- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #207.321
Afiyet olmadı valla, ahın mı tuttu nedir, midem kötü oldu onu yedikten sonra. Oysa ki cok canım cekip yemiştim. Sonra gene bana yeşil elma yolları gozuktu
Hahaha çok güldüm o nasıl rejim öyleayyy hiçte gözüm kalmadı Allah kuru iftiradan korusun :)))
ben kısmi rejimdeyim çok özenirsem yerim :)))
Pırasa yarına kaldı kocacım gelirken palamut almış akşama balık salata var..offf ba yı lı rııım :))) ben de gelcem bananeee :))) bende yapiim bari yarın :)
Az önce okudum yok artık dedimbdv de kız 25 yaşındaymış evde kalmışmış korkuyormuş dedim korkma ben varım :)))))
Hahaha çok güldüm o nasıl rejim öyle
sağol ablasihayırlı olsun oğluşuna :)
oldu gibi çok zorlanmadı zaten haftada 2 gün bu sene 4 yaşındaAy hayırlı olsun kuzuya inşallah kolay adepte olur
bende içmedim içilen ortamlarda bulunamıyorum canım nefesim daralıyorÇok iyi etmişsin hayatında hiç sigara içmemişleri kıskanıyorumvalla kronik bronşit geçmeyincede zaturaya çevirebiliyor.Uzun süre geçmezse kesin doktora görünmek lazım.benim önce öksürük olmuştu aman soğuk algınlığı deyip önemsememiştim ilerlemiş öyle olmuştu.
yavaş yavaş bırak canım sağlığın icjnvalla haklısın canım bırakmam lazım.Çok içmiyorum günde 4 tane filan ama bırakmak istiyorum
ayyyy Betül ne güldüm :)))Allahta seni güldürsün canimbdv de kız 25 yaşındaymış evde kalmışmış korkuyormuş dedim korkma ben varım :)))))
Tamam anladım morordekcimmmm:)ama ben regl olacağım karnım çok şiiişIyi bari cok da kotu değilmiş Ebrusum :)
Tugcecim takimdaki herkesi gruplara ayirdik hani bi ara yapmistik ya gruplar kendi arasinda yarisiyor, cuma gunku ortalamaya gore 1. olan grubu secip belki odullendiririzseni @blanche_ea ve ebrusonmez ile grup yapmistim ama etiketleme o mesajda calismamisti, haberiniz olmamis olabilir :)
Aaaa sigara miii? Kınıyorum seni, birak hemen, cok zararli ya
Tadı nasil guzel oluyor mu ya? Pekmezle limon pek bagdastiramadim ama denemek lazim tabi
bdv de kız 25 yaşındaymış evde kalmışmış korkuyormuş dedim korkma ben varım :)))))
Limonlu suda mide yanmasına iyi geliyormuş.Afiyet olmadı valla, ahın mı tuttu nedir, midem kötü oldu onu yedikten sonra. Oysa ki cok canım cekip yemiştim. Sonra gene bana yeşil elma yolları gozuktu
Kısmi rejimayyy hiçte gözüm kalmadı Allah kuru iftiradan korusun :)))
ben kısmi rejimdeyim çok özenirsem yerim :)))
Betül işi rejim böyle oluyormuşşHahaha çok güldüm o nasıl rejim öyle
Vakti geldi mi ya kış sebzelerinin?Pırasa yarına kaldı kocacım gelirken palamut almış akşama balık salata var..
Oh afiyet olsun biz de hafta sonu yemistik palamutPırasa yarına kaldı kocacım gelirken palamut almış akşama balık salata var..
Olsun canım gecici bir durum ne de olsaTamam anladım morordekcimmmm:)ama ben regl olacağım karnım çok şiiiş
Bi arkadasım mide yanmasına dayanamayıp agzına limon sıkmıs hamileyken, cok güldüm yaLimonlu suda mide yanmasına iyi geliyormuş.
gelmiş canım nasıl tazeler incecikler aldım 1 kilo çok severim zeytinyağlı yemeğini dicem ama ben taştan yumuşak herşeyi seviyorumVakti geldi mi ya kış sebzelerinin?
