- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #208.121
Benim basen bacak kilolu değil benim kiloda gobekte o yüzden pilates karın egzersizi yapıyorum böyle giderse 3 kg hedefini tutturacam galibA
İnş canım sende olursunBöyle giderse 10 kasım da sen 70 te olursun canimmm
Benide unutmayın inşallah bende olurum ....İnş canım sende olursun
Benide unutmayın inşallah bende olurum ....
Evet sende olursun inşBenide unutmayın inşallah bende olurum ....
Benim burdan bir arkadaştan dün dükan ekspress başladı 73 te takılmıştı bi kilo vermiş ilk gününde çok sevindim tam uyarsan ise yarıyor sende 3 gün bozmadan yap kendi diyetiniAy unutur muyuz seni de almadan 2017 ye girmiyoruz biz. Fit bir şekilde tabiki de
Benim burdan bir arkadaştan dün dükan ekspress başladı 73 te takılmıştı bi kilo vermiş ilk gününde çok sevindim tam uyarsan ise yarıyor sende 3 gün bozmadan yap kendi diyetini
Gel canim buyur.. ya annem de dedk gelenler var gondereyim bizim kabaklardan yok dedim..yaparsam yerim guvenmiyom kendimeOoo sana mi gelse napsam yavvv.... Fırında helva mi denemek lazım evdeki hiç yapmadım da. Ben de bal kabağı tatlısı yapmayı düşünüyorum var mı güzel tarifi olan söyle becerikli bir hatun
Ayy canim pardon yanlis kalmis aklimda iyi olun masallah yarasin tatilhoşbuldum, gördüm canım, bugünden itibaren dahilim bende spor listesine :)
kızım hasta değildi canım çok şükür ki, banyoda suda oynayıp anne noolur havuza gidelim yalvarınca dayanamadık ufak bi tatil yapalım dedik, çok mutlu oldu kuzum..
hiçbir cıs'a dokunmadım merak etmeyin, tatlı ve fırın bölümünün önünden bile geçmedim, ne varmış diye bile kendime eziyet etmek istemedimsalata, zeytinyağlılar ve proteinler içinde yaşamaya devam ettim 3 gün :) biraz ödemim var sanırım ama yoldan diyorum ona da, inşallah eksilere devam :)
bu arada rus hatunlar çok güzel bee, hamilelerine bile ağzım açık kaldı, gram yağ yok nası bi genetikmiş onlardaki..
Menulerimiz genelde aksam yazdigimiz icin o gunun spor listesini de baslatiyoruz canim.. girdiginde gecmisi okurken gorursun zaten son halini oraya eklersin kendi sporunu da dakika bazinda.. kaydediyorum ben sporlari haftalik birinciyi acikliycaz sonragünaydınn herkese
dünkü menümü yazayım
sabah 1 gün kurusu kayısı 1 kuru incir 1 fincan sütsüz şekersiz kahve
öğlen tabldot yemek söyledim işyerine
mercimek çorbası, nohut yemeği, bulgur pilavı, yoğurt hepsi küçük kaselerdeydi 2 dilim küçük pide ekmek
akşam 1 bardak süt
sabah işe gelirken 35- 40 dk yürüdüm
öğlen 2 gibi hastahaneye gidip geldim yürüyerek 40 dk
40 sumo squat
medusa38 inatettimolacak kızlar sporu size mi bildiriyorduk ? dün 1 saat 20 dakika yürüyüş yaptım
Kaptanim kizlar soru yagmuruna tutmus zaten ama ben de sorayim iyi mi asli napiyomus??günaydınlarrrrr
kızlar dün @kollontai ile buluştuk keyifli bir öğle tatili idi kısa ama güzel geçti
bu arada T tatlitambak canım chia tohumunu senmi kullanıyordun
bende acaip gaz ve şişlik yaptı açlık otundan diyordum ama chia nın yan etkisi imiş sende de oldu mu?
