcem umarım fıtık gibi bişey yoktur.iyi geceler kızlar

ay canım Allah kolaylık ve sabır versin çok zor halini anlayabiliyorum ya sabır de sürekli içinden derin derin nefes al sen sakin kalmaya çalışki oğlunda seni görünce sakinleşşin canım sen oğluna odaklan biz burdayız canım bekleriz seni:)

Normalde sabırlı biriyimdur ama bugun reglinde etkisi var galiba çok gerginim...

inatettimolacak toplight morordek nilsub medusa38
Sabah - öğlen 12 de
2 yumurta akı - 1 tam yumurta
Chai
maydanoz ve 1 kırmızı biber den yapılmış omlet
peynir
1 dilim ekmek
1 salatalık
roka

16.30
2 yk yoğurt
15 kadar frambuaz
1.5 yk yulaf

19.30
4 catal soğanlı biberli yumurta
1 dilim.karpuz

azcikta bisküvili puding yedim. Çok düzensiz oldu bugün.
Şu 2.5 lt
spor ev temizliği olsun bugün çok yoruldum

Pasta borege değil sağlıklı bir şeye ozendirmisim ozaman afiyet olsun

oohhh yaz bebişi olcak olsun işte ne güzel :)) balık burcu mu olcak bu gııı abboooo biz buna boşuna badi dememişiz..... suyu sevcek bak....
Yok kiz ne balığı, boga olacak. Hatta erken dogarsa falan koç da olabilir. Sen de mi boga burcuydun? Unutmusum bak yaşlandım vallahi

T tatlitambak Şeyda coşkun un listeleri bana biraz zor gelmişti sendeki listeleri nasıl eğer güzel bir listen varsa paylaş bizede fikir olsun datlum..

Zor gibi ama insan zamanla alisiyor. 13 gunluk bir listesi var orada gözleme bile var yani. Hayatım diyet diye bir sayfadan indirdim ben canım. Oraya bak istersen bayagi uzun listeler çünki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…