- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #207.901
İstediğin dakika seçip yapabiliyorsun kaç kalori yaktığını gosteriyoSağol cnm inceleyemedim daha şimdi bakcam
Neden lahmacun seçtin ki misafirin mi varmorordek lahmacunlarimiz ince oluyor. Gripten dolayı pek iştah da yok bakalım nolcak
Adım Ayşe kerem cem de oğlum bu siteye üye olduğumda tek oğlum vardıKızlar bugünün spor listesini başlattınız mı ben mi görmedim?? Hergününkini tarihle başlatmayı unutmayalım.. Bi de kilo hedeflerini keremcemden başkası yazmamış hala düşünüyonuz mu yoksa???
Bu arada notmedusa38 canım sen adını söylemiş miydin?? keremcem diye yazınca bi tuhaf geldi gözüme
Çok büyük tuttum hedefi bakalım ne kadar gerçekleşecek
Yılbaşına Çıtır Girme Listesi1. inatettimolacak Güncel : EkimSonu: KasımSonu: AralıkSonu:
2.nilsub Güncel : EkimSonu: KasımSonu: AralıkSonu:
3.keremcemim Güncel : 84kg EkimSonu: 75kg KasımSonu: 68 AralıkSonu:62kg
4.tatlitambak Güncel : EkimSonu: KasımSonu: AralıkSonu:
5.
6.
.
.
Hoşgeldin canım.. Yemek spor duş derken bakamadım gelmişsin sen de o aradaMerhabalar...inatettimolacak tavsiyesi ile burda aldım soluğu.. 31 yaşındayım ve bekarım.. 100,6 kiloyum maalesef.. irademse sıfır.. oldum olası kilolu bilirim kendimi... hele ki bir 89 krizim var sormayın gitsin.. kaç kez diyet yapmışsam 89 dan aşağı inememişimdir.. sonrası malum.. veremedikçe yedim, yedikçe veremedim.. siteye üye olalı bir hafta anca oldu ki itiraf ediyorum sadece diyet bölümü ile ilgileniyorum.. bu forumlarda desteğin nasıl olduğunu bilirim ve nasıl işe yaradığını da..zamanında bu tarz bir forum sayesinde diyet ve yürüyüş ile 108 den 89 a düşmüştüm.. o yüzden burdayım.. benim gibi, beni anlayabilecek insanlarla olmak için.. Yeni olduğuma bakmayın, kapıdan bakıp çıkma gibi bir niyetim yok.. ama maalesef ki vardiyeli çalışıyorum.. 9-17, 17-01, ve 01-9 olmak üzere üç vardiye.. yani ne öğünlerim belli ne uykum, hepsi düzensiz..bir listem bile yok uyabileceğim.. mesela dün gece 1 buçukta işten geldim bu gece vardiye dönüşü olduğu için gece 1 de işe gideceğim.. çok zorluyor bu da beni.. daha da zoru çalıştığım fabrika bisküvi fabrikası.. gerisini siz düşünün.. spor çok yapamıyorum işyerinde aktif çalışıyorum.. ama eve koşu bandı aldım.. hatta sabah kızartma yiyince kendime onunla ceza verdim birde...neyse çok konuştum galiba..
eğer şu zayıf irademi kullanabilirsem hedefim yeni yıla 88 kilo ile girmek..
öyle işte.. aranıza kabul edip desteklerinizi esirgemezseniz sevinirim.. sağlıklı zayıflamalar..
Hoşgeldin canımmSelam kızlar 10. Takımdan sevgiler
Neden lahmacun seçtin ki misafirin mi var
Kızlar bugünün spor listesini başlattınız mı ben mi görmedim?? Hergününkini tarihle başlatmayı unutmayalım.. Bi de kilo hedeflerini keremcemden başkası yazmamış hala düşünüyonuz mu yoksa???
Bu arada notmedusa38 canım sen adını söylemiş miydin?? keremcem diye yazınca bi tuhaf geldi gözüme
Evet güzelmiş bakalım yaparım inşallahİstediğin dakika seçip yapabiliyorsun kaç kalori yaktığını gosteriyo
Güle güle kullan
Ya ben şu an kendim kilo verme derdinde degilim tabi ki :) Ama almıs da olabilirim bakalım yarın doktor tartar nasıl olsa :) Kaptan yardımcısıyım ya, ondan dedim takımdakilere kilo verdirmeye calısıyorum diye :)Kıyamam sen aldın mı 9 haftalık olmuşsunuz
Merhaba cnm :)Hoşgeldin canım.. Yemek spor duş derken bakamadım gelmişsin sen de o aradaİşten sonra gelirsin yine yazmış ördekcim de zaten konuşuruz yine bol bol
Hoşgeldin canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?