- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #207.861
Canım birde yoğurt kuru var bunu herkes bilir yatmadan 3 saat önce yeniyor
1 kase yoğurt
1ck tarçın
1ck toz zerdeçal
1ck toz zencefil
Karıştırıp yiyorsun
Birde sebzeli var
1 kase yoğurt
1 kaç dal soğan
1 kaç dal taze nane yada kurusuda olur
1 avuç semizotu bunu sonra yaparım
Ben protein diyeti yaptığım için birinci kuru ve so da ayran yapacam hem kolay hem lezzetli
Sporla desteklerin ve yoğurt kuru 500 Gr verdiriyomus deneyip gorelim
kzızlar çok fenayım her yerim ağrıyo yaaaaaaaaaaaaaaaa
Benim bu hafta 3 kilo vermem lazım o yüzden sporuda bayag artıracak birazdan çocuklarla parka gideceğiz akşam da eşim dışarıdan gelince yuruyuste cikacam yoksa 10 kasım hedefim tutmazAyy ben de aynıyim o halde 15 dk cardio yaptım ama hasta hasta neyim benim yahu. Bittim ama yine de yapıyorum bbişeyler. Ortim yalnız birakamam
Sana hangisi iyi geliyorsa onu yap cnmO 1. Kuru ben arda yapiyorum ama öyle değil ben de kişiye göre değişiyor kimine iyi geliyir ama bana pek yaramadı. Soda ayran limon üçlüsü nu yaparım ama
Benim bu hafta 3 kilo vermem lazım o yüzden sporuda bayag artıracak birazdan çocuklarla parka gideceğiz akşam da eşim dışarıdan gelince yuruyuste cikacam yoksa 10 kasım hedefim tutmaz
Yani bayag zorlucam 2 ayda fazla spor olmadan 11 kilo verdim 1.5 ayda 14 vermem lazım ben calisayimda artık kaç olursa10 Kasım hedef 70 se canım kendini bayagi zorlama gerekecek
Bu hafta seyd coşkun devammi10 Kasım hedef 70 se canım kendini bayagi zorlama gerekecek
Yani bayag zorlucam 2 ayda fazla spor olmadan 11 kilo verdim 1.5 ayda 14 vermem lazım ben calisayimda artık kaç olursa
Bu hafta seyd coşkun devammi
Ortim bi ara dükan ekspres diyeti var ona baksan onla da iyi veriliyor hemde sürekli değil istediğin zaman birakiyosunSalı çarşamba perşembe yaparım . Hiç yapamazsam sadece perşembe yaparım 1 gün canım
Ortim bi ara dükan ekspres diyeti var ona baksan onla da iyi veriliyor hemde sürekli değil istediğin zaman birakiyosun
Bugünkü menüm 5 protein ilk günü
Sabah öğle bir
Kıymalı yumurta 2 yumurtalı
Akşam 17:30
Haşlanmış baget
Bir kase yoğurt
21:00 gibi yulaflı yoğurt
İçecekler
Çay
Kahve
Kiraz sPi çayı
Sodalı ayran
Pilates 1 saat
Yuruyus 1 saat
inatettimolacak nilsub morordek @topliht T tatlitambak cansutr
İnş canım bugün motivasyonunu çok iyi çocuklarla dışarı çıkıyorum sende yaparsın menunu benim protein moralini yüksek yiyo esimde balık tutmaya gitti bana bolbol balık getirecekbakayım canım.
menu gayet güzel canım. Bol eksiler in olsun.
İnş canım bugün motivasyonunu çok iyi çocuklarla dışarı çıkıyorum sende yaparsın menunu benim protein moralini yüksek yiyo esimde balık tutmaya gitti bana bolbol balık getirecek
Senin menunden güzelmiş cnm inşallah bir ay kaçamak yok korksun kilolarinatettimolacak morordek nilsub medusa38
Sabah 11 de
yumurtalı menemen
lor peyniri
tere
1.ara
şekersiz nescafe
1 kuru kayısı
2.ara spor öncesi
10 tane üzüm.
1 catal peynir
akşam 17.30
1 tavuk Baget
1 kase yeşil salata
közlenmis kırmızı biber
Su 2.5lt
spor 45 dk kondisyon bisikleti
15 dk cardio
toplam 1 saat
Senin menunden güzelmiş cnm inşallah bir ay kaçamak yok korksun kilolareşim turna balığı tutmuş tadı guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?