Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar yazayım kilomu..
O kadar yoğun bi haftaydı ki isveçe devam edemedim..zorlugundan degıl getırdıgımı yemeye bıle fırsat bulamadım kac gundur.akşam gec dondum hep falan fılan..
Neyse ama etkisi mukemmel musaıt bır vakkıtte mutlaka denenecekler lıstesının basına koyuyorum kendısını.
Bırakmakla bırlıkte ve yorgunlugun kattıgı odemle bır mıktar artıya cıktım ama yıne de gecen haftaya gore eksıdeyım
Gecen hafta 72
Guncel 71
Fark 1
Yüzde %1,38

morordek toplight ve orticim seni çok özledim bu akşam ilgilenicimm seninle nilsub

bugun yoğunum yıne lısteye yardım edemeyebılırım..Ayrıca sagolsun dıskalıfıye arkadaslar da ortalamamızı mukemmel yerlere getırmısler..bundan sonra gelenlerı sınava tutalım bence

HANI BEEEN NİÇİMN BENI GORMUIYOSUNUZ

Senin her isin ters

vur vur sen de vur.....

kız üşütmüşsündür ne diye hemen mr felan ne gerek var.... bu doktorlar varyaaa adamı daha hasta eder...

eneee sen beni geççen bu gidişle acil kaçmam lazım.....

vur vur sen de vur.....

kız üşütmüşsündür ne diye hemen mr felan ne gerek var.... bu doktorlar varyaaa adamı daha hasta eder...

eneee sen beni geççen bu gidişle acil kaçmam lazım.....
Üşüttüm zaten tatlım o kesinde.Benim bayadır aklımdaydı hazır gitmişken boynumada bakılsın istedim.Zaman zaman ağrılarım sıkıntılarım oluyordu hiç değilse kafam rahat olur dedim zaten şu ankine doktor çok kötü kulunç olmuşsun dedi direk sırtıma iğne yaptı.Bide baya kas gevşetici iğne verdi.Ama inan normal kulunç gibi değil hareket edemiyorum kaç gündür.Ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum ağrım çok.Sol kolum iptal bardak bile kaldıramıyorum kollarımda güç kaybı var yani.

hımmmm çoook geçmiş olsuuun....

biliriiim biliriiim bana da olurdu böyle yattığım yerden kalkamazdım :)) düşünsene beni kaldırcak kimse de yok ters dönmüş kaplumbağa kadar çaresizim derdim :))) ortapedik yatak şart bacım.... sırt ağrısına... iğne geçiriyo mu yaa yoksa sadece uyuşturuyor mu?

Ahahah çılgın :) yok ben kendi kendime kalkabiliyorum şükür.Ya iğneler kas gevşetici ve ağrı kesici. Artı 2 tanede hap verdi kas gevşetici ağrı kesici.Ordaki kaslar kasılı kaldığı için şu an sıkıntım var sanırım o kasları açmak için verdi iğneleri.Kendi yaptığı iğnede orayı uyarmak içindi galiba.Ama tutulan bölge taş gibi sert ve yumurta gibi şişti şimdi yumuşamış normal seviyeye yaklaşmış :) 1 hafta yiyeceğim iğnelerde kalan kısmı çözecek galiba.Düne göre daha iyiyim ama hala var tabi ağrı

naptın o kadar kendine yaaa... nasıl üşüdün bu kadar ve nasıl farketmedin....

olsun tatlım bu da iyi keşke geçen hafta diskalifiye etseydik arkadaşlar uğramadı bile
HANI BEEEN NİÇİMN BENI GORMUIYOSUNUZ
şekerim bi sonraki listede varsın ben geçen haftaki listeyi eklemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…