- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #20.701
hani bizim liste kallisim ben mi göremedim acep sen ne durumdasın ne kadar gitti
tıss ben listede değilimki aylardır kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ancamı farkettin..
azcık vermişim işte sürpris yapacam ben yakında sölicem
çitolum bence dyetisyeni dinlemeliydım birbildigi vardır elbet ..... görünüşte çok olsada senin beslenme alışkanlıgını bir düzene sokmaya çalışmış bence gayat mantıklı .....:hulya: düşün ekmek belki bize zararlı gibi görüne bilir ama sen o ekmekleri yiyip karnın doyunca diger daha fazla cıs hatta yasak olan şeyleri yiyecekmiydin yada daha kolay hayır diyebilecekmiydin . bi düşün derim .yerimsenibenbende diyetisyene gittim sabahları 5 dilim öglen 4 akşam 3 olmak üzere 12 dilim ekmekte bana verdi
ikinci hafta gittim kontorle ben dedim sabahları 5 dilm yiyemiyorum 3 de kalıyorum
yok illa yiyceksin dedii benide deli ettii
anlaşamadık ayrıldık zemuszemus
hele sen hiç veremezsin benneyaptımki
ama azminin hediyesini de aldın dimi?
piacım peki sence ben nasılım verebilir miyim kilo ne dersin? eyvahedigeldismile delikafadulden
bende diyetisyene gittim sabahları 5 dilim öglen 4 akşam 3 olmak üzere 12 dilim ekmekte bana verdi
ikinci hafta gittim kontorle ben dedim sabahları 5 dilm yiyemiyorum 3 de kalıyorum
yok illa yiyceksin dedii benide deli ettii
anlaşamadık ayrıldık zemuszemus
bak bu bir sırdır ben bile bukadar zamandır burdayım kalişimin kaç kilo oldugunu anımsamıyorum desem .kaydirigubbakcemile3 en son hatırladıgım 70 li rakamlardaydı :uhmyok hayatım biliyorum tabi ki hani yanılır da söylermisin sürprizi diye sordum ama yemedin. kaydirigubbakcemile3
çitolum bence dyetisyeni dinlemeliydım birbildigi vardır elbet ..... görünüşte çok olsada senin beslenme alışkanlıgını bir düzene sokmaya çalışmış bence gayat mantıklı .....:hulya: düşün ekmek belki bize zararlı gibi görüne bilir ama sen o ekmekleri yiyip karnın doyunca diger daha fazla cıs hatta yasak olan şeyleri yiyecekmiydin yada daha kolay hayır diyebilecekmiydin . bi düşün derim .yerimseniben
yok ya bir diyetisyen kadar bilgiliyimben çorba pilav makarna falan olursa 5 dilimi buluyor yani yanında yemiyorum da onları da ekmekten sayıyoruz ya işte. yoksa 3 / 4 dilim ennnn fazla o kadar ama belki de sizler için doğru olan budur citolcüm istersen kafana uyabilecek başka bi diyetisyen bul bunu başka arkadaşlar da dedi zaten de ben fırsat bulamadım demeye
bende katiliyorum..
seeeennnn? yaza kadarrrrrr? cubuk olucaksinnnn? imkansiz laelaelaelaelae
aldim ama 800 gr ne bilim yaaa regl haftamdayim benim reglim gelmeden bir hafta önce sinyal veriyo böyle gergin uyusuk sinir sersem bi kiliga giriyorum..sabahtan beri uyukluyorum ama uyumamak icin evde sirtimda battaniye sürünerek dolaniyorummirmirmirmirmirmirmirmir
heee saka biyana ben cidddiyim veremessin kilo fln :roflol::roflol:
ay inşallah canım yaa ben de daha yolun başındayım ama bir yerden tutsan ipin ucunu gerisi kendiliğinden geliyor zaten daha vereceğim kilonun 1/3 ünü verdim ama çooooook yol katettim aslında sadece diyete başlamakla senin o kırılma noktası da bir an evvel gelir inşallah vallahi acıyacaksın geçen zamanahaklısın cnm olabilirde tabi ama
ben ilk kez diyete başlamıyodumki
nerdeyse bir senedir ben her ögüne işte yogurt koyuyorum
bir senedir kepek ekmegi yiyorum 2-bilemedin 3 yetiyordu bana
birden hopp diye 5 dilim yersem ne olur
bu ara asıl sorun akşamları yemekten vazgeçemiyorum
tokken bile oturup yemek yiyorum ve üstüne birşeyler atıştıroyrumm sempatiksalakcinni
yok ya bir diyetisyen kadar bilgiliyim
ben zaten diyetisyene gittigimdede dedim
benim sorunum biliyorum ama uygulayamıyor olmam
bir kırılma noktası varr benimde ...bekliyor benii ama
önemlisi zayıflamayı istiyorum istedigim kadarda gayret göstersemm olacak bu iş ama
tabiki ciddim diyomussuummm .. bana o sözü söyleyen arkadas kücümsemisti beni..
isin dogrusu tombiliicim bence harika gidiyosun gercekten .. az bir basari degil 11 kilo verdin kisa sürede ve saglik bir sekilde .. sen katildigindan beri listede kimler var kac kisiyiz tam bilmiyorum ama en basarili sensin bencea.s.a.s.
ne bilim isttee oglum gelicek dedim onu bekldim simdi kizim gelicek aslinda rahatsiz etmeyin uyuycam desem etmezler ama .. disari cikip yurumekte istiyorum yagmur yok en azindan ama gece uyuyamadim..karnim agridi cok.. yatmadan bi saat önce form cay ictim 5te karin agrisiyla bir uyandim bir daha uyuyamadim.. bir dokun bin ah isit oldukaydirigubbakcemile3
bak yeni bir tarif ekledim sekerli badem
komsuya güldüm cok..benim annemde cocuklari severken yada kizarken hic kötü sifat söylemeyin der.. bende kizarkende severkende hep güzel sifatlar sayarim akilli uslu terbiyeli vs vs
ya üseniyoru m potis kalkmiyo havada simsiyah offfhhhakannehir simdi sizlerinde icini kararticam
ben bugün hiç mesajları takip edemedim neden içizi karartıcan piam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?