- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #207.601
Tartı resimde koyucaktim
şekerimm geçmişi okusa isyan olmayacakkaptanım topikte isyan var..... yetişiin...
bendeeee:)Bende kız demiştim halada kız gibi hissediyorum :)
bende tüm tüm sevmem doğranmış olacak bide etli olacak minik minik öyle yaparız biz çok güzel olur herkes farklı seviyor demek kiaaa hiç sevmem bölünmüş bamyayı küçük bamya butun olucak hahahaha sorma sevmediğim bir şey çıktı sonunda
ben de yokum canım üzülmeHANI BEEENNİÇİMN BENI GORMUIYOSUNUZ
Ayy o benim hatam olmus kusura bakmaListeye yazılmamış im ama kilomu yazıyım
Geçen hafta mezun oldgm kilo 57.5
Bu hafta 57.3 daha da az olurdum ama bugün yarın adet olacağım karnım siss
ay kuzum doktordan geldim şimdi çok fenayım gece çok tıkandım boynum bile tutulmuş ağzım dilim açıyo gripten valla dün demiştim ya doktora göruneyim geçmicek diye samsundan geldiğimden beri böyleyim geçmeyince gittim antibiyotik verdi bir kaç hap verdi geldim ama kahvaltıyı dışarda yaptım çok acıktım eşimle simit yedimnilsub nerelerdesin canım. Kilo bildirimi deyyapmadın daha. Hadi gel meraktan.
anambtlbetul kulaklarımda balon var sanki çok fena oldum bacım yaaa ay yok kızıyolar millete çok antibiyotik içiyolar diye ama anacım geçmiyo pis mikrop 20 gün olucak hadi içmiyim geçer dedim gecer gibi oluyo daha şiddetli başlıyo yine
ne zaman biterki banı acaba kızlar takılmayın şu bdv ye yaaa banlanıp duruyonuz
ya ben samsundan başladı kırgınlığım yok sen hastayım dediğinde bendede vardı hafifi sonra şiddetlendisenin nasıl 20 gün oldu be sen benden sonra hasta olmadın mıydı :) bende hala öksürüyorum ıhlamur iy geliyor ama geçirmiyor :)akşam yorganımı çıkarcam.....
ay ben çıkardım yorganları:)senin nasıl 20 gün oldu be sen benden sonra hasta olmadın mıydı :) bende hala öksürüyorum ıhlamur iy geliyor ama geçirmiyor :)akşam yorganımı çıkarcam.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?