Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın kızlar oburcum seni gördüm şimdi canım ne güzel şeyler yazmışsın ama ben bunların hepsini dün suistimal ettim .mervişden gizli saklı yedim düşünebiliyormusun .moralim iyi değil bu dönem ağır geçiyor bendede büyük tahribat yapıyor.toparlanamıyorum pamuk ipliğine bağlıyım sanki en ufak bişey düzeltmeye çalıştığım moralimi alt üst ediyor.dünle ilgili rapor vermiyim çünki çok kötüydüm.yanlızca bişey ekliycem mervenin yediklerine gerisini sen düşün artık.irmikli sütlü tatlı üzeri çikolata soslu(irmik diyet şekerle).bebişimin haberi yoktu dün rapor verirken o yüzden yazmamış yemekten sonra çıkardım matematik hocası vardı o yüzden yaptım ama en çok yiyen kim oldu bilin bakalım?

Hayatııım ne ettin.Kal geldi ne yazayım ben sana.....tamam buldum.Olmuş olaaan geriye değil geleceğe bakalım.Şimdiii o çok kötü yapılmış tadı tuzu yerinde olmayan zehir varyaaa hani üstü çikolata soslu irmik tatlın hah işte onu umarım az yapmışsındır ve dün akşam bitmiştir.Yokk bitmediyse onu bugün ailece öğle vakti birşekil yok edin.Sakınnn tek başına değil.Olmadı komşulara dağıt.Nasıl olsa kaçırdım diyip bu kadar ilerlemişken, kendini bırakma .Bak zorunu başarmışsın.Dile kolay 16.5 kilo gitmiş.Yarısı kalmış.Bu kadar verdikten sonra başa dönmek yok yok yooook aklımızdan bile geçirmeyelim.

oy oy benim bebişimde gelirmişte rapor verirmiş .afferin benim kızıma :asigim:bu günü benden daha başarılı geçirdiğin gerçek.sen benim gerçek motivasyon kaynağımsın seni çok seviyorum.

kızlar size sıkı bir rakip geldi ona göreeeee....

bebişim senin yazdıklarını görünce kendimden utandım ve söz veriyorum bu gün kendimi tekrar kampa alıyorum dünki hatalarım dünde kaldı.
merviş seninle bir anlaşma yapalım ben gün içinde ne kaçamak yaparsam ve buraya yazmassam sen beni deşifre et ve ne yazmadıysam hepsini açıkla tabi bende senin tamammı.
aleyna bebeğim sen nerdesin hadi senide bekliyoruz .

Hayattııım senin o güzel muhabet kuşun varya sıkıldığında git onunla konuş.Çok güzel dinlerler,opuyorumnanaktanKafalarını eğip eğip insanın suratına bakarlar.
Tatlı krizine girdiğinde tarçınlı birşeyler yemeye içmeye çalış.Hemen krizi yok ediyor.Geçen gün ben çoook acıkmıştım ve nereye saldıracağımı bilemiyordum.Hemen bir cezveye 1,5 brd kadar su 1/2 çubuk tarçın+az zencefil+3-4 adet karanfil atıp kaynattım.Sıcak sıcak içtim.kaydirigubbakcemile5Vallaha ne yemek ne içecek bir tıkadı.Tam tıkadı öğlene kadar yemek falan aklıma gelmedi.
Akıl veriyorumda ben bunu niye akşamları yapmıyorummalsanaalsanasmileakannehirklava: oturup çerez tıkınıyorum.Aradan kendimede pay çıkarmasam olmuyor.kaydirigubbakcemile3
Biraz daha sabırr canım benim.Yaza kızlarımızın ablası olacağız.

bijom günaydın canım benim adım sayarrım vardı .1 sene önce almıştım ama hiç kullanamadım alman markası açıklamasıda yoktu burda şibo dan almıştım.geçen gün götürdüm öğretsinlerde kullanıyım diye bozuk tamire gönderlim dediler dünde aradılar yapılmıyomuş yerine başka bişey al dediler.12 liraya almıştım.şimdi bakacam olmazsa bende getirtiyim çünki burda bulma şansım yok.

Saol canımm yaa..Hemen adresi göndermişsin.Bakarım bakarım ,alırım ,evde bir köşeye atarım.Onun için fazla üstelemiyorum.

tamam canım mervişin yazdıklarını okuunca kendimden utandım .itiraf ediyorum akşamki tatlıdan sabahta bir dilim yedim ve son.1 günlük kaçamak bitti.tamam söylediğini deniycem bide krom kullanıyorum bu nasıl bir kriz anlamadım.eğer dün 1 kilo vermiş çıksaydım sanırım bunları yaşamıycaktım.dediğim gibi saatli bomba gibiyim bu ara patlıycak yer arıyorum.ay yok anacım muhabbet kkuşumlada küsüm akşam babası gelince gözü dünyayı görmüyor o bile satıyor beni.:umursamaz:

Benim bir diyet listem vardı.Onu bir bulayım artık.ıçinde yok yok.Hani yesem kilo verdirmez kilo aldırır cinsinden.Ama tam uyunca vakti zamaaanında onunla ben haftada 2 kilo veriyordum.Bu dediğim sanırım 10-15 sene önceydi.Neyse canııım 2 kilo değilde 500gr vereyim.Ben bulup burayada yazayım.Belki beraber yaparsak daha kolay olur.
Ufaklar kalktı kavga başladı.Ben çıkıyoruuuum.
Mersaaa kendine sahip çık arkadaşım.Herkes kendinden sorumlu........Öptüüüm kocaman kocaman..

