- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #208.461
ay çok canım haklısın benim oğlumda çok ağlaktı ama geçiyor yavaş yavaş 4 yaşında biraz daha sabırlı ol geçicek inşallahSaatlerce sebebi ağlayan bir çocuk düşün o yeter zaten. Adam geceye gidecek yemek bile zor yaptım. Ev zaten o ara ne haldedir görmek bile istemezdin. Gece de 12 ye kadar uyumadilar. 5 dk uzanyim dedim. Ikisi De sırılsıklam geldi yanıma banyo da kuvette oynamislar.
bu ara bendede var kaptanım ilaçlardan galiba yada griptengünaydınlarrrr
yaa kabızlık kronik bende maalesef sürekli bir şekilde kabız oluyoprum şu ara gene tavan yaptı ingiliz tuzunu bu öğlen alayım
öyle canım sağol :) ben çıkıyorum kızlar gelince görüşürüzevi boşver de kendini toplamaya çalış sen, ev hallolur nasıl olsa
plates seviyorum ama vaktim yok ders çalışıyorum eve gidince kaç dakika sürüyor ki ? evde internet yok bide cd si falan var mıdır ?Senin vücudun çok müsait plates için ebrunun 3k sı var karın kol kalça 21 günde taş gibi yapıyor platesi seviyorsan dene bence
Saatlerce sebebi ağlayan bir çocuk düşün o yeter zaten. Adam geceye gidecek yemek bile zor yaptım. Ev zaten o ara ne haldedir görmek bile istemezdin. Gece de 12 ye kadar uyumadilar. 5 dk uzanyim dedim. Ikisi De sırılsıklam geldi yanıma banyo da kuvette oynamislar.
Zaten takıma yeni geldin ya hemen listeye girmiyorsun iki hafta deneme var o arada yine gelirsen kilo vermeye başladığında da listeye girersin belki sil baştan yapmamış olursun tabi yinede sen bilirsin
yok calışıyorum :) zonguldakta bı otelde:)canım nerdesin sen? hangi oteldesin? geçenlerde yazmıştım otelde nugget yedim falan diye, ben sandım ki tatildesin ondan yedin :)
cnm bıtanede bende var ondan:)Bu çocuk 2 yaş sendromunda ya. Ben de şöyle 30 yaş sendromuna girsem de bir kaç ay free takılsanda.
Gayet güzel şimdilikgünaydın canlarr..
medusa38 canım sabah gelirken yulaf kepeği aldım yoğuda 1,5 yemek kaşığı koyup yedim yanında 1 haşlanmış yumurta birazda light peynir yedim pazartesi de bi gün önceden krep yapıp getiricem bakalım... öğlende tavuk şiş yemeyi düşünüyorum yoğurtla ..
Herkese selam keremcemim kilomu attım özeleGayet güzel şimdilik
Herkese selam keremcemim kilomu attım özele
Bende merak ettim bizede söyle :)Herkese selam keremcemim kilomu attım özele
T tatlitambaknilsub ben dün akşam şu incirli sütlü tarifi yapmaya çalıştım.2 tane inciri minik minik doğradım 1 bardak sütle 1 taşım kaynattım sonra dolaba koydum. sabah yedim incirleri sütüde içtim.Yani öyle puding gibi kıvamlı olmadı öylemi oluyordu?
Cnm bugün fazla sebze yeme protein almaya çalış yeşil çay gibi bitki çayları icKızlar dün regl oldum tartıda hemen fark kendini belli etti. Nasıl indirebilirim acaba yarına kadar ödemi az da olsa+200 şu an,
teşekkür ederim hepinize tek tek alıntı yapamadım.
Kalp yetmezliği vardı, o yüzden olmuş. Ayakları falan şişti hep, idrar söktürücü kullanıyodu. Ama az gelmiş miktarı vücudundaki suyu atamadıkça kötüleşmiş. Akciğerleri dolmuş sonunda. Şimdi iyi döndüm geri. Yarın okul çıkışı giderim yine. 1 saat arası gidip geliyorum o yüzden.
Canım bugün sabit 72.2 de kaldım ama bugün kabızlık sorunum tamamen çözüldü ingiliz karbonatını öneriyorum bide spor yapmamıştım onuda yapcam bugün inşallah yarına 71 i görürüm :)Kız bana da atsana özelden meraktayim senin kilo nu. Ne kadar gitti diye yarın ben de başlayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?