- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #207.641
ay kaptanım ateşimde var evi toplayamamakda sinirlerimi bozuyor oğlanı babası götürdü kız okulda birazdan hepsi gelicek yemeğimde yok aman anneler hasta olmasın butun evin mekanizması duruyor
kızlar bugün habire hastahaneye gidip geliyorum tahlil sonuçlarımı aldım geldim şimdi
çok şükür önemli bişeyim yokmuş biraz kansızlık var dedi ilaç istemedim guatr içinde ilaç yazmadık gene.. mutluyum sonuçlarım iyi çıktı
bu arada dünkü menüm (dün hastaneye gidicem diye öğlen hiç bişey yemedim hastahaneden sonrada saçmaladım resmen yemek konusunda)
sabah sütsüz şekersiz kahve 3 adet kurabiye
öğlen yemedim hastahaneye gidicem diye
5 gibi hastahane dönüşü bim den çiğköfte ve rus salatası aldım 4 tane çiğ köfte yedim rus salatasının yarısını yedim 120 gr falan
akşam iş çıkışı halama gittim orda 2 kabak dolması küçük ve birazda tavuklu yoğurtlu falan salata yapmış ondan yedim
sabah 35-40 dk yürüdüm
hastahaneye yürüdüm gidiş geliş 40 dk
çıkışta halama giderken yürüdüm 25 dk
40 sumo squat yaptım
Tekrar gecmis olsun canım bi sey cıkmamasına sevindimkızlar bugün habire hastahaneye gidip geliyorum tahlil sonuçlarımı aldım geldim şimdi
çok şükür önemli bişeyim yokmuş biraz kansızlık var dedi ilaç istemedim guatr içinde ilaç yazmadık gene.. mutluyum sonuçlarım iyi çıktı
bu arada dünkü menüm (dün hastaneye gidicem diye öğlen hiç bişey yemedim hastahaneden sonrada saçmaladım resmen yemek konusunda)
sabah sütsüz şekersiz kahve 3 adet kurabiye
öğlen yemedim hastahaneye gidicem diye
5 gibi hastahane dönüşü bim den çiğköfte ve rus salatası aldım 4 tane çiğ köfte yedim rus salatasının yarısını yedim 120 gr falan
akşam iş çıkışı halama gittim orda 2 kabak dolması küçük ve birazda tavuklu yoğurtlu falan salata yapmış ondan yedim
sabah 35-40 dk yürüdüm
hastahaneye yürüdüm gidiş geliş 40 dk
çıkışta halama giderken yürüdüm 25 dk
40 sumo squat yaptım
Çok sağol canım bende mutlu oldum bayaTekrar gecmis olsun canım bi sey cıkmamasına sevindim
sağol canımmHadi gözün aydın canım sevindim senin adina
geçmiş olsun tatlım gözün aydınÇok sağol canım bende mutlu oldum baya
Çok başa baş bir yarış olmuş bu hafta demek kiKızlar çok teessüf ederim
Insan 0.002 le hiç geçilirmi
Bu arada 9.takımdan Sevgiler
valla mefkurem aslında hesap makinasında yaptığımızda sizden düşüktük ama bir üyemiz uyardı virgülden sonra 3. rakama bakarsan yükselecek diye sonuç böyle olduKızlar çok teessüf ederim
Insan 0.002 le hiç geçilirmi
Bu arada 9.takımdan Sevgiler
teşekkür ederim canımgeçmiş olsun tatlım gözün aydın
öyle deme canım yaa gene geçeriz inşallah bu hafta regl olanlarımız vardı haftaya dahada iyi olcaz ben güveniyorumvalla mefkurem aslında hesap makinasında yaptığımızda sizden düşüktük ama bir üyemiz uyardı virgülden sonra 3. rakama bakarsan yükselecek diye sonuç böyle oldu
ama sizi kim geçebilir ki sizin takımın maşallahı var haftaya gene geçersiniz bizi
Aaaa o üyenin başka işi yokmuymuşvalla mefkurem aslında hesap makinasında yaptığımızda sizden düşüktük ama bir üyemiz uyardı virgülden sonra 3. rakama bakarsan yükselecek diye sonuç böyle oldu
ama sizi kim geçebilir ki sizin takımın maşallahı var haftaya gene geçersiniz bizi
Neyse bu haftalık böyle olsun şekerimÇok başa baş bir yarış olmuş bu hafta demek ki
Bizden de 9. takıma sevgiler
Heee heee sen öyle zannet Tatlıcım haftaya biz 1.yizöyle deme canım yaa gene geçeriz inşallah bu hafta regl olanlarımız vardı haftaya dahada iyi olcaz ben güveniyorum
Aaaa ona soz verememNeyse bu haftalık böyle olsun şekerim
Ama bidaha olmasın lütfen
Ben başak burcuyum napayim ayrıntılara dikkat ederim hem takıma yaramış yoksa boşu boşuna geride kalacaktırAaaa o üyenin başka işi yokmuymuş
Sağolsun bitanem
Sizin takımda benim takdir etdiğim takımlar arasında sonuçta aynı Amaç için burdayız
Bunlar tatlı yarışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?