- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #20.761
aleyna nerdesin göremiyorum seni???
Bugnkü yedklrm:
Sabah 6 gibi
taze sıkılmış meyve suyu(portakal ve greyfurt karışımı)
kaşarlı(kepek ekmekli) tost
9 gibi (kuşluk)
elma
13 gibi
5-6 sarma
2 dolma
bi kase cacık
ikindi (saate bakmadım hiç)
yine bi elma
akşam (7 gibi)
bi dolma
bi kase cacık
(ekmek yemedim diyebilirim.....)
1-2 l de su içtim
sen bugn nelr yedin içtin??
oburuma radyolu adımsayar çeşitlerii opuyorumnanaktan
Hepsiburada.com : Digiforce Radyolu Adımsayar (Pedometre) | Spor
Radyolu Adımsayar (Pedometre) Ticaret Group
SporServis.Com | TARTI-ADIMSAYAR| Adım Sayar | MOBOX PEDOMETRE WITH RADIO ( Radyolu Adim Sayar ) *** Türkiye'nin Her Yerine Bedava Kargo ***
mersaya daaaklava:
oburuma radyolu adımsayar çeşitlerii opuyorumnanaktan
http://www.hepsiburada.com/digiforc...ls.aspx?productId=sporkupa03&categoryId=19108
Radyolu Adımsayar (Pedometre) Ticaret Group
SporServis.Com | TARTI-ADIMSAYAR| Adım Sayar | MOBOX PEDOMETRE WITH RADIO ( Radyolu Adim Sayar ) *** Türkiye'nin Her Yerine Bedava Kargo ***
mersaya daaaklava:
Hayattııım senin o güzel muhabet kuşun varya sıkıldığında git onunla konuş.Çok güzel dinlerler,opuyorumnanaktanKafalarını eğip eğip insanın suratına bakarlar.
Tatlı krizine girdiğinde tarçınlı birşeyler yemeye içmeye çalış.Hemen krizi yok ediyor.Geçen gün ben çoook acıkmıştım ve nereye saldıracağımı bilemiyordum.Hemen bir cezveye 1,5 brd kadar su 1/2 çubuk tarçın+az zencefil+3-4 adet karanfil atıp kaynattım.Sıcak sıcak içtim.kaydirigubbakcemile5Vallaha ne yemek ne içecek bir tıkadı.Tam tıkadı öğlene kadar yemek falan aklıma gelmedi.
Akıl veriyorumda ben bunu niye akşamları yapmıyorummalsanaalsanasmileakannehirklava: oturup çerez tıkınıyorum.Aradan kendimede pay çıkarmasam olmuyor.kaydirigubbakcemile3
Biraz daha sabırr canım benim.Yaza kızlarımızın ablası olacağız.
tamam canım mervişin yazdıklarını okuunca kendimden utandım .itiraf ediyorum akşamki tatlıdan sabahta bir dilim yedim ve son.1 günlük kaçamak bitti.tamam söylediğini deniycem bide krom kullanıyorum bu nasıl bir kriz anlamadım.eğer dün 1 kilo vermiş çıksaydım sanırım bunları yaşamıycaktım.dediğim gibi saatli bomba gibiyim bu ara patlıycak yer arıyorum.ay yok anacım muhabbet kkuşumlada küsüm akşam babası gelince gözü dünyayı görmüyor o bile satıyor beni.:umursamaz:
Yerim ben o muhabbet kuşunu:sm_cool:delikafadulden:roflol::roflol:Sende ona bir arkadaş al ve senin olsun akşamları yanına al ona inat karşısına geçip kendi kuşunla konuş.Dermiiişim.Ama bu sefer, babayı da satar kimseyle ilgilenmez arkadaşına odaklanır.Neyse sen sabahları muhabet kuşuyla konuş akşamlarıda eşinle konuş.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...yarismasinda-bugune-kadar-kac-kilo-verdi.html
şu konunun açılmasını isteyen varsa bana bildirsin takım içinde oylamaya sunuyorum :) ona göre püsküüte bildireceğiz...
Size birşey anlatayım artık güler misiniz ,gıcık mı olursunuz,sizin bileceğiniz şey.
Perşembe günü elektrik dairesinde işim var demiştim.İşte ogün Avcılarda arasokaklardan birinde bir spor mağzası buldum.Adım sayar bulabilirmiyim diye aklıma takılmıştı.Hani belki alırda takarsam belki şevke gelip, daha çok hareket ederim,dedim.
Buldumda 20ytl.Hani siz yaznıştınız adım sayar,kalori ölçer,müzik dinleyebiliriz diye. Bende öyle birşey bekliyorum.Adam koca paketin içinden 2-3 cmlik bir alet çıkardı.Başladı üstündeki düğmelere basıp Adımını sayar,m ,km olarak gittiğin mesafeyi hesap eder....Aynı şeyleri bir daha anlatıyor.Ya kardeşim aleti ne mıncıklıyorsun.Kutusunda yazar ver bakayım.Tam kutuyu aldım okuyacağım, elimden aldı.Sanki ben anlamayacağım.Üstünde yazanları bana tercümeye.Baktım olacak gibi değil."Tamam adım ölçmesinin dışında başka bir özelliği var mı?diye sordum.
Adamda - Haaa evet evet yürürken size MASAL anlatıyor dedi.akannehirakannehirsempatiksalakcinni
Bende- Masal çağımı geçtim.Bana kalorimi ölçüp, müzik dinleteni lazım .dedim ve çıktım.
Sadece adım sayıyor ve 20ytl.Nette böylesini 5 ytl'ye almayanı alsanaalsanasmile dövüyorlar.
