Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Buda güzel olmuş bizimki ev sebitinden o yüzden sıcak sıcak koyunca yumuşuyor daha farklı oluyo sen isitmismiydin lavaslari anam bizde ne yemekler var şimdi burda saydam ne diyet kalır ne bisi
evet canım lavaşları tavada ısıttım kıymalı harcıda sıcak sıcak döktüm yumuşacık oldu yanında da sarımsaklı yoğurtt off süper .. yok canım yok sayma sakın benim eşim et yemiyor zaten yapamıyorum böyle yemekler artık özledim valla
aynen canım benim çok vaktim olmuyo ders çalışıyorum gelnelde evde ama işe gelirken falan yürüyerek geliyorum en azından hareket etmek herzaman iyidir sumo squatı da işyerinde lavaboda yapıyorum
canım bugün 30 yaptım normal yapıyordum bi ara şimdi sumo yaptım
canım basen varsa sumo en iyisi iç bacak yumoşluğu içinde birebir

günaydın kızlarr..

dünkü menümü yazayım

sabah 1 haşlanmış yumurta 1 parça lıght beyaz peynir 4-5 ince dilim dana macar salam 2 dilim tam tahıllı ekmek 1 fincan sütsüz şekersiz kahve

arada 1 fincan şekersiz türk kahvesi

öğlen tavuk şiş 2 dilim tam tahıllı ekmek ayran

akşam misafirliğe gittik ev sahibi çok ısrar etti 1 tane minik sigara böregi yedim tatlılar kekler falan vardı hiç birine dokunmadım :)) çay ve üstüne sade türk kahvesi

sabah işe gelirken 35-40 dk yürüdüm
30+30 = 60 sumo squat

Sabah yok, öğleyin bi tost, akşam 1 dilim ekmek, gece 200 ml süt
Ananemin akciğerleri su toplamış apar topar İzmire geldim dün, bugün bilinci açılmış çok şükür ama hala yoğun bakımda.
canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin bi an önce düzelir inşallah annen

Ananemin akciğerleri su toplamış apar topar İzmire geldim dün, bugün bilinci açılmış çok şükür ama hala yoğun bakımda.

çok geçmiiiş olsuun..... neden olmuş öyle...

Geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…