Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay canım bende katıldım bak yılbaşında 68 olucam nasip olursa birbirimize destek olalım

Ooo sen yeter ki iişte hep destek tam destek.. Menü güzeldi beğendim ikindinde ki ara varya 1 ini tercih etseydi ya elma ya kuru yemiş. Fazla gibi sanki akşamın hafif ama süper.

cok gecmis olsun canim yaaa...

Inat ettim galiba 76 da kurulacağım diye bakalım ne olacak.
nilsub hiç acikmadim bugün beni bu listeler tok tutuyor. Tarçın ise tok tutuyor süper

Hosgeldin canim
Evet canim alabiliyorsun dedigin gibi 3. cuması zaten

ben alabilirsin yazacaktım ama ördeğim halletmiş bile canım nasıl yarın yenileceksiniz bize dimi :)
kızlar utku tutmadı beni sabah nasıl işe gideceksem
deniz nanelibal geçmiş olsun sizlere de

ben alabilirsin yazacaktım ama ördeğim halletmiş bile canım nasıl yarın yenileceksiniz bize dimi :)
kızlar utku tutmadı beni sabah nasıl işe gideceksem
deniz nanelibal geçmiş olsun sizlere de
sorma listede 3 veya 4 kisiyiz 1 hasta, 1 iyi gitmiyor dedi ben desen pazar kacamak yaptim cezasini tüm hafta cektim kafayi yakmaya 5 var nazara geldik nazara 3etapta 2 kez ikinci olduk

Günaydın herkese hayırlı bir gün olsun inşallah...
Birde bol eksili hadi bakalım kızlar yapıştırın eksileri...

Günaydın kızlar, hafta sonuna giriyoruz, mutlu günler olsun :)

Kilomu da paylaşayım hemencecik (65,7 / 64,8 / 0,9 / %1,37)

inatettimolacak morordek nilsub toplight

teşekkür ederim 1-2 haftadır vardı ağrı az az ama hiç böyle yırtık olduğunu tahmin etmemiştim. yırtık olsa yürüyemezdim diyodum yürünüyomuş

canım geçmiş olsun, merak etme sen, dikkat et kendine yorma, zorlama, bu ara doktorun dediklerini yap öle ameliyatlık bi sıkıntın kalmaz inşallah

Sebzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee iki kaşık yiyerek kendini mi yoksa benimi kandırdın

canım hafta sonu ufak bi tatil planımız var, o nedenle 3 gün protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum ki oralarda tatlılara gözüm düşmesin sebzeli protein yiyebileyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…