- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #207.561
Moralini bozma hemen öyle.Benim arkadaşımın bağları koğuk menüsküsü yırtık yinede ameliyat olmadı 5doktorun 4 ü ameliyat dedi 1 tanesi ameliyat olma dedi diye ameliyat olmadı.Naptı dersen kilo verdi baya bi zaten çok fazla kilosu yoktu ama.Fizik tedaviye gitti ve kendiside plates ve yoga ile destekliyor.Her ameliyat denene ameliyat olunmaz.Hadi bakalım yediklerine iyi dikkat et hemen kilo verki bacakta rahatlasınTeşekkür ederim öyle oldu valladiş miş ev hepsi önemli değil hallolur da, bacağımdan çok korkuyorum. Düzelmezse ameliyata kadar yolu varmış,
Aslında zorlucak hareket, spor vs de yapmadım ki. Yürüyüş bi de squat yapıyodum o kadar.Moralini bozma hemen öyle.Benim arkadaşımın bağları koğuk menüsküsü yırtık yinede ameliyat olmadı 5doktorun 4 ü ameliyat dedi 1 tanesi ameliyat olma dedi diye ameliyat olmadı.Naptı dersen kilo verdi baya bi zaten çok fazla kilosu yoktu ama.Fizik tedaviye gitti ve kendiside plates ve yoga ile destekliyor.Her ameliyat denene ameliyat olunmaz.Hadi bakalım yediklerine iyi dikkat et hemen kilo verki bacakta rahatlasın
günaydınlarrsorma listede 3 veya 4 kisiyiz 1 hasta, 1 iyi gitmiyor dedi ben desen pazar kacamak yaptim cezasini tüm hafta cektim kafayi yakmaya 5 varnazara geldik nazara 3etapta 2 kez ikinci olduk
yahu sen napiyorsun yaa?geçen hafta 66,8
bu hafta 67,1 abboooooo
İyiyim canım dün aksam uyku arasında bakmıstım, yeni gördüm mesajını. Habire uyuyorumtskler tatlimsen nasilsin hamilelik nasil gidiyor bebis nasil
Kız sen cok yanlıs gitmissin dön gel cabuk :)geçen hafta 66,8
bu hafta 67,1 abboooooo
Tamam canım gecmis olsun, insallah bir an önce toparlarsın kendinisevgili kaptanlarımmorordek nilsub inatettimolacak toplight ben izne ayrılmak istiyorum.Rahatsızlığımdan dolayı spor yapamıyorum ,hatta sporu bırakın yürüyemiyorum bile doğru düzgün.Ne zamana kadar böyle devam eder onuda bilemiyorum, mr sonuçlarım haftaya çıkacak doktor nasıl bir tedavi uygulayacak onuda bilmiyorum.Şu an verdiği ilaçlardan dolayı ve hareket edemediğimden kilo verebileceğimi sanmıyorum.Ben şok diyetlerde yapabilen bir insan değilim.Bu nedenle kendimi toparlayana kadar izin vermeniz grup açısından önemli diye düşünüyorum, arkadaşlarımın emeklerinin boşa gitmesini istemem.Zaten benimde bi molaya ihtiyacım vardı :)
Gunaydınlaar, kaptanım listeyi eklemis bile gec kalmısım :)
İyiyim canım dün aksam uyku arasında bakmıstım, yeni gördüm mesajını. Habire uyuyorum
Bebiş de iyidir heralde, bakalım pazartesi doktor kontrolum var, umarım her sey yolundadır
Kız sen cok yanlıs gitmissin dön gel cabuk :)
Tamam canım gecmis olsun, insallah bir an önce toparlarsın kendini
yahu sen napiyorsun yaa?
64'ten kurtulamadim diye geziniyordun bakiyorum kurtulmussun ahahah.
sevgili kaptanlarımmorordek nilsub inatettimolacak toplight ben izne ayrılmak istiyorum.Rahatsızlığımdan dolayı spor yapamıyorum ,hatta sporu bırakın yürüyemiyorum bile doğru düzgün.Ne zamana kadar böyle devam eder onuda bilemiyorum, mr sonuçlarım haftaya çıkacak doktor nasıl bir tedavi uygulayacak onuda bilmiyorum.Şu an verdiği ilaçlardan dolayı ve hareket edemediğimden kilo verebileceğimi sanmıyorum.Ben şok diyetlerde yapabilen bir insan değilim.Bu nedenle kendimi toparlayana kadar izin vermeniz grup açısından önemli diye düşünüyorum, arkadaşlarımın emeklerinin boşa gitmesini istemem.Zaten benimde bi molaya ihtiyacım vardı :)
Senin her isin tersöfff herkez gider mersine betül gider tersine.... gıcık oldum kendime yeaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?