Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Afiyet olmadı valla, ahın mı tuttu nedir, midem kötü oldu onu yedikten sonra. Oysa ki cok canım cekip yemiştim. Sonra gene bana yeşil elma yolları gozuktu

ayyy hiçte gözüm kalmadı Allah kuru iftiradan korusun :)))

ben kısmi rejimdeyim çok özenirsem yerim :)))

hayırlı olsun oğluşuna :)
sağol ablasi

Ay hayırlı olsun kuzuya inşallah kolay adepte olur
oldu gibi çok zorlanmadı zaten haftada 2 gün bu sene 4 yaşında

bende içmedim içilen ortamlarda bulunamıyorum canım nefesim daralıyor

valla haklısın canım bırakmam lazım.Çok içmiyorum günde 4 tane filan ama bırakmak istiyorum
yavaş yavaş bırak canım sağlığın icjn

bdv de kız 25 yaşındaymış evde kalmışmış korkuyormuş dedim korkma ben varım :)))))
ayyyy Betül ne güldüm :)))Allahta seni güldürsün canim

Tamam anladım morordekcimmmm:)ama ben regl olacağım karnım çok şiiiş

bdv de kız 25 yaşındaymış evde kalmışmış korkuyormuş dedim korkma ben varım :)))))

Afiyet olmadı valla, ahın mı tuttu nedir, midem kötü oldu onu yedikten sonra. Oysa ki cok canım cekip yemiştim. Sonra gene bana yeşil elma yolları gozuktu
Limonlu suda mide yanmasına iyi geliyormuş.
ayyy hiçte gözüm kalmadı Allah kuru iftiradan korusun :)))

ben kısmi rejimdeyim çok özenirsem yerim :)))
Kısmi rejim
Hahaha çok güldüm o nasıl rejim öyle
Betül işi rejim böyle oluyormuşş

Bugünkü menüm
morordek toplight inatettimolacak nilsub T tatlitambak cansutr

Sabah
Yok
Öğle
1yumurta ile lorlu omlet domates

Aksam
Yumurtalı ıspanak
İceberg domates salata
Yoğurt
Arda yulaf kepekli yoğurt
İçecekler
Yoğurt havuc pancar karışım
Kiraz sapı çayı
Form cayi
Nescafe sade
1 saat yuruyus
1 saat pilates

Eklentiler

• IMG_20160928_190200.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 34
Pırasa yarına kaldı kocacım gelirken palamut almış akşama balık salata var..
Oh afiyet olsun biz de hafta sonu yemistik palamut
Tamam anladım morordekcimmmm:)ama ben regl olacağım karnım çok şiiiş
Olsun canım gecici bir durum ne de olsa
Limonlu suda mide yanmasına iyi geliyormuş.
Bi arkadasım mide yanmasına dayanamayıp agzına limon sıkmıs hamileyken, cok güldüm ya

Vakti geldi mi ya kış sebzelerinin?
gelmiş canım nasıl tazeler incecikler aldım 1 kilo çok severim zeytinyağlı yemeğini dicem ama ben taştan yumuşak herşeyi seviyorum
Oh afiyet olsun biz de hafta sonu yemistik palamut

Olsun canım gecici bir durum ne de olsa

Bi arkadasım mide yanmasına dayanamayıp agzına limon sıkmıs hamileyken, cok güldüm ya
sağol canım afiyetle yedik bulaşıklarıda doldurdum makineye oturmadan yeşil çayımıda demledim çocuklarda yatar birazdan dinlenme vakti çok şükür bugun kışlıklarıda çıkardım dolapları düzenledim yoruldum:)

Az önce okudum yok artık dedim Bizim sınıfta 27-28 yaşında olanlar var.

Kızlar o yaşlar gözünüze çok görünmesin, insanın tam iiine gücüne kavuştuğu yaş, ne hemen koca bulup eziyet çekcez ay ay gezip tozma vakti o :)

Vakti geldi mi ya kış sebzelerinin?

Gelmiş gelmiş ıspanak falan bi harikaydı valla :)

Oo en büyük kış işini de halletmişsin eline sağlık, bende hafta sonu hallettim yazık kocamın dolabında ne varsa verdirdim adamcağıza giyecek kıyafet bırakmadım :)

Bende bugünkü menümü yazayım;

Sabah; 2 haşlanmış yumurta kk yağsız beyaz peynir

Ara şekersiz Türk kahvesi

Öğle tavuk sote, yoğurt

Akşam; 3 yk bol kıymalı ıspanak, küçük bi turp

Su çok az içtim bugün

Spor yürüyüş yapıyorum şu an, 45 dk kadar tempolu yürüyüş diyelim :)

medusa38 heveslendirdin beni, dayanamadım saf protein günüm olmasına rağmen bol kıymalı ıspanak yaptım :)

inatettimolacak nilsub morordek

Gel sana da yapayım bi tane teşekkürler
ay ellerine sağlık yemiş kadar oldum ay şekerim benim sorunum herşeyi çok seviyorum
ay sorma çoluk çocuk hepimizinkileri hazırladım iyi yapmışsın insan giymediklerini çıkartıcak yoksa evde çamaşırdan yer kalmaz

afiyet olsun canım çok güzel olmuş :)

Bugun bizde de temizlik vardı, ben de kışlıkları çıkardım. Baya baya kış geliyor ya pff hiç sevmiyorum

Ay ben eşime Evi çöp ev yapacaksın diyodum, hiç bişeyini atmaya kıyamaz milad oldu bizim evde :)

T tatlitambak biz bu çocukları napcaz ay, benimkini de sabah evden çıkarana kadar, arabaya bindirene kadar, arabadan indirene kadar canım çıkıyo valla tam 2 yaş sendromlu oldu bunlar ay :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…