- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #207.501
Evet olabilir ben Yarinda yemeğini yapacağım kıymalı çok almıştım semizotunu inş bakalım yılbaşına kadar gunahimiz sevabimiz ne olacakevet canım bende çok severim diyorumya sebzeyide et yemeklerinide çok severim semizotunu sarmısaklı yoğurtlu salatasına bayılırım ıspanağın boraniside çok severim nedense kışın ben daha rahat kilo veriyorum sebzelerden belkide:)
ay canım bende katıldım bak yılbaşında 68 olucam nasip olursa birbirimize destek olalımEvet olabilir ben Yarinda yemeğini yapacağım kıymalı çok almıştım semizotunu inş bakalım yılbaşına kadar gunahimiz sevabimiz ne olacak
Olalım olalım hep beraber zayiflayalim arada motivasyon dusuyo kilolarida yavaş gidinceay canım bende katıldım bak yılbaşında 68 olucam nasip olursa birbirimize destek olalım
geçmş olsun yaa geldimi aksilikler hep üst üste gelir olsun geçicek sen içini ferah tut datlum
Geçmiş olsun geçer inş bazen aksilikler böyle ustuste gelir ama gecenin sonu gündüz
Ay geçmiş olsun tatlım iyileşirsin inşallah bir an önce vücudun hasta iken artı çıkman normal ödem yapmışsındır..Yaaa kızlar bende sabah tartıldım artı çıkmıştım baya dedim tartı bozuk herhalde ama regl oldumben haftaya bekliyordum.Bugün doktora gittim sırtımın kasılması için çok kötü kulunç dedi.sırtıma 4 yerden iğne yaptı kuluncun olduğu bölgeye.bide 6 gün 2 iğne karıştırılıp yapılacak.ayrıca 2 tanede kas gevşetici ağrı kesici hap verdi.Bu kadar ilaçla lokum kıvamına gelirim herhalde sanırım o kadar iğnenin etkisiylede reglim erken oldu
Canim sen bilerek mi kahvalti yapmiyorsun yoksa vaktin mi olmuyor? Sanki birkac gundur kahvalti yok yazdin gibi kalmis da aklımda. Yaniliyor da olabilirim tabi.Bugünkü menüm
inatettimolacak morordek nilsub @toplight @cansutr @tatlitambak
Sabah yok
Öğle
Peynirli yumurta tuzsuz sutle
Domates çay
Arada bir sade nescafe
Aksam
Kırmızı pancar yoğurt semizotu karışımı
Haşlanmış et 2 parçaydı yarısını yiyemedim hemen donuyo ya midem bulandı kedilere ziyafet
Limonlu iceberg marul
Marul ve yoğurt karışımına tuz koymadim
2.5 litre su
İçecekler
Form çay
Yeşilçay
Kiraz sapı çayı
1 saat pilates
Ben semizotu salatasini cok severim yogurtlu. Pancarin da tursusuna bayilirim. Ay çıktı mı pancarlar alip tursu yapmayi denesem mi acaba hic kendim yapmadimEvet yiyorum yemekten çok salatalarda doydum
Şimdi netten baktım roka semizotu pancarın ne çok faydası varmış aa dedim semiz oyunda omega3 bile var şimdi bunları yiyince hastada olmzmisim bağışıklığı güçlendiriyor unutkanlığa iyi geliyor daha neler neler @ morordek sende yemeye çalış bu sebzeleri bebeklere cok faydaliymis gelişimine faydası da varmış kirmizi pancar ve semizotu favorim bakalım zayıflamaya etkisi olacak mı
Senin sevmedigin yemek var mi ki zaten yiye yiye bu hale geldinevet canım bende çok severim diyorumya sebzeyide et yemeklerinide çok severim semizotunu sarmısaklı yoğurtlu salatasına bayılırım ıspanağın boraniside çok severim nedense kışın ben daha rahat kilo veriyorum sebzelerden belkide:)
Gecmis olsun canim buyuk ihtimal ilaclar etkilemiştir ve ödem de yapmis olabilir, yarin belki gene artı cikarsinYaaa kızlar bende sabah tartıldım artı çıkmıştım baya dedim tartı bozuk herhalde ama regl oldumben haftaya bekliyordum.Bugün doktora gittim sırtımın kasılması için çok kötü kulunç dedi.sırtıma 4 yerden iğne yaptı kuluncun olduğu bölgeye.bide 6 gün 2 iğne karıştırılıp yapılacak.ayrıca 2 tanede kas gevşetici ağrı kesici hap verdi.Bu kadar ilaçla lokum kıvamına gelirim herhalde sanırım o kadar iğnenin etkisiylede reglim erken oldu
aman sende tabi seviyom ne yapayım sen menüme yorum yap bir zahmet boş boşunamı etiketliyorum seni ...Canim sen bilerek mi kahvalti yapmiyorsun yoksa vaktin mi olmuyor? Sanki birkac gundur kahvalti yok yazdin gibi kalmis da aklımda. Yaniliyor da olabilirim tabi.
