- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #207.341
Bugun bizde de temizlik vardı, ben de kışlıkları çıkardım. Baya baya kış geliyor ya pff hiç sevmiyorum
Ay ben eşime Evi çöp ev yapacaksın diyodum, hiç bişeyini atmaya kıyamaz milad oldu bizim evde :)
T tatlitambak biz bu çocukları napcaz ay, benimkini de sabah evden çıkarana kadar, arabaya bindirene kadar, arabadan indirene kadar canım çıkıyo vallatam 2 yaş sendromlu oldu bunlar ay :)
T tatlitambak ne yaptın yapabildinmi yumurta gününü
ay canım Allah kolaylık ve sabır versin çok zor halini anlayabiliyorum ya sabır de sürekli içinden derin derin nefes al sen sakin kalmaya çalışki oğlunda seni görünce sakinleşşin canım sen oğluna odaklan biz burdayız canım bekleriz seni:)Kızlar beni 2 gün idare edin oğlum hasta 5 dk uzanyim da söze bakayım dedim . Tekrar ağlamaya başladı... ben de ağlayacam az kaldı. Basım ağrıyor. Sadece sabah kadar deliksiz uyumak istiyorum. 2 yıldır deliksiz yatamadim
ay canım Allah kolaylık ve sabır versin çok zor halini anlayabiliyorum ya sabır de sürekli içinden derin derin nefes al sen sakin kalmaya çalışki oğlunda seni görünce sakinleşşin canım sen oğluna odaklan biz burdayız canım bekleriz seni:)
Pasta borege değil sağlıklı bir şeye ozendirmisim ozaman afiyet olsunBende bugünkü menümü yazayım;
Sabah; 2 haşlanmış yumurta kk yağsız beyaz peynir
Ara şekersiz Türk kahvesi
Öğle tavuk sote, yoğurt
Akşam; 3 yk bol kıymalı ıspanak, küçük bi turp
Su çok az içtim bugün
Spor yürüyüş yapıyorum şu an, 45 dk kadar tempolu yürüyüş diyelim :)
medusa38 heveslendirdin beni, dayanamadım saf protein günüm olmasına rağmen bol kıymalı ıspanak yaptım :)
inatettimolacak nilsub morordek
Yok kiz ne balığı, boga olacak. Hatta erken dogarsa falan koç da olabilir. Sen de mi boga burcuydun? Unutmusum bak yaşlandım vallahioohhh yaz bebişi olcak olsun işte ne güzel :)) balık burcu mu olcak bu gııı abboooo biz buna boşuna badi dememişiz..... suyu sevcek bak....
Daha dur sen yaşlandıysan ben nine oldum o zamanYok kiz ne balığı, boga olacak. Hatta erken dogarsa falan koç da olabilir. Sen de mi boga burcuydun? Unutmusum bak yaşlandım vallahi
T tatlitambak Şeyda coşkun un listeleri bana biraz zor gelmişti sendeki listeleri nasıl eğer güzel bir listen varsa paylaş bizede fikir olsun datlum..
Günaydın herkese hayırlı bir gün olsun inşallah..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?