Yerim ben o muhabbet kuşunu:sm_cool:delikafadulden:roflol::roflol:Sende ona bir arkadaş al ve senin olsun akşamları yanına al ona inat karşısına geçip kendi kuşunla konuş.Dermiiişim.Ama bu sefer, babayı da satar kimseyle ilgilenmez arkadaşına odaklanır.Neyse sen sabahları muhabet kuşuyla konuş akşamlarıda eşinle konuş.

kalliste günaydın canım .sende aldınmı adım sayar öyle hatırlıyorum sanki ucuza aldın gibi aklımda kalmış.canım ya aldıysan nerden ve kaça aldın yazarmısın.

hahhayt ay bu daha iyi oldu eşimle konuşim .oldu canım eşim tv syretmekten vakit bulursa bu dediğini yaparım.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...yarismasinda-bugune-kadar-kac-kilo-verdi.html

şu konunun açılmasını isteyen varsa bana bildirsin takım içinde oylamaya sunuyorum :) ona göre püsküüte bildireceğiz...
zahmetli bir iş gibi ama olabilir bence iyi olur
özür dilerim cnm ama adam masal anlatıyor deyince güldüm
sanırım dalga manasında sölemiş
saygıszı
hiç sevmem öle insnalarıı​
yawrum ya sonuçta insanızz
robot deyilizki onu yeme bunu yeme
kendimizi programlayalım
bayada kilo vermişssin bence kendini toplaman bu kodar zor olmucaktır kaydirigubbakcemile5

benim ewdede toz zencefil var çok acı ama felaket bişe yaa
sen ne katıyosun bu karışıma zencefil olarak
nerden buluyoun bide kökünü tazesini ( eger öleyse tabi)

canım benim moralini bozma herkesin evinde var sorunlar napacaksın hayat bu birazda şöyle rahat bir nefes almak yok bizlere herhalde. sağduyulu olmaya çalış herşey geçecek mutlaka
yediklerini az diye yazmışsın zaten bişey diyemiyorum hep çok yiyecek değiliz ya bazen de böyle kaçamaklar oluyor işte ben bunu da kaçamaktan sayıyorum az yemeyi yani. bi de merak ettim hangi salataya nohut katıyorsun? nasıl bir salataya yakıştırıyorsun ben hiç öyle salata yemedim mi düşünemiyorum dolapta haşlanmış nohut ve buğday mutlaka bulunur ben de katabilirim seversem

valla ben güldüm sabah neşesi oldu bana belli ki bilgisi yok sattığı ürünler hakkındamasal anlatanı da ilk defa duydum varsa da uykusunu getirir adamın adım madım hikaye olur
bu arada geçmiş olsun hayatım hiç duymamıştım böyle bişey inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun

buradayım daha yeni geldim bende rapor vereyimopuyorumnanaktan
sabah:2dilim ekmek,5 zeytin, yarım domates, kaşar ve beyaz peynir,haşlanmış yumurta, çay:lepi:
arada:1 bardak süt ve 1 portakal
öğle:1 dilim kek ve meyve suyu
akşam:az makarna, 1 kase yoğurt, kıvırcık salata.

hahhayt ay bu daha iyi oldu eşimle konuşim .oldu canım eşim tv syretmekten vakit bulursa bu dediğini yaparım.

doruk biz tv ye bakınca biraz dalınca ( zaten tv izlemeyiz biz eşimle ama açık olunca mecbur gözümüz kayıyor benim sadece haftada 1 dizim var onu kaçırmam o kadar ) hemen gidiyor tv yi kapatıyor ya tv den ya da kumandadan sonra da gülüyor belli ki ilgi istiyor bizde hemen oyunlara devam ediyoruz bi dene derim belki etkisi olur

valla kızlar harika gidiyorsunuz sen de peri saati de kafalarımıza oklavalar indiriyorsunuz raporlarınızla klava: klava: aynen devam önünüzde çok güzel yıllar var sakın kilo derdiyle mahvetmeyin hem daha gençsiniz metabolizmalaarınız süper çalışıyor o kadar kolay olacak ki kilo vermeniz kaydirigubbakcemile2

dünkü raporumu da yazıyım çıkıcam dışarıda işlerim var
sabah: 1 dilim kepek ekmek peynir zeytin
ara: 1 fincan süt 2 biskot
öğle: 1 su bardağı kepek makarna üstüne sarımsaklı baharatlı yoğurt
ara: 3 ketenli diyet bisküvi
akşam: yarım ızgara palamut 4 hamsi ızgara bol salata yağsız
ara: 1 tutku yani paketin içinden 1 tanecik sırıttı ama be bu güzel listede sonra kuzuyu uyuturken dalmışız bizde
spor hiç yok su 3 litre sıcak 2 slim çay 2 yeşil çay
belediyenin hanımlar lokaline yazılıyım diyorum yıllığı 100 tl uygun fiyatı yani haftada 2 saat step- aerobik 2 saat pilates 2 saat te aletli fitness var nasıl sizce iyi olur dimi pazartesi çarşamba cuma ayarlayabildim günlerimi sabahtan öğleye kadar her gün 2 saat üstüne yine yürüyüşlerime devam edebilirsem hiç olmazsa yarım saat günlük bence süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…