Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar bugünün spor listesini başlattınız mı ben mi görmedim?? Hergününkini tarihle başlatmayı unutmayalım.. Bi de kilo hedeflerini keremcemden başkası yazmamış hala düşünüyonuz mu yoksa???
Bu arada not medusa38 canım sen adını söylemiş miydin?? keremcem diye yazınca bi tuhaf geldi gözüme

Kızlar malum yarın pazartesi..Herkes pazartesi takımiçi kilo bildirimini yaptıktan sonra yılbaşı için hedefini yazsın.Hatta aylık olarak ara hedefler de belirleyin.Mesela yarını aybaşı sayıp 31Ekime olan hedefini de yazsın. Bi liste başlatıp beni etiketleyebilirseniz sevinirim ben de akşama size tablo hazırlarım Örnek listeyi başlatıyorum alttan şimdilik katımak isteyenler belli etti kendini zati yazdım onları listeye katılmak isteyen ekler kendini yarın güzel hatunlarım benim

Yılbaşına Çıtır Girme Listesi
1. inatettimolacak Güncel : EkimSonu: KasımSonu: AralıkSonu:
2.nilsub Güncel : EkimSonu: KasımSonu: AralıkSonu:
3.keremcemim Güncel : EkimSonu: KasımSonu: AralıkSonu:
4.tatlitambak Güncel : EkimSonu: KasımSonu: AralıkSonu:
5.
6.
.
.
.

Adım Ayşe kerem cem de oğlum bu siteye üye olduğumda tek oğlum vardı

1. inatettimolacak Güncel : EkimSonu: KasımSonu: AralıkSonu:
2.nilsub Güncel : EkimSonu: KasımSonu: AralıkSonu:
3.keremcemim Güncel : 84kg EkimSonu: 75kg KasımSonu: 68 AralıkSonu:62kg
4.tatlitambak Güncel : EkimSonu: KasımSonu: AralıkSonu:
5.
6.
.
.

Çok büyük tuttum hedefi bakalım ne kadar gerçekleşecek

Hoşgeldin canım.. Yemek spor duş derken bakamadım gelmişsin sen de o arada İşten sonra gelirsin yine yazmış ördekcim de zaten konuşuruz yine bol bol

Selam kızlar 10. Takımdan sevgiler
Hoşgeldin canımm

1. inatettimolacak Güncel : 71kg **EkimSonu: 68kg **KasımSonu: 65kg **AralıkSonu: 61kg
2. nilsub Güncel : **EkimSonu: **KasımSonu: **AralıkSonu:
3. keremcemim Güncel : 84kg **EkimSonu: 75kg **KasımSonu: 68kg **AralıkSonu: 62kg
4. tatlitambak Güncel : **EkimSonu: **KasımSonu: **AralıkSonu:
5.
6.
.
.

Kiizzz ben de yazmistim amma görmedin galiba.

1. inatettimolacak Güncel : 71kg **EkimSonu: 68kg **KasımSonu: 65kg **AralıkSonu: 61kg
2. nilsub Güncel : **EkimSonu: **KasımSonu: **AralıkSonu:
3. keremcemim Güncel : 84kg **EkimSonu: 75kg **KasımSonu: 68kg **AralıkSonu: 62kg
4. tatlitambak Güncel :75.8kg **EkimSonu:71kg **KasımSonu: 67kg **AralıkSonu:63kg
5.
6.
.
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…