sağol canım afiyetle yedik bulaşıklarıda doldurdum makineye oturmadan yeşil çayımıda demledim çocuklarda yatar birazdan dinlenme vakti çok şükür bugun kışlıklarıda çıkardım dolapları düzenledim yoruldum:)Oh afiyet olsun biz de hafta sonu yemistik palamut
Olsun canım gecici bir durum ne de olsa
Bi arkadasım mide yanmasına dayanamayıp agzına limon sıkmıs hamileyken, cok güldüm ya
ay çok severim ıspanaklı yumurtayı afiyet olsun :)Bugünkü menüm
morordek toplight inatettimolacak nilsub T tatlitambak cansutr
Sabah
Yok
Öğle
1yumurta ile lorlu omlet domates
Aksam
Yumurtalı ıspanak
İceberg domates salata
Yoğurt
Arda yulaf kepekli yoğurt
İçecekler
Yoğurt havuc pancar karışım
Kiraz sapı çayı
Form cayi
Nescafe sade
1 saat yuruyus
1 saat pilates
Gel sana da yapayım bi tane teşekkürleray çok severim ıspanaklı yumurtayı afiyet olsun :)
Az önce okudum yok artık dedimBizim sınıfta 27-28 yaşında olanlar var.
Vakti geldi mi ya kış sebzelerinin?
Bugünkü menüm
morordek toplight inatettimolacak nilsub T tatlitambak cansutr
Sabah
Yok
Öğle
1yumurta ile lorlu omlet domates
Aksam
Yumurtalı ıspanak
İceberg domates salata
Yoğurt
Arda yulaf kepekli yoğurt
İçecekler
Yoğurt havuc pancar karışım
Kiraz sapı çayı
Form cayi
Nescafe sade
1 saat yuruyus
1 saat pilates
gelmiş canım nasıl tazeler incecikler aldım 1 kilo çok severim zeytinyağlı yemeğini dicem ama ben taştan yumuşak herşeyi seviyorum
sağol canım afiyetle yedik bulaşıklarıda doldurdum makineye oturmadan yeşil çayımıda demledim çocuklarda yatar birazdan dinlenme vakti çok şükür bugun kışlıklarıda çıkardım dolapları düzenledim yoruldum:)
ay ellerine sağlık yemiş kadar oldum ay şekerim benim sorunum herşeyi çok seviyorumGel sana da yapayım bi tane teşekkürler
ay sorma çoluk çocuk hepimizinkileri hazırladım iyi yapmışsın insan giymediklerini çıkartıcak yoksa evde çamaşırdan yer kalmazKızlar o yaşlar gözünüze çok görünmesin, insanın tam iiine gücüne kavuştuğu yaş, ne hemen koca bulup eziyet çekcez ay ay gezip tozma vakti o :)
Gelmiş gelmiş ıspanak falan bi harikaydı valla :)
Oo en büyük kış işini de halletmişsin eline sağlık, bende hafta sonu hallettim yazık kocamın dolabında ne varsa verdirdim adamcağıza giyecek kıyafet bırakmadım :)
afiyet olsun canım çok güzel olmuş :)Bende bugünkü menümü yazayım;
Sabah; 2 haşlanmış yumurta kk yağsız beyaz peynir
Ara şekersiz Türk kahvesi
Öğle tavuk sote, yoğurt
Akşam; 3 yk bol kıymalı ıspanak, küçük bi turp
Su çok az içtim bugün
Spor yürüyüş yapıyorum şu an, 45 dk kadar tempolu yürüyüş diyelim :)
medusa38 heveslendirdin beni, dayanamadım saf protein günüm olmasına rağmen bol kıymalı ıspanak yaptım :)
inatettimolacak nilsub morordek
Bugun bizde de temizlik vardı, ben de kışlıkları çıkardım. Baya baya kış geliyor ya pff hiç sevmiyorumsağol canım afiyetle yedik bulaşıklarıda doldurdum makineye oturmadan yeşil çayımıda demledim çocuklarda yatar birazdan dinlenme vakti çok şükür bugun kışlıklarıda çıkardım dolapları düzenledim yoruldum:)
ay ellerine sağlık yemiş kadar oldum ay şekerim benim sorunum herşeyi çok seviyorum
ay sorma çoluk çocuk hepimizinkileri hazırladım iyi yapmışsın insan giymediklerini çıkartıcak yoksa evde çamaşırdan yer kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?