Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın kızlar akşam uyuya kalmışım bu sabah tartıldım 80,5 çıktım T tatlitambak canım ben bu kilomu baz alıcam hadi hayırlısı bakalım ay sonuna kadar kaç olucaz

günaydın kızlar akşam uyuya kalmışım bu sabah tartıldım 80,5 çıktım T tatlitambak canım ben bu kilomu baz alıcam hadi hayırlısı bakalım ay sonuna kadar kaç olucaz

Tamam canım ben de tartildim 76.5 çıktım. Ama gece 11.30 da yatıp 1 de kalktım sabah 6 ya kadar oturduk oğlum la. Dün uyumadim nedense. Ben de perişan oldum. Basım çok ağrıyor.

Ama şimdi oğlum uyudu ben de uyuyayim biraz dinleneyim. Gelirim yine.

nilsub ekim ayı boyunca bize
ekmek yok
Şeker yok
kaçamak yok
sporsuz 1 gün bile gecmeyecek ..
hal böyle olunca kilolarda gidecek. En az 4 kilohedefim var benim

Ortigim ben bu hafta bolbol soda ayran karışımı icecem yağ yakımını hizlandiriyomus

Yaptığın şeyleri bana da şöyle canım . Netten bakayım B3n de yaparım canım. Ben de tartı günü öncesi yani perşembe günü detoks günü yapacam artık hafta da 1 gün iyi olur.

Yaptığın şeyleri bana da şöyle canım . Netten bakayım B3n de yaparım canım. Ben de tartı günü öncesi yani perşembe günü detoks günü yapacam artık hafta da 1 gün iyi olur.
Cnm ama sebze detoksu yapma cansu dün yaptı sadece 100 Gr vermiş protein detoksu iyi oluyor yada 3 gün önce başlarsan lahana çorbası falan olabilir

Canım birde yoğurt kuru var bunu herkes bilir yatmadan 3 saat önce yeniyor
1 kase yoğurt
1ck tarçın
1ck toz zerdeçal
1ck toz zencefil
Karıştırıp yiyorsun
Birde sebzeli var
1 kase yoğurt
1 kaç dal soğan
1 kaç dal taze nane yada kurusuda olur
1 avuç semizotu bunu sonra yaparım
Ben protein diyeti yaptığım için birinci kuru ve so da ayran yapacam hem kolay hem lezzetli
Sporla desteklerin ve yoğurt kuru 500 Gr verdiriyomus deneyip gorelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…