- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #208.141
Ya evet Allah ben okadar mantıci değilim ya bizim yaglamada lahmacun yerine geçmez mi bi yapan olsa da yesek amageçmiş olsun canım allah acill şifa versin bi evde anne hasta mı çok zor
Kayserili sin ya hemen sıkıştır o mantıyı oraya demi canım:)
Bende 5 protein in 3. Gününde yim güzel gidiyor şimdilik tekrar aramızda olmama sevindim dükan topik bile bizle yuruyomus sekerimmeraba dukan arkadaşım, geldim artık buralardayım :) bozmadım diyetimi, bol bol salata, sebze yemekleri ve protein aldım..
sende durumlar ne alem??
O tabi bırakılabilir bir diyet bir de hergun yeni bise ekliyosun menuye protein le başlıyor sebze eek yağlı peynir meyve diye gidiyor sen ayrıntılı bakarsın sana uyarsa yaparsın cnmDukan Ekspres e bakacağım canım. Bu 3 günü yapayim arkasından dukan Ekspres yaparım . Yeter ki gitsin 76
günde kaç tane yapıyordun benim sorun basenlerdeEvet canım sumo squat yapıyorum
ben yemek kaşığı ile koydım bi de belkide ondan olmuşturçok koymuşsun kaptanım ben 1 bardak süte 2 tatlı kaşığı koyuyorum çokda güzel oluyodu ondan rahatsız etmiştir belki seni ben yapıyorum benide hiç rahatsız etmedi
yok kızz yağlama efsane lahmacunun ucundan bile geçemezYa evet Allah ben okadar mantıci değilim ya bizim yaglamada lahmacun yerine geçmez mi bi yapan olsa da yesek ama
Ah ah cnm çekti ya anneme gidince yaparız artık şimdi diyetteyim bizİm kayserinin yemeklerinde çok güzel ama yiyincede kilo alıyoruz sen nerde yedin kaptanımgünde kaç tane yapıyordun benim sorun basenlerde
ben yemek kaşığı ile koydım bi de belkide ondan olmuştur
yok kızz yağlama efsane lahmacunun ucundan bile geçemez
tarif verin bakem ben hiç yemedim nette görmüştüm omu acaba yağlama yazıyordu katmer gibi arasına kıymalı harç koyuyorlar omuAh ah cnm çekti ya anneme gidince yaparız artık şimdi diyetteyim bizİm kayserinin yemeklerinde çok güzel ama yiyincede kilo alıyoruz sen nerde yedin kaptanım
tarif verin bakem ben hiç yemedim nette görmüştüm omu acaba yağlama yazıyordu katmer gibi arasına kıymalı harç koyuyorlar omu
Kolay gibi gorunup tadı tutturması zor olanlardanCanım resim atıyorum yanında sarmisakli yoğurt olmazsa olmazı büküp ekmeğini bandiracaksinEki Görüntüle 1893378
çok güzel görünüyor gerçekten hadi bakalım yılbaşında ödül olarak yapalım kendimize ne dersinCanım resim atıyorum yanında sarmisakli yoğurt olmazsa olmazı büküp ekmeğini bandiracaksinEki Görüntüle 1893378
Olur yapalım inş ama ozaman unutursak nasıl hatirlicaz yılbaşında 62 olursam zaten istediğim kiloda olduğum için yiyebilirimçok güzel görünüyor gerçekten hadi bakalım yılbaşında ödül olarak yapalım kendimize ne dersin
Resimdekinin 4 e biletler bir tarafını senin tabağına koyarlar ayrıca birde sarımsaklı yoğurdun olurçok güzel görünüyor gerçekten hadi bakalım yılbaşında ödül olarak yapalım kendimize ne dersin
canım kayserili yakın bir arkadaşım var onun sayesinde kayseri yemeklerini bayaa biliyorum o arkadaşım da yemiştim hatta evde bi kaç sefer de denemişliğim varAh ah cnm çekti ya anneme gidince yaparız artık şimdi diyetteyim bizİm kayserinin yemeklerinde çok güzel ama yiyincede kilo alıyoruz sen nerde yedin kaptanım
Şuan az yapıyorum ama daha önce yapmıştım en son arttıra arttıra günlük 250 ye çıkmıştım canımgünde kaç tane yapıyordun benim sorun basenlerde
ben yemek kaşığı ile koydım bi de belkide ondan olmuştur
yok kızz yağlama efsane lahmacunun ucundan bile geçemez
ben biliyorum bunu çook güzel oluyor evde basit olanını yaptım hazır lavaştan o bile çok güzel olduCanım resim atıyorum yanında sarmisakli yoğurt olmazsa olmazı büküp ekmeğini bandiracaksinEki Görüntüle 1893378
İyiyim kuzum biraz diyetten koptum.Aaaaa ebrusum gelmissss..hosgeldin tatlimmm biz de seni ozledik nasilsin
Oldu mu simdi bu bacım yapilir mi bu bizeCanım resim atıyorum yanında sarmisakli yoğurt olmazsa olmazı büküp ekmeğini bandiracaksinEki Görüntüle 1893378
Kopma bebisim topla gel..bak biz toplarsak fena olurİyiyim kuzum biraz diyetten koptum.
Kaptanim biri yüz kat şişiyor demişti sankibardak süğte 3 yemek kaşığı koydum chia puding tarifi öyleydi ondan mı oldu acaba?
Cok sukur iyicanım 1 bardak süğte 3 yemek kaşığı koydum chia puding tarifi öyleydi ondan mı oldu acaba?
canım sen de mi sumo squat yapıyon?
canım iyi idi toparlamış haftasonuna kadar ankaarada sonra istanbula geçip kendine iş bakacakmış iyi gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?