Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızzzz bıdık sen bizimle dalgamı geçiyon sende basen mi var sendeki basense bendeki 6şeritli otoban

Burdan hiç görünmüyor basenler sen şimdi kendine göre beslenme düzenin var olmasaydı dükanin sadece basenler için yapılan 2+0 formülü var onu onerebilirdim iki gün protein ağırlıklı diğer günler serbest dükanin şöyle bir özelliği var yağ nerde çoksa önce ordan gidiyor

yok yyooookk anca iyileştim.... az öksürük kaldı.... oda gider herhalde... sen nasıl oldun bakiiiim....
Ne yaptın banada söyle...
Hastalıktan ölmesem bile ilaç içmekten zehirlenicem.. Bir fotağrafımı atsam korkarsınız ağzım yüzüm şişti dudaklarım çatladı yara bere içinde

e bu zayıııf....

Git bakalım kullan ilaçları bir an önce iyillesirsin inş
Ya geçen gün gittim ilaçlarım var gece keyifsiz olunca eşim boğazların çok fena iğne falan yaparlar randevu alda gidelim geçmek bilmedi dedi ay çocuklara geçmez inşallah ... Kaç yaşındayım daha böyle inatçı grip görmedim...

Ne yaptın banada söyle...
Hastalıktan ölmesem bile ilaç içmekten zehirlenicem.. Bir fotağrafımı atsam korkarsınız ağzım yüzüm şişti dudaklarım çatladı yara bere içinde

3 gece doğalgazı açtım valla ısınınca öksürükte geçti etlerimin aıcısıda terde atabildim.... onun dışında klasik limonlu sıcak su içtim her gün bir sürahi, ıhlamur demledim hatta az sonra gene demlicem :) 2 antibiyotik içtim saddece onu da artık iyileşemicem galiba diye tırsıpta içtim :) ve benle dalga geçiyolar ama kalın giyiniyorum güneş var millet tişörtle ben hırkamla içimde yün atletle :) napiim valla benimde dolu dolu 2 hafta sürdü.... ama en etkili şey ısınmak oldu bence.....

Bacım bende her gün limonlu su limonlu yeşil çay ıhlamur şimdi kahvaltıya bir deemlik demledim limon sıkıp içiyorum bu sabah kalkıp kızımı bile okula gonderemedim şimdi yazı yazarken bile gozlerim her dk sulanıyo tel deki harfleri çift goruyom enişten kızıyo iyileş artık diye...:)

senin ev neyle ıısınıyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…