Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

O 1. Kuru ben arda yapiyorum ama öyle değil ben de kişiye göre değişiyor kimine iyi geliyir ama bana pek yaramadı. Soda ayran limon üçlüsü nu yaparım ama

Ayy ben de aynıyim o halde 15 dk cardio yaptım ama hasta hasta neyim benim yahu. Bittim ama yine de yapıyorum bbişeyler. Ortim yalnız birakamam
Benim bu hafta 3 kilo vermem lazım o yüzden sporuda bayag artıracak birazdan çocuklarla parka gideceğiz akşam da eşim dışarıdan gelince yuruyuste cikacam yoksa 10 kasım hedefim tutmaz

Yaa site mi sapıttı benim bilgisayar mı savaş veriyorum resmen sayfalar arasında dolaşmak için

Ortim bi ara dükan ekspres diyeti var ona baksan onla da iyi veriliyor hemde sürekli değil istediğin zaman birakiyosun

bakayım canım.

menu gayet güzel canım. Bol eksiler in olsun.

inatettimolacak morordek nilsub medusa38

Sabah 11 de
yumurtalı menemen
lor peyniri
tere

1.ara
şekersiz nescafe
1 kuru kayısı

2.ara spor öncesi
10 tane üzüm.
1 catal peynir

akşam 17.30
1 tavuk Baget
1 kase yeşil salata
közlenmis kırmızı biber

Su 2.5lt
spor 45 dk kondisyon bisikleti
15 dk cardio
toplam 1 saat

İnş canım bugün motivasyonunu çok iyi çocuklarla dışarı çıkıyorum sende yaparsın menunu benim protein moralini yüksek yiyo esimde balık tutmaya gitti bana bolbol balık getirecek

Ay bende bayılırım balığa hergün yesem bıkmam yarın dışarı cikacam alırım.

Senin menunden güzelmiş cnm inşallah bir ay kaçamak yok korksun kilolar eşim turna balığı tutmuş tadı guzel

Senin menunden güzelmiş cnm inşallah bir ay kaçamak yok korksun kilolar eşim turna balığı tutmuş tadı guzel

Afiyet olsun. Sağol canım. Menüler de kaçamak olmayacak bakalım.... iki öğün yapabilsem bize daha uygun esimin çalışma sistemine göre. 3 öğün fazla geliyor sanki bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…