- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #207.621
Grup | Üyeler | Ortalama |
---|
Bu haftayı birincisi kapattıkmi acabaGeçen hafta 76.5
bu hafta 75. 8
fark -700
inatettimolacak morordek medusa38
ortim nerelerdesin. Bu ara yoksun hangi topuklu takiliyirsun
ay kuzum doktordan geldim şimdi çok fenayım gece çok tıkandım boynum bile tutulmuş ağzım dilim açıyo gripten valla dün demiştim ya doktora göruneyim geçmicek diye samsundan geldiğimden beri böyleyim geçmeyince gittim antibiyotik verdi bir kaç hap verdi geldim ama kahvaltıyı dışarda yaptım çok acıktım eşimle simit yedim
evet geçen hafta 80,2
bu sabah 79,8 sonunda 79 gördüm şükür
Bu haftayı birincisi kapattıkmi acaba
inşallah canım daha nice birinciliklere inşallah:)Aa benim aaklımdan çıkmış Dr a gideceğim geçer de inşaallah kurtuluşun
Hadi babakalım çok şükür devam ediyoruz 2017 ye fit anneler olarak gireceğiz.
gakiba kapattik ortim... eee napiyoruz birinciligi elden birakmiyoruz tamam m. Kimseye kaptirmak yok. Tebrik ediyorum seni canim
inşallah canım daha nice birinciliklere inşallah:)
ay ben bugun yemek bile yapamıcam yatıyorum butun kemiklerim sızlıyo kızım yemeğe geldi şimdi babası aldı götürdü tost yaptırıp yedircek okula geri dönücek ...Bugün saf protein günüm yarın da salata günü olacak.haftaya bomba bildirim yapcem şimdiden çalışmalara başladım. Ama pazartesi tartıldıktan sonra 1 ya da 2 lahmacun yerim galiba.
CNM SONRADAN GECMIS YAPARKEN GORDUM SORRY BABY:)şekerimm geçmişi okusa isyan olmayacak
sekerkiz67 sen mesajları okumuyon mu kızım ördeğim seni listeye eklemiş
geçmiş mesajlar okunacak ona göre
ay ben bugun yemek bile yapamıcam yatıyorum butun kemiklerim sızlıyo kızım yemeğe geldi şimdi babası aldı götürdü tost yaptırıp yedircek okula geri dönücek ...
Evet tebrik ediyorum sizi T tatlitambak ile.Bu haftayı birincisi kapattıkmi acaba
valla yatsanda geçmiyo ne biçim bir hastalık bu grip valla deliricemAyy çok zor ya. Yat dinlen bol bol bari
nilgünüm dikkat et becerebilirsen uyumaya çalış hiç bişey yapmadan ben biraz toparladımvalla yatsanda geçmiyo ne biçim bir hastalık bu grip valla deliricem
ay kaptanım ateşimde var evi toplayamamakda sinirlerimi bozuyor oğlanı babası götürdü kız okulda birazdan hepsi gelicek yemeğimde yok aman anneler hasta olmasın butun evin mekanizması duruyornilgünüm dikkat et becerebilirsen uyumaya çalış hiç bişey yapmadan ben biraz toparladım
o dediğinde haklısın senin kv hazırlasın işte yemeğiay kaptanım ateşimde var evi toplayamamakda sinirlerimi bozuyor oğlanı babası götürdü kız okulda birazdan hepsi gelicek yemeğimde yok aman anneler hasta olmasın butun evin mekanizması duruyor
ay kaptanım ateşimde var evi toplayamamakda sinirlerimi bozuyor oğlanı babası götürdü kız okulda birazdan hepsi gelicek yemeğimde yok aman anneler hasta olmasın butun evin mekanizması duruyor
Evet evet bu hafta daha çok verecek inşAa benim aaklımdan çıkmış Dr a gideceğim geçer de inşaallah kurtuluşun
Hadi babakalım çok şükür devam ediyoruz 2017 ye fit anneler olarak gireceğiz.
gakiba kapattik ortim... eee napiyoruz birinciligi elden birakmiyoruz tamam m. Kimseye kaptirmak yok. Tebrik ediyorum seni canim
Kaptanım benim ,%1.637 kusuf gidiyor beşi geçtiği için 1.64 olmazmi eğer duzelirse genel sıralamada 9. Takımla aynı oluyoruzo dediğinde haklısın senin kv hazırlasın işte yemeği
canım excel de yapayım ortalamayı düzeltme yaparızKaptanım benim ,%1.637 kusuf gidiyor beşi geçtiği için 1.64 olmazmi eğer duzelirse genel sıralamada 9. Takımla aynı oluyoruz
Benim için sorun değilde takıma yarasin diyecanım excel de yapayım ortalamayı düzeltme yaparız
camnım tüm toplamı excel de yeniden yaptım 2 kişi de daha değişiklik oldu 0,621 oldu yeni yüzdemiz paylaşımda düzenledim teşekkürler tatlım dikkatin içinKaptanım benim ,%1.637 kusuf gidiyor beşi geçtiği için 1.64 olmazmi eğer duzelirse genel sıralamada 9. Takımla aynı oluyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?