Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hehekaydirigubbakcemile3farklı bi modda değilim benimde canım sıkkın sempatiksalakcinni

bugün ablam aradı napıyosun bugün dedi huylandım her dakka kapıya bakıyorum yalnızlık ne zor yahu kaydirigubbakcemile3 gelmeyeceğini bildiğim halde nasıl umutlandım:bbo: negatif negatif oturuyorum bendesempatiksalakcinni

kiyamam.. hani sen diyosunya yalnizim yalnizim... bende ayneennn yalnizim.. cok arkadasim var vakiftan fln da iste kafa uyusmasi o sicaklik varya bulamiyorum..bendede var biraz huysuzlukta iste ooffhh ..ayyy insss gelir ablann

ahhh ahhh deşmeyin yaralarımı 1 tane bile arkadaşım yok burda benim ben de çok yalnızım ben de görümceyim ve ben gelinimizle çok yakınım abla oldu bana ben de ona kardeş kendi görümcemi de öyle olcak zannetmiştim ama yanıldım ve çok yalnızım :a015:

bütün gece ağladım
dalgalar kucağında
yosun tutu gözlerim
yalnızlar rıhtımında

çok duygusal gördüm bizi bugün

Çok merak ediyorum kendimi
Başıma bir şey mi geldi
Öldüm mü kaldım mı ?
Hiçbir haber yok kendimden.

Bu sabah kapımı çaldım
Kapıyı açan kendim.
Bir süre kendime baktım
Bu güleç yüz bendim.

Oh ne güzel bir sabah
Bugün de yaşıyorum demek.
Benden başka yok kimsem
Beni merak edecek.

bize gelsin:)

aziz nesinden benim adali delim

bayıldım şiire piacım bunu hiç duymamıştım ben de kendimi şiir sever sayarım pehh ne kadar az ve ne kadar çok bir şiir defterime yazdım

Son düzenleme:
bende severim siirleri kitaplari
aziz nesinin.. onun bütün siirlerini bilirim tarzini severim .. milyarlarca siir var daha bizleri bekliyen

haklısın aklıma düşürdün baktım bi kaç tane okudum hemen aziz nesinden ben de severim aziz nesini hepsini bilmem ama benim favorim de ümit yaşar oğuzcan hastayım ona

cok kiymetli türk sairlerimiz var diymi.. neler yazmislar nasil bir beyin onlardaki inanamiyorum bazen
benim ki favori sayilmaz siirlerini severim sadece.. cilginin tekiymis ayol..
ama ayirt edemeden sevdigim yerli yabanci cok sair yazar var
kalmadi öyle zekalar

tatli sipa.. bu gun sabah otururken ayy nasil sarilasim geldi böyle kriz gibi.. ayy aklima getirdin bende kücüklük resimlerinden koyim arasira cok komik resimleri var..ben simdi bi yatayim yaa kizim gelicek simdi onuda karsilayip yaticam ..sana kolay gelsin canim

koy canım senin sıpaları da kuzuyken görelim kaydirigubbakcemile3

Kızzlarr ben geldim.
Yahu siz ben yokken sözleşip burda konuşuyor musunuz?Geçen gün bütün gün buradaydım ve iki kişi vardı.' 2 gündür giremedim.Vallaha yazdıklarınızı okumaya yetiişemedim.
Az önce sonuçlara baktım.Toplamda 3.1 kilo vermişiz.Ben hariç herkes vermiş.Ama o liste eksiiik.Reyhan ablam yok,Kallistem,Bijox (Yanlış yazdıysam özür dilerim).........Nedeeen yoksunuz kaçaklarrr?Sizinde verdiklerinizle bizim grupta bayağı vermiş olacaktı.Ben zaten kötü çocukalsanaalsanasmileklava: bu hafta düzensizdim.
Allahtan almadım bu kadar saçma sapan yemeğe kilo almama sevindim açıkçası.

Kısaca dün yaptıklarımı yazayım.
Sabahtan 9.30 da 1 dlm peynirli ekmek yedim.Dışarda işim vardı.
Öğlen 1 simit yedim.Akşam üstü 4.00 kadar sokkaklarda koşuşturdum.Elektrik dairesinde işim vardı.Saolsunlar 4 katlı binayı 3 kere indirip çıkardılar.artık spor niyetine sayın.
Akşam üstü kızlarla 5-6 adet kepekli biskuvi yedim.
Akşam koca bie tabak salata içim döndü yerken.Artık kendimi koyun hissettim.Taze nane+biber domates+maydanoz+salatalık+1 adet turp+marul+taze soğan+nar ekşisi+limon+tuz yetmedi kekikle kırmızı biber koydum.Çok karışık oldu beğenmedim.Midem döndü.
Gece de kalan son 2 avuç fıstığımıda yedim.
Su gene azdı.Arada kaç brd.çay içtim saymadım.Ama onlarıda içmeyi unutuyorum.Genelde yarısı bardağın içinde kalıyor.

Bugünde sabahtan hesapta penciler gelecekti ,ama hava yağışlı olduğu için gelmediler.Ben de 1 saat sporuma gittim.Ama hiçç mi hiç iyi değilim.Sabah bir de C vitamini aldım.Demek ki onuda almasam yerlerde sürünecektim.Geçtiğimiz haftadan beri kulağım sancıyor.ıki ayrı dr. gittim.ıkiside birşey yok diyor.Nasıl bir ağrı yaaa.En son gittiğim kulağımda uçuk olabileceğini söyledi.Duymamış olmayın uçuk kulakta da çıkıyormuşşş!...Nasıl oluyorsa olmuş işte.Filmlerde hani olurya büyü bebekleri iğne saplarlar öte taraftan kimin bebeğiyse onun canı acır.Aynen öyle kulak memesinin çene kemiği ile birleştiği noktadan biri şiş geçiriyor.5-10 sn canıma okuyor.Kulağıma bastırıp elimi üstünde tutup ısıtınca geçiyor.Aradan 1-2 saat sonra gene oluyr.Ne güzel 2 gündür geçmişti bugün öğlen gene şişlemeye başladılar.

Bugün ne yediiim.Sabah 1 dlm ekmek peynir.
arada yarım dlm ekmekle peynir
öğlen 1 kase domates çorbası
akşam üstü 6-7 adet et burçağın kurabiyem diye kepekli bir biskuvisi +1 brd çay
akşama büyük ihtimalle yani yerimden kalkabilirsem tavuk çorbası yapacağım.Birazda mercimek yemeği yerim.Daha salata yiyemeyeceğim.

oburum selam canım.benimde bu günüm süreneerek geçti öğleden sonra bir ara yattım.bide o kadar dikkat edipde 400 gram verince moralim bozuldu ben 1 kilo bekliyordum çünki ciddi kestim herşeyi.moralim bozulunca birazda abur cubur kaçırdım gündüz ama abartmadım.belki reglim yaklaştı o yüzden olabilir.canım sıkıldı yaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…