Ben semizotu salatasini cok severim yogurtlu. Pancarin da tursusuna bayilirim. Ay çıktı mı pancarlar alip tursu yapmayi denesem mi acaba hic kendim yapmadim
Senin sevmedigin yemek var mi ki zaten yiye yiye bu hale geldin
Gecmis olsun canim buyuk ihtimal ilaclar etkilemiştir ve ödem de yapmis olabilir, yarin belki gene artı cikarsin
Bu hafta eşim gececiydi öğle kalktığı için bende onu bekledim iki gundurde kurstayiz benim 15 aylık oğlum dış çıkarıyor gece 3_4 gibi yatiyorum kahvaltı gidiyor o yüzden haftaya yapmaya baslarimCanim sen bilerek mi kahvalti yapmiyorsun yoksa vaktin mi olmuyor? Sanki birkac gundur kahvalti yok yazdin gibi kalmis da aklımda. Yaniliyor da olabilirim tabi.
Ben semizotu salatasini cok severim yogurtlu. Pancarin da tursusuna bayilirim. Ay çıktı mı pancarlar alip tursu yapmayi denesem mi acaba hic kendim yapmadim
Gecmis olsun canim buyuk ihtimal ilaclar etkilemiştir ve ödem de yapmis olabilir, yarin belki gene artı cikarsin
Bende Ankaradayim ya pazarda vardi artık marketlerde de olur makro varsa yakınlardaki orda genelde oluyorCanim sen bilerek mi kahvalti yapmiyorsun yoksa vaktin mi olmuyor? Sanki birkac gundur kahvalti yok yazdin gibi kalmis da aklımda. Yaniliyor da olabilirim tabi.
Sebzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee iki kaşık yiyerek kendini mi yoksa benimiBende bugünkü menümü yazayım;
Sabah 2 yumurta, kk yağsız beyaz peynir, 1 dk dukan ekmeği, şekersiz çay
Öğle ızgara et, 2 yk ıspanak
Ara yeşil çay
Akşam sadece 3-4 yk yoğurt yicem birazdan
Su 2 lt üstü olur
Spor 1 saat bebek arabası ittirerek tempolu yürüyüş :)
inatettimolacak morordek nilsub medusa38 Y Yuppiyayye
Hazir almam artik analik moduna girip evde tursu kurmayi ogrenmem lazimaman sende tabi seviyom ne yapayım sen menüme yorum yap bir zahmet boş boşunamı etiketliyorum seni ...
yapmayı bilmiyosan hazır al ayy çok güzel olur bende alayım barimalum çok severim
Pazardan alayim o zaman ben de. Burasi hala mahrumiyet bölgesi oldugu icin market olarak sadece yunus varBende Ankaradayim ya pazarda vardi artık marketlerde de olur makro varsa yakınlardaki orda genelde oluyor
Yunus tada olabilir onların sebze reyonu güzel oluyor özellikle yeşil sebzeler uygun oluyor ama diğerleri pahalıHazir almam artik analik moduna girip evde tursu kurmayi ogrenmem lazim
Menun guzel sabahki mercimek salatandan hala canim çekiyor artik hamile hamile bi yerlerim siserse sana sorarim
Pazardan alayim o zaman ben de. Burasi hala mahrumiyet bölgesi oldugu icin market olarak sadece yunus varmakro market bizi aşıyor
Yarin bi bakayim olmadi bana pazar yollari gözüktüYunus tada olabilir onların sebze reyonu güzel oluyor özellikle yeşil sebzeler uygun oluyor ama diğerleri pahalı
İnş bulursun bende cumartesi pazarindan lahana alacağım birde karnabahar ve pırasa bu sıra çok et yedim yz canım sebze cektiYarin bi bakayim olmadi bana pazar yollari gözüktü
ay kız üzme beni bir daha foto atmayayım bari içime dert olucakHazir almam artik analik moduna girip evde tursu kurmayi ogrenmem lazim
Menun guzel sabahki mercimek salatandan hala canim çekiyor artik hamile hamile bi yerlerim siserse sana sorarim
Pazardan alayim o zaman ben de. Burasi hala mahrumiyet bölgesi oldugu icin market olarak sadece yunus varmakro market bizi aşıyor
Valla tatlım düne göre resmen 1 kilodan fazla artı çıktım beni şok edende oAy geçmiş olsun tatlım iyileşirsin inşallah bir an önce vücudun hasta iken artı çıkman normal ödem yapmışsındır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?