Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Squat konusunda ben de positifim valla.. belim sakatlanmadan yapiyodum gunde 100 kadar. Tas gibiydi valla kalcam simdikinden daha kilolu olmama ragmen.. daha iyi hissediyorum son zamanlarda kendimi basladim o yuzden ufak ufak.gunde 2ye boluyorum 30ar yapiyorum.. normal olan da sumo da cok etkili hissediyorsun calisan heryeri gercekten :)

Afiyet olsun canım
Balığa bayılırım

çok yüklenmeden yap canım azar azar sonra fena oluyor yüklenince önemli olan sürekli yapmak zaten .. hergün yapınca baya faydası oluyor ilerleyen aşamalarda ağırlıkla beraber yapılıyor gerçi o aşamaya daha hiç gelemedim

Ben de kendi suyunda pişirdim fırına attım. Azciğini tahinle cevizli yapcam eşime yedircem ben yemem.... yarın bal kabagi var benim menüm de çok severim ben de

nilsub canım sen hala iyleşmedin mi?
yok kız alçak sürünme yapıyorum vallahi şimdi balkonu yıkadım kaç makine çamaşır birikti dün kızım okulda üstüne ayran dökmüş bugun sivil gitti öğretmene annem çok hasta yıkayamadı kıyafetimi demiş öğretmende olsun iyileşsin yıkar demiş o derece fenaydım bugun halsizliğim hafifledi kalktım 3 makine çamaşır yıkadım balkonu yıkadım astım şimdi hava çok güzel

Agirlikliya kadar bende gitmedim.ama bikac ay surekli yaptim. Simdi yeniden basladim iste totali 50-60 anca oluyo inu da tek sette yapmıyorum zaten. Spora da ara vermistim onlarin verdigi bi aci var bikac gundur ama zaten kafamin yogunlugundan onu hissedecek durumda degilim catlasam da patlasam da birakmicam bu sefer sporu dedim kendi kendime. Sporsuz duruyo vermem maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…