Diyorum yaa artık güler misiniz gıcık mı olursunuz size kalmış.
yawrum ya sonuçta insanızzgünaydın kızlar oburcum seni gördüm şimdi canım ne güzel şeyler yazmışsın ama ben bunların hepsini dün suistimal ettim .mervişden gizli saklı yedim düşünebiliyormusun .moralim iyi değil bu dönem ağır geçiyor bendede büyük tahribat yapıyor.toparlanamıyorum pamuk ipliğine bağlıyım sanki en ufak bişey düzeltmeye çalıştığım moralimi alt üst ediyor.dünle ilgili rapor vermiyim çünki çok kötüydüm.yanlızca bişey ekliycem mervenin yediklerine gerisini sen düşün artık.irmikli sütlü tatlı üzeri çikolata soslu(irmik diyet şekerle).bebişimin haberi yoktu dün rapor verirken o yüzden yazmamış yemekten sonra çıkardım matematik hocası vardı o yüzden yaptım ama en çok yiyen kim oldu bilin bakalım?
Hayattııım senin o güzel muhabet kuşun varya sıkıldığında git onunla konuş.Çok güzel dinlerler,opuyorumnanaktanKafalarını eğip eğip insanın suratına bakarlar.
Tatlı krizine girdiğinde tarçınlı birşeyler yemeye içmeye çalış.Hemen krizi yok ediyor.Geçen gün ben çoook acıkmıştım ve nereye saldıracağımı bilemiyordum.Hemen bir cezveye 1,5 brd kadar su 1/2 çubuk tarçın+az zencefil+3-4 adet karanfil atıp kaynattım.Sıcak sıcak içtim.kaydirigubbakcemile5Vallaha ne yemek ne içecek bir tıkadı.Tam tıkadı öğlene kadar yemek falan aklıma gelmedi.
Akıl veriyorumda ben bunu niye akşamları yapmıyorummalsanaalsanasmileakannehirklava: oturup çerez tıkınıyorum.Aradan kendimede pay çıkarmasam olmuyor.kaydirigubbakcemile3
Biraz daha sabırr canım benim.Yaza kızlarımızın ablası olacağız.
ben bugün çok az ama çok düzensiz yedim. sebebini bilenler bilir,moralim aşırı bozuk. bu yazdıklarımı bile zorla yedim,boğazımda bir düğüm var mafoldumben
öğlene doğru :5-6 zeytin , çok az peynir,1 dilim ekmek
spora gittim,herşeye rağmen! 1 saat cardio!
17.00 : 1 portakal,1 kandil simidi (annemdeydim)
19.30 : 1 kase çorba , 4-5 kaşık haşlanmış nohut katılmış çok az yağlı salata
gece meyve yerim heralde...
Size birşey anlatayım artık güler misiniz ,gıcık mı olursunuz,sizin bileceğiniz şey.
Perşembe günü elektrik dairesinde işim var demiştim.İşte ogün Avcılarda arasokaklardan birinde bir spor mağzası buldum.Adım sayar bulabilirmiyim diye aklıma takılmıştı.Hani belki alırda takarsam belki şevke gelip, daha çok hareket ederim,dedim.
Buldumda 20ytl.Hani siz yaznıştınız adım sayar,kalori ölçer,müzik dinleyebiliriz diye. Bende öyle birşey bekliyorum.Adam koca paketin içinden 2-3 cmlik bir alet çıkardı.Başladı üstündeki düğmelere basıp Adımını sayar,m ,km olarak gittiğin mesafeyi hesap eder....Aynı şeyleri bir daha anlatıyor.Ya kardeşim aleti ne mıncıklıyorsun.Kutusunda yazar ver bakayım.Tam kutuyu aldım okuyacağım, elimden aldı.Sanki ben anlamayacağım.Üstünde yazanları bana tercümeye.Baktım olacak gibi değil."Tamam adım ölçmesinin dışında başka bir özelliği var mı?diye sordum.
Adamda - Haaa evet evet yürürken size MASAL anlatıyor dedi.akannehirakannehirsempatiksalakcinni
Bende- Masal çağımı geçtim.Bana kalorimi ölçüp, müzik dinleteni lazım .dedim ve çıktım.
Sadece adım sayıyor ve 20ytl.Nette böylesini 5 ytl'ye almayanı alsanaalsanasmile dövüyorlar.
Diyorum yaa artık güler misiniz gıcık mı olursunuz size kalmış.
aleyna nerdesin göremiyorum seni???
Bugnkü yedklrm:
Sabah 6 gibi
taze sıkılmış meyve suyu(portakal ve greyfurt karışımı)
kaşarlı(kepek ekmekli) tost
9 gibi (kuşluk)
elma
13 gibi
5-6 sarma
2 dolma
bi kase cacık
ikindi (saate bakmadım hiç)
yine bi elma
akşam (7 gibi)
bi dolma
bi kase cacık
(ekmek yemedim diyebilirim.....)
1-2 l de su içtim
sen bugn nelr yedin içtin??
hahhayt ay bu daha iyi oldu eşimle konuşim .oldu canım eşim tv syretmekten vakit bulursa bu dediğini yaparım.
buradayım daha yeni geldim bende rapor vereyimopuyorumnanaktan
sabah:2dilim ekmek,5 zeytin, yarım domates, kaşar ve beyaz peynir,haşlanmış yumurta, çay:lepi:
arada:1 bardak süt ve 1 portakal
öğle:1 dilim kek ve meyve suyu
akşam:az makarna, 1 kase yoğurt, kıvırcık salata.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...yarismasinda-bugune-kadar-kac-kilo-verdi.html
şu konunun açılmasını isteyen varsa bana bildirsin takım içinde oylamaya sunuyorum :) ona göre püsküüte bildireceğiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?