- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #207.541
ay canım bende katıldım bak yılbaşında 68 olucam nasip olursa birbirimize destek olalım
cok gecmis olsun canim yaaa...Yaaa kızlar bende sabah tartıldım artı çıkmıştım baya dedim tartı bozuk herhalde ama regl oldumben haftaya bekliyordum.Bugün doktora gittim sırtımın kasılması için çok kötü kulunç dedi.sırtıma 4 yerden iğne yaptı kuluncun olduğu bölgeye.bide 6 gün 2 iğne karıştırılıp yapılacak.ayrıca 2 tanede kas gevşetici ağrı kesici hap verdi.Bu kadar ilaçla lokum kıvamına gelirim herhalde sanırım o kadar iğnenin etkisiylede reglim erken oldu
Sağol canımOoo sen yeter ki iişte hep destek tam destek.. Menü güzeldi beğendim ikindinde ki ara varya 1 ini tercih etseydi ya elma ya kuru yemiş. Fazla gibi sanki akşamın hafif ama süper.
cok gecmis olsun canim yaaa...
Sen ne yemistin
şeyda çoşkunun listesimi bu menüBenim ki seninkinin de az ama olsun ben 69 u görene kadar bu usul devam.
Sabah 9. 00
nar- 3 kaşık yoğurt
öğlen 13.30
nar -3 kaşık yoğurt
Ara
salatalık
Akşam 18. 00
nar -3 kaşık yoğurt - zencefil - zerdecal tarçın
ara 19.
salatalık
eşim köfte yerken dayanamadim 1 tane de ben yedim
şu 3lt geçti
spor yok maalesef
morordek nilsub inatettimolacak toplight @keremcemim
şeyda çoşkunun listesimi bu menü
ay yok galiba taştan yumuşak herşeyi seviyorum
Hosgeldin canimIyi aksamlar kizlarTo Takimin selamni getirdim.. Birsey danismak istedim Simdi bir yarismacim var 15.9 bir Persembe günü basladi..bugün tam 2 haftasi doldu ve yarin Takimdaki 3 Cumasi oluyor...simdi ben yarin arkadasi kurallara göre listeye alabiliyorum degil mi ??? bir yanlislik yapip hak yemek istemiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim
Hosgeldin canim
Evet canim alabiliyorsun dedigin gibi 3. cuması zaten
ben alabilirsin yazacaktım ama ördeğim halletmiş bile canım nasıl yarın yenileceksiniz bize dimi :)Iyi aksamlar kizlarTo Takimin selamni getirdim.. Birsey danismak istedim Simdi bir yarismacim var 15.9 bir Persembe günü basladi..bugün tam 2 haftasi doldu ve yarin Takimdaki 3 Cumasi oluyor...simdi ben yarin arkadasi kurallara göre listeye alabiliyorum degil mi ??? bir yanlislik yapip hak yemek istemiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim
Teşekkür ederim öyle oldu vallacok gecmis olsun canim yaa.. hersey ustuste geldi sana ama geceçek sabret canim
sorma listede 3 veya 4 kisiyiz 1 hasta, 1 iyi gitmiyor dedi ben desen pazar kacamak yaptim cezasini tüm hafta cektim kafayi yakmaya 5 varben alabilirsin yazacaktım ama ördeğim halletmiş bile canım nasıl yarın yenileceksiniz bize dimi :)
kızlar utku tutmadı beni sabah nasıl işe gideceksem
deniz nanelibal geçmiş olsun sizlere de
Hadi bakalım yaparsın senInat ettim galiba 76 da kurulacağım diye bakalım ne olacak.
nilsub hiç acikmadim bugün beni bu listeler tok tutuyor. Tarçın ise tok tutuyor süper
teşekkür ederim1-2 haftadır vardı ağrı az az ama hiç böyle yırtık olduğunu tahmin etmemiştim. yırtık olsa yürüyemezdim diyodum yürünüyomuş
Sebzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee iki kaşık yiyerek kendini mi yoksa benimikandırdın
Teşekkürler kaptanım :)ben alabilirsin yazacaktım ama ördeğim halletmiş bile canım nasıl yarın yenileceksiniz bize dimi :)
kızlar utku tutmadı beni sabah nasıl işe gideceksem
deniz nanelibal geçmiş olsun sizlere de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?