- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #208.501
Bugün saf protein gününde misin yarın tartı için iyi olur nasıl durumlar odemi atabildinmi 4 _5 gün sebze yediysen bi okadar da protein yapıp dengeleseydingünaydın hanımlar, dünkü menümü de yazayım;
sabah; 2 yumurta, 1 kk yağsız peynir
ara şekersiz türk kahvesi
öğle; 2 kaşık yoğurt, 2 yk kavurma
ara bir havuç
akşam; 3-4 yk bol kıymalı ıspanak, 2 yk yoğurt
su; 1,5 lt kadar su
spor; havalr erken kararınca yapamadımya leslie'leri indirmem lazım ya da hava kararmadan yemek falan yapmadan yürüyüşümü yapıp gelicem
inatettimolacak morordek nilsub medusa38
T tatlitambak benimki de 2 yaş sendromunda, merak etme yalnız değilsin
canım büyük geçmiş olsun benimde burnumda yaralar var vitaminlerşe ayakta duruyorum öğleyinde işyeri,nde başımı koyup yarım saat uyumaya çalıştım toparlayamadım bi türlüEki Görüntüle 1894233
Geldim kızlar ben doktor ilaçlar işe yaramamış çok fena boğazın dedi 2tane iğne yazdı birde bu ilaçları has. Çıkmadan acilde vurdurdum iğneyi bunlara başlıcam şimdide antibiyotik mg yükseltti bacım @btlbetul ilaçtan zehirlenicembirde krem yazdı ağzım burnum uçuk oldu ay kızlar dikkat edin kendinize bu seneki mikroplar çok fenaymış
Cnm ben 10. Takım kaptan yardımcısı arada misafirlere geliyorumHoş geldin canım ben Nilgün kaptan yardımcısıyım evliyim 2çocuğum var hastayyım 3gundur tanışamadık:)
Ay sanada geçmiş olsun anlıyorum halindencanım büyük geçmiş olsun benimde burnumda yaralar var vitaminlerşe ayakta duruyorum öğleyinde işyeri,nde başımı koyup yarım saat uyumaya çalıştım toparlayamadım bi türlü
Olsun yinede tanışalım...Cnm ben 10. Takım kaptan yardımcısı arada misafirlere geliyorum
Salona düzenli gidenler taş oluyo taşşşş....:)Evet birde ben salona yazilAcagim inş o zaman daha düzenli olur
Beni keremcemimden sorun:) yaşam koçum oldu 2 günde 1400 verdirdi vallaOlsun yinede tanışalım...
Kasımda bende yazılcam inşallah oluruz :))Salona düzenli gidenler taş oluyo taşşşş....:)
Sağol canım..Beni keremcemimden sorun:) yaşam koçum oldu 2 günde 1400 verdirdi valla
Çok geçmiş olsun cnm herkes hasta
Hasta olan herkese allah şifa versin
Buralarda salon yok malesef ben evde devam...:)Kasımda bende yazılcam inşallah oluruz :))
Elimden geldiğince bildiklerimi paylaşıyorum öğretmen olunca insan anlatmaya çalışıyorum
Keremcemim------ yerine Ayşe de diyebilirsiniz yaslarımız da yakın zaten
Afiyet olsun benimki yanımda oynuyor bi kahvede ben yapayimSade kahve yaptım oğluşumuda uyuttum oturdum içiyorum sessiz sessiz...
Arada kacamaklar olmasa daha süper olacaktı dükan toz tatlandırıcı kullanabiliyorsunuz bi kaşık mısır unu da serbest o yüzden puding dukanda kaçamak olmaz ben daha hiç yapmadım ama wendy yapıyordu galiba
Bugün saf protein gününde misin yarın tartı için iyi olur nasıl durumlar odemi atabildinmi 4 _5 gün sebze yediysen bi okadar da protein yapıp dengeleseydin
Salona düzenli gidenler taş oluyo taşşşş....:)
Buralarda salon yok malesef ben evde devam...:)
Siz gidinde olun hadi bakalım...
Evet enejisi pozifliği yeter :)
Olsun cnm spor yaptıktan sonra ne farkeder:)Buralarda salon yok malesef ben evde devam...:)
Siz gidinde olun hadi bakalım...
1 bardak iç sütü cnm fazla içme dedim1 kere yapmıştım ben, regl dönemi tatlı krizimde, fena olmuyo tadı krizlerde tavsiye ederim :) ama pek süt tüketmiyorum artık, içinde süt şekeri var dedin soğuttun beni
canım kabızlık için arkadaşımda magnezyum sülfat dedi, şu ingiliz tuzu olanı, bugün yeşil çay, kiraz sapı içiyorum bakalım, ödemde kabızlıkta giderse görücem ne olduğumu. ama bi şaşırtmaca yapıp 5+5 yapmayı planlıyorum bende :)
ay ben zamanında gitmiştim de öle taş olunmuyo, hem diyet hemde sağlam spor yapmak lazım ama ter atmalı olanından kandırmalı değil :)
en güzeli seninki yaa, inekler tavuklar, bahçe etrafı yürüyüş, meyve toplama falan, organiksin işte, temiz hava da var, senin yürüyüş bizden çok kalori yaktırır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?