Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay unutur muyuz seni de almadan 2017 ye girmiyoruz biz. Fit bir şekilde tabiki de
Benim burdan bir arkadaştan dün dükan ekspress başladı 73 te takılmıştı bi kilo vermiş ilk gününde çok sevindim tam uyarsan ise yarıyor sende 3 gün bozmadan yap kendi diyetini

Benim burdan bir arkadaştan dün dükan ekspress başladı 73 te takılmıştı bi kilo vermiş ilk gününde çok sevindim tam uyarsan ise yarıyor sende 3 gün bozmadan yap kendi diyetini

Dukan Ekspres e bakacağım canım. Bu 3 günü yapayim arkasından dukan Ekspres yaparım . Yeter ki gitsin 76

Ooo sana mi gelse napsam yavvv.... Fırında helva mi denemek lazım evdeki hiç yapmadım da. Ben de bal kabağı tatlısı yapmayı düşünüyorum var mı güzel tarifi olan söyle becerikli bir hatun
Gel canim buyur.. ya annem de dedk gelenler var gondereyim bizim kabaklardan yok dedim..yaparsam yerim guvenmiyom kendime pek severim kabak tatlisini.. aksamdan sekere yatirip kendi suyuyla pisiriyorum ben canim. Sonra ustune findik hop firina. Sade ama cok lezzetli oluyo.. tahinli filan yapanlar da gördüm
Ayy canim pardon yanlis kalmis aklimda iyi olun masallah yarasin tatil yaamazlik olmamasina cok sevindim tebrik ederim valla. Sporlara eklen sen de hadi
Menulerimiz genelde aksam yazdigimiz icin o gunun spor listesini de baslatiyoruz canim.. girdiginde gecmisi okurken gorursun zaten son halini oraya eklersin kendi sporunu da dakika bazinda.. kaydediyorum ben sporlari haftalik birinciyi acikliycaz sonra
Kaptanim kizlar soru yagmuruna tutmus zaten ama ben de sorayim iyi mi asli napiyomus??

canım 1 bardak süğte 3 yemek kaşığı koydum chia puding tarifi öyleydi ondan mı oldu acaba?
canım sen de mi sumo squat yapıyon?
canım iyi idi toparlamış haftasonuna kadar ankaarada sonra istanbula geçip kendine iş bakacakmış iyi gördüm

Evet canım sumo squat yapıyorum

@wendy Naptin canım nerlerdesin bozulduğu diyet sende durumlar nasıl önce bi dukan arkadaşına anlat bakalim

meraba dukan arkadaşım, geldim artık buralardayım :) bozmadım diyetimi, bol bol salata, sebze yemekleri ve protein aldım..

sende durumlar ne alem??

çok koymuşsun kaptanım ben 1 bardak süte 2 tatlı kaşığı koyuyorum çokda güzel oluyodu ondan rahatsız etmiştir belki seni ben yapıyorum benide hiç rahatsız etmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…