Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

meraba dukan arkadaşım, geldim artık buralardayım :) bozmadım diyetimi, bol bol salata, sebze yemekleri ve protein aldım..

sende durumlar ne alem??
Bende 5 protein in 3. Gününde yim güzel gidiyor şimdilik tekrar aramızda olmama sevindim dükan topik bile bizle yuruyomus sekerim

Dukan Ekspres e bakacağım canım. Bu 3 günü yapayim arkasından dukan Ekspres yaparım . Yeter ki gitsin 76
O tabi bırakılabilir bir diyet bir de hergun yeni bise ekliyosun menuye protein le başlıyor sebze eek yağlı peynir meyve diye gidiyor sen ayrıntılı bakarsın sana uyarsa yaparsın cnm

Evet canım sumo squat yapıyorum
günde kaç tane yapıyordun benim sorun basenlerde
çok koymuşsun kaptanım ben 1 bardak süte 2 tatlı kaşığı koyuyorum çokda güzel oluyodu ondan rahatsız etmiştir belki seni ben yapıyorum benide hiç rahatsız etmedi
ben yemek kaşığı ile koydım bi de belkide ondan olmuştur
Ya evet Allah ben okadar mantıci değilim ya bizim yaglamada lahmacun yerine geçmez mi bi yapan olsa da yesek ama
yok kızz yağlama efsane lahmacunun ucundan bile geçemez

Ah ah cnm çekti ya anneme gidince yaparız artık şimdi diyetteyim bizİm kayserinin yemeklerinde çok güzel ama yiyincede kilo alıyoruz sen nerde yedin kaptanım

Ah ah cnm çekti ya anneme gidince yaparız artık şimdi diyetteyim bizİm kayserinin yemeklerinde çok güzel ama yiyincede kilo alıyoruz sen nerde yedin kaptanım
tarif verin bakem ben hiç yemedim nette görmüştüm omu acaba yağlama yazıyordu katmer gibi arasına kıymalı harç koyuyorlar omu

canım kayserili yakın bir arkadaşım var onun sayesinde kayseri yemeklerini bayaa biliyorum o arkadaşım da yemiştim hatta evde bi kaç sefer de denemişliğim var

Şuan az yapıyorum ama daha önce yapmıştım en son arttıra arttıra günlük 250 ye çıkmıştım canım
basen sorunun varsa mutlaka tavsiye ediyorum ama normal squat değil sumo squat yapmalısın
birde yavaş yavaş arttır günde 5-10 arttırınca ağrı oluyor ben o hatayı yapmıştım ağlaya ağlaya merdivenlerden iniyordum ağrıdan şimdi tek sette 40 yapıyorum 40 yaparken zorlanmadığım zaman 45 yapıcam sonra 50 böyle böyle yavaş yavaş arttırıcam ...

Canım resim atıyorum yanında sarmisakli yoğurt olmazsa olmazı büküp ekmeğini bandiracaksinEki Görüntüle 1893378
Oldu mu simdi bu bacım yapilir mi bu bize ay coookk guzel görünüyo valla beni bu hamurisleri mahvetti bogazliyim anam bogazli nolacak bu halimiz
Neyseeee ben de birazdan cikicam labdan gidip miss gibi balik yapicam oohh ben de aksama onu atarim size

Cok sukur iyi
Eşiyle bir gelişme yok sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…