Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay herşeyi duyarım bunu duymamışım... İlginç sağlıklımı peki?

canım bildiğin magnezyum işte, herşeyin fazlası gibi fazlası zararlı ama yeterli miktarı faydalı bile, yan etkisini kullanıyoruz sanırım, ishal en büyük yan etkisi çünkü, sağlıkçılar da öneriyorlar.

Sağol canım geçmedi bir türlü..
Peki senin ilaçların fayda etmedimi hiç yumuşama olmadımı sırtında belinde
benim ağrılarım geçti şükür sıkıntım kalmadı.Az önce sonucuda aldım boyun düzleşmesi ve fıtık başlangıcı varmış.Çok ciddi durumda değil ama fizik tedavi öneririm dedi.Bikaç şey daha söyledi.Dedim spor yapabilirmiyim fitness filan yapabilirsin dedi.Bende ona bakıyorum şimdi profosyonel bi yerde spora başlasam düzeltebilirmiyim acaba boynumu

Benimde belim ve sırtım sorunlu tek çare spor canım ...

Bencede çok iyi ama onu yapabilmekte marifet ...:) malum seninle ben liste görünce kaçıyoruz
ahahaha hakikaten ben listelerden nefret ediyorum ama bunda liste yokmuş yasaklı yiyecekler var.izinli olanlardan istediğimiz kadar yiyebiliyormuşuz.Ben toparlayayım biraz şu ekspres olanı deniycem.Yetti artık 65 olayım yaaa

Çok uzun sürdü senin ki ya
Sürekli direnç kazandıran bitki çayı içsen çok daha iyi
İlaçların faydası kadar zararı da var
Acil şifalar diliyorum.

***5. Takım 486. Etap***

tatlitambak (75,8/)
inatettimolacak (71)
parkbyull (90,1/)gecen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi 2 ye bölündü izne ayrılmak istiyor
Nanelibal (82,2/)
w e n d y (64,8/)
keremcemim (84,1/)

5. Takım Ortalama: %0,618

toz-pembe (70,7/) yeni üye başlangıç tarihi: 21 Eylül, başlangıç kilosu: 71, hedef kilosu: 63
sekerkiz67 (76,7/) yeni üye başlangıç tarihi: 25 Eylül, başlangıç kilosu: 77, hedef kilosu: 65
nilsub (80,2/)
btlbetul (67,1/)
blanche_ea (58,9/)
tugce1325 (57,3/)
ebrusonmez (60,6//)
toplight (74,8/) mezun olan üye

kızlar istikrar58 i çıkardım daha deneme aşamasında ike takıma hiç uğramadığı için

medusa38 sen bi A Rh+ için ne yemeli ne yememeli anlatsana dukan için??
Canım biz proteine bagliyizya Ab grubu kırmızı eti sindirmekte sorun yasiyomus ve tavuguda süt yoğurt iyi geliyo sirke biber iyi gelmiyor
O zaman şöyle yapabilirsin 7 5+5

1 gün kırmızı et +sebze
1 gün balik+sebze
1 gün köfte+sebze tavuk light kaşarlı köfte
1 gün hindi+sebze
1 gün tavuk +sebze
1 gun balık protein gunu
1 gün tavuk+ protein gunu
Kahvaltılarda sebze ve proteine Gore secersin
peynir yumurta
Menemen
Kiymali yumurta
Peynirli omlet
Dükan krep ve pogacalari
Akşam menulerinde ek gününe Gore
Cacık
Yoğurt
Çoban salata
Yeşil salata
İceberg salata
Semizotu cacık
Domates salata
Dükan menüleri biraz uğraş istiyo ve doğru kombinleme aynı yemeği günde iki kez yemek yok
Arka arkaya günlerde de yeme cnm
Sütü kahveyle birlikte kullan
Karnabahar brokoli patlıcan lahana pancar semizotu mantar yemeye çalış
Ispanağı bi dahakine fazla yapma isitincada bütün vitamini tadı gidiyor
Tavuk mantar içinde geçerli bu yani önceden planlanmış menüleri sonra olmayacak bise yeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…