Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sağol canım. Erkenden kalktım bugün kahvaltı mızı yaptık. Saat 11.20 de yürüyüş e gidecem.

inatettimolacak akşam ben de de palamut var nasıl yapcan
Ben de yaptim ki derse gidiyorum simdi ekşili yapicam canim,bol soganli maydonozlu yapiyoruz biz,belki bikac dl patates de atarm icine yiyen olur diye misafirlerimiz de var onlara da firinda helva yapicam belkim 1catal yerim malum balik helvasi yenmeden öldüğünü anlamazmis yanina da kocaaa bi salata

Günaydın hanımlar, geldim bende :) geçmiş o kadar uzun ki okuyamadım valla kaçırdığım bişi var mı bana da anlatsanız ya??
Hosgeldin canim kizin mi hastaydi yanlis hatirlamiyosam.. nasilsiniz simdi kalmadi bi sorun ins.. muhabbet ettik ya spor listesi tutuyoruz onu da gormustun sanirim

Gunaydin ortim nasil oldun toparladin mi dön artik spor yapalim birlikte herkesin ortisi burda bakiniz ayse team :) sen yoksun boynu bükük kaliyom buralarda
Ay geldim canım çok şükür bugün iyiyim en azından halsizliğin geçmiş... Boğazlarımda var biraz onuda atarım inşallah

nilsub @keremcemim kızlar her sabah tartiliyordum 76.1 76.2 çıkıp duruyor cumaya kadar ttartilmayacam.... ne kadar takıldım bu kilo da yaa
He ya bana da arti dedi bu sabah gıcık sey küstüm ben de ona..
Bi de kizlar ben ibrahim saracoglunun lahana kürüne basladim bakalim faydasi olacak mi

Ooo sana mi gelse napsam yavvv.... Fırında helva mi denemek lazım evdeki hiç yapmadım da. Ben de bal kabağı tatlısı yapmayı düşünüyorum var mı güzel tarifi olan söyle becerikli bir hatun

Ay geldim canım çok şükür gün iyiyim en azından halsizliğin geçmiş... Boğazlarımda var biraz onuda atarım inşallah

Canim bugün suyunu ılık iç ve içine limon sık bayagi hafif ler ağrın..

He ya bana da arti dedi bu sabah gıcık sey küstüm ben de ona..
Bi de kizlar ben ibrahim saracoglunun lahana kürüne basladim bakalim faydasi olacak mi

KiKız tartı da artı ya da sabit oluyorum ama ayna da incecik görünüyor um o yüzden spora devam. Eni sonu gidecek kilo. Tartı ya moralim bozulma gidip aynaya bakıyorum keyfi yerine geliyor.

bu arada sabah ben de ibrahim amcanin maydanoz kurune basladim. Lahanayi da kasim ayina ayirdim.

Ben tartılmadım daha cumaya kadar tartılmıcam ilaç içiyorum yaa..
Canım sen bu sporla takılsanda atarsın merak etme stres yapma..

Eskiden bu lahmacuna kesin odem tutar arti cikardim. Ama bugun sabit ciktim. Sporun etkisi iste. Stres yapmiyorum biliyorum ki gidecek ve ben ekim sonu 71 olacam.

hoşbuldum, gördüm canım, bugünden itibaren dahilim bende spor listesine :)

kızım hasta değildi canım çok şükür ki, banyoda suda oynayıp anne noolur havuza gidelim yalvarınca dayanamadık ufak bi tatil yapalım dedik, çok mutlu oldu kuzum..

hiçbir cıs'a dokunmadım merak etmeyin, tatlı ve fırın bölümünün önünden bile geçmedim, ne varmış diye bile kendime eziyet etmek istemedim salata, zeytinyağlılar ve proteinler içinde yaşamaya devam ettim 3 gün :) biraz ödemim var sanırım ama yoldan diyorum ona da, inşallah eksilere devam :)

bu arada rus hatunlar çok güzel bee, hamilelerine bile ağzım açık kaldı, gram yağ yok nası bi genetikmiş onlardaki..

Ay Ay benim içim bulanıyo tek çorbayla falan ..
İçiyorum canım bol limonlu su ..

Genetik de var ama çok dikkat de ediyorlar bence ist komşularımız vardı akşam yemek yerdik biz pilav et yerdik yullia elma yerdi sadece kızardı bize ağır yemekler yemeyin diye

aynen canım vucüdumu tanıyorum akşam yemeklerini bıraktığım zaman kilo verebiliyorum .. bende motivasyon amaçlı geldim buraya tabiki yanlış yaptığımız şeyler olacak tabiki birbirimizi uyarıcaz mesela 1 haftadır special K yemiyorum sabahları burdakileri dikkate aldım önemli olan yediklerimizi dengelemek ağır bişey yediysem çok hareket ediyorum ve akşam yemiyorum .. inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız

Senin dediğin squat canım benim yaptığım sumo squat daha kolay geliyor bana ve iç bacak icon daha iyi bence.
Eki Görüntüle 1893092
canım kesinliklee sumo squat türk kadınları için daha iyi malum basen sorunu var çoğumuzda bende yapıyorum ama yavaş yavaş arttırarak yapıcam tek set 40 adet yapıyorum şuan süper bi hareket daha öncede yapmıştım dümdüz popom vardı artık kavisli kalkık bi popom var iç bacaklarda bi erise süper olacak

günaydınn herkese

dünkü menümü yazayım

sabah 1 gün kurusu kayısı 1 kuru incir 1 fincan sütsüz şekersiz kahve

öğlen tabldot yemek söyledim işyerine
mercimek çorbası, nohut yemeği, bulgur pilavı, yoğurt hepsi küçük kaselerdeydi 2 dilim küçük pide ekmek

akşam 1 bardak süt

sabah işe gelirken 35- 40 dk yürüdüm
öğlen 2 gibi hastahaneye gidip geldim yürüyerek 40 dk
40 sumo squat

@keremcemim inatettimolacak kızlar sporu size mi bildiriyorduk ? dün 1 saat 20 dakika yürüyüş yaptım

Genetik de var ama çok dikkat de ediyorlar bence ist komşularımız vardı akşam yemek yerdik biz pilav et yerdik yullia elma yerdi sadece kızardı bize ağır yemekler yemeyin diye
aynen yaa dikkat ediyor onlar özellikle akşamları ... ve gerçekten akşam yemeyince meyve süt yoğurt tarzı şeylerle geçiştirince gidiyor kilolar ve sağlık artıyor gece vücut midedeki yemeklerle uğraşmak yerine kendini yeniliyor ve dinlendiriyor sabah dinç uyanıyorsun ruslar akıllı benimde arkadaşlarım var rus onlar için fiziksel görünüş herşeyden önemli

ist değilmiydi aslı siz ankarada değilmisiniz ? nerde görüştünüz nasılmış iyimi işlerini yoluna koyabilmiş mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…