- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #208.241
Kızzzz bıdık sen bizimle dalgamı geçiyon sende basen mi var sendeki basense bendeki 6şeritli otobanEki Görüntüle 1893626
Kızlar bugün sabah evden çıkarken çektim bu resmi basen diye buna denir off
Sumo squat yapıyorum ama işyerinde de yapabileceğim Başka bi hareket daha lazım gitsin artık şu basenler ya var mı bildiğiniz bi spor iç bacak ve basenleri eriten ?
Burdan hiç görünmüyor basenlerEki Görüntüle 1893626
Sumo squat yapıyorum ama işyerinde de yapabileceğim Başka bi hareket daha lazım gitsin artık şu basenler ya var mı bildiğiniz bi spor iç bacak ve basenleri eriten ?
Ne yaptın banada söyle...yok yyooookk anca iyileştim.... az öksürük kaldı.... oda gider herhalde... sen nasıl oldun bakiiiim....
Git bakalım kullan ilaçları bir an önce iyillesirsin inşYok bacım alçak sürünme yapıyorum daha gece çok tıkandım uyuyamadım bademciklerime vurdu pis hastalık bembeyaz olmuşlaryarın yine gidicem doktora
Eki Görüntüle 1893626
Ya geçen gün gittim ilaçlarım var gece keyifsiz olunca eşim boğazların çok fena iğne falan yaparlar randevu alda gidelim geçmek bilmedi dedi ay çocuklara geçmez inşallah ... Kaç yaşındayım daha böyle inatçı grip görmedim...Git bakalım kullan ilaçları bir an önce iyillesirsin inş
Ne yaptın banada söyle...
Hastalıktan ölmesem bile ilaç içmekten zehirlenicem.. Bir fotağrafımı atsam korkarsınız ağzım yüzüm şişti dudaklarım çatladı yara bere içinde
Dalga geçiyor bunlar bizle bacım..
Bacım bende her gün limonlu su limonlu yeşil çay ıhlamur şimdi kahvaltıya bir deemlik demledim limon sıkıp içiyorum bu sabah kalkıp kızımı bile okula gonderemedim şimdi yazı yazarken bile gozlerim her dk sulanıyo tel deki harfleri çift goruyom enişten kızıyo iyileş artık diye...:)3 gece doğalgazı açtım valla ısınınca öksürükte geçti etlerimin aıcısıda terde atabildim.... onun dışında klasik limonlu sıcak su içtim her gün bir sürahi, ıhlamur demledim hatta az sonra gene demlicem :) 2 antibiyotik içtim saddece onu da artık iyileşemicem galiba diye tırsıpta içtim :) ve benle dalga geçiyolar ama kalın giyiniyorum güneş var millet tişörtle ben hırkamla içimde yün atletle :) napiim valla benimde dolu dolu 2 hafta sürdü.... ama en etkili şey ısınmak oldu bence.....
Bacım bende her gün limonlu su limonlu yeşil çay ıhlamur şimdi kahvaltıya bir deemlik demledim limon sıkıp içiyorum bu sabah kalkıp kızımı bile okula gonderemedim şimdi yazı yazarken bile gozlerim her dk sulanıyo tel deki harfleri çift goruyom enişten kızıyo iyileş artık diye...:)
Neyse bi seferden biseycik olmazBu aradamedusa38 T tatlitambak kaçamak yapmıyorum ama sabahları 2 parmağım kadar koy ekmeği yedim midem bulanıyo tek yemek istemedim
Kazanlı sistem ama yakmadık daha ...senin ev neyle ıısınıyodu
Günaydın gece geç yattım küçük oglumla ama erkenciyim büyük oglumla kurstayizgünaydın mıllet nasılsınız bakalım
Kazanlı sistem ama yakmadık daha ...
Ay bacım buralar sıcak nasıl güneşli havahımm onu bilmirem nasıl çalışıyo zor bişi gibi geldi bana :) bir kaç gün ısınabilsen toparlarsın bence ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?