Aaaaa ebrusum gelmissss..Nasılsınız hanımlar
Arastirma gorevlisiyim canim yani universitede asistan :) her sey doktora tezi icinkolay gelsin canım ne iş yapıyorsun ?
canım 1 bardak süğte 3 yemek kaşığı koydum chia puding tarifi öyleydi ondan mı oldu acaba?Ben de chai nin öyle etkisi hiç olmadı. Bi de ben 1 yk kullanıyorum fazlasını kullanmıyorum ne kadar kullandin fazla mi acaba
Ay dün yatmaya yakın yesilcay içtim uykusuzluk yaptı. Uyuyamadim. Ben de gündüz içtim bugün
Ooo masallah canım... alnından öperim geldi kiz öpüşme say. Ha gayet bireysel de 1. Ci olabilirsin yani.... Sen beni yakalamadan benim kaçmak lazım yahu.
canım sen de mi sumo squat yapıyon?Ben en son yaptığımda günde 250 yapıyordum arttıra arttıra baya bi faydasını gördüm gözle gözüküyordu fark kilo vermiyordum ama acayip sıkılaşmıştım sen çok zayıfladın diyorlardı halbuki kilom sabitti çok güzel sıkılaştırıyor canım ya devam edelim birden yüklenmeyelim ama ozamanlar başlarda günde 10 arttırıyordum sonra benim bacaklar bi kitlendi valla yolda zor yürüyordumyavaş yavaş arttıralım incecik bacaklar sıkı bir popomuz olsun inşallahh
canım iyi idi toparlamış haftasonuna kadar ankaarada sonra istanbula geçip kendine iş bakacakmış iyi gördümGel canim buyur.. ya annem de dedk gelenler var gondereyim bizim kabaklardan yok dedim..yaparsam yerim guvenmiyom kendimepek severim kabak tatlisini.. aksamdan sekere yatirip kendi suyuyla pisiriyorum ben canim. Sonra ustune findik hop firina. Sade ama cok lezzetli oluyo.. tahinli filan yapanlar da gördüm
Ayy canim pardon yanlis kalmis aklimda iyi olun masallah yarasin tatilyaamazlik olmamasina cok sevindim tebrik ederim valla. Sporlara eklen sen de hadi
Menulerimiz genelde aksam yazdigimiz icin o gunun spor listesini de baslatiyoruz canim.. girdiginde gecmisi okurken gorursun zaten son halini oraya eklersin kendi sporunu da dakika bazinda.. kaydediyorum ben sporlari haftalik birinciyi acikliycaz sonra
Kaptanim kizlar soru yagmuruna tutmus zaten ama ben de sorayim iyi mi asli napiyomus??
Evet canım sumo squat yapıyorumcanım 1 bardak süğte 3 yemek kaşığı koydum chia puding tarifi öyleydi ondan mı oldu acaba?
canım sen de mi sumo squat yapıyon?
canım iyi idi toparlamış haftasonuna kadar ankaarada sonra istanbula geçip kendine iş bakacakmış iyi gördüm
güzelmiş canım :) gönlüne göre olur inşallahArastirma gorevlisiyim canim yani universitede asistan :) her sey doktora tezi icin
geçmiş olsun canım allah acill şifa versin bi evde anne hasta mı çok zor
Kayserili sin ya hemen sıkıştır o mantıyı oraya demi canım:)Ben daha düşünmedim ne yiyeceğim güçlendirmeye geçince odul öğünler var mantı yaparım bende
@wendy Naptin canım nerlerdesin bozulduğu diyet sende durumlar nasıl önce bi dukan arkadaşına anlat bakalim
çok koymuşsun kaptanım ben 1 bardak süte 2 tatlı kaşığı koyuyorum çokda güzel oluyodu ondan rahatsız etmiştir belki seni ben yapıyorum benide hiç rahatsız etmedicanım 1 bardak süğte 3 yemek kaşığı koydum chia puding tarifi öyleydi ondan mı oldu acaba?
canım sen de mi sumo squat yapıyon?
canım iyi idi toparlamış haftasonuna kadar ankaarada sonra istanbula geçip kendine iş bakacakmış iyi gördüm
sağol canımgeçmiş olsun canım allah acill şifa versin bi evde anne hasta mı çok zor
Kayserili sin ya hemen sıkıştır o mantıyı oraya demi canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?