- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #208.541
Süt yoğurt peynir birbirinin yerine geçiyor ama bunlar olmalı bence her günBen içmiyorum ama diyetisyen her sabah uyanır uyanmaz 1bardak iç demişti bana ...
Yok ben düzenli beslenince hiç bir sorunum kalmıyor ama diyeti bırakınca başlıyo...kabızlık için öneriyorlar canım, senin sıkıntın yoktu sanki
Bende yoğurt ve ayrancıyım canım çok seviyorum...Süt yoğurt peynir birbirinin yerine geçiyor ama bunlar olmalı bence her gün
Kesinlikle kan grubuna göre diyetler doğru geliyor bana..medusa38 sen bi A Rh+ için ne yemeli ne yememeli anlatsana dukan için??
1 bardağa 1 çk olcak@wendy cnm İngiliz karbonatın matildaya iyi geldi istersen onu dene önce diğerinden arkadaş bu seferde ishal olmuş fazla kacirmis
Evet biraz garip bi tadı var ilaç içiyorum gibi düşün nefesini tut indir gitsin mideye :))en kısa sürede alıp denicem ama o da iğrençmiş ya, kireç gibi dedi arkadaşımöyle mi gerçekten matilda34
Ay herşeyi duyarım bunu duymamışım... İlginç sağlıklımı peki?Normal karbonat gibi bir bardak suyla iciyorsun zaten onu alkali detoks içinde kullanıyorlar duymusundur belki
Ay herşeyi duyarım bunu duymamışım... İlginç sağlıklımı peki?
benim ağrılarım geçti şükür sıkıntım kalmadı.Az önce sonucuda aldım boyun düzleşmesi ve fıtık başlangıcı varmış.Çok ciddi durumda değil ama fizik tedavi öneririm dedi.Bikaç şey daha söyledi.Dedim spor yapabilirmiyim fitness filan yapabilirsin dedi.Bende ona bakıyorum şimdi profosyonel bi yerde spora başlasam düzeltebilirmiyim acaba boynumuSağol canım geçmedi bir türlü..
Peki senin ilaçların fayda etmedimi hiç yumuşama olmadımı sırtında belinde
Off çok iyi rakam yaa1 bardak iç sütü cnm fazla içme dedim
5+5 benim bugün son gün 4.4 kg verdim on günde tavsiye ederim
Benimde belim ve sırtım sorunlu tek çare spor canım ...benim ağrılarım geçti şükür sıkıntım kalmadı.Az önce sonucuda aldım boyun düzleşmesi ve fıtık başlangıcı varmış.Çok ciddi durumda değil ama fizik tedavi öneririm dedi.Bikaç şey daha söyledi.Dedim spor yapabilirmiyim fitness filan yapabilirsin dedi.Bende ona bakıyorum şimdi profosyonel bi yerde spora başlasam düzeltebilirmiyim acaba boynumu
Bencede çok iyi ama onu yapabilmekte marifet ...:) malum seninle ben liste görünce kaçıyoruzOff çok iyi rakam yaa
hadi ya sendedemi fıtık varBenimde belim ve sırtım sorunlu tek çare spor canım ...
ahahahaBencede çok iyi ama onu yapabilmekte marifet ...:) malum seninle ben liste görünce kaçıyoruz
Çok uzun sürdü senin ki yaEki Görüntüle 1894233
Geldim kızlar ben doktor ilaçlar işe yaramamış çok fena boğazın dedi 2tane iğne yazdı birde bu ilaçları has. Çıkmadan acilde vurdurdum iğneyi bunlara başlıcam şimdide antibiyotik mg yükseltti bacım @btlbetul ilaçtan zehirlenicembirde krem yazdı ağzım burnum uçuk oldu ay kızlar dikkat edin kendinize bu seneki mikroplar çok fenaymış
Zaten izindesin. Önce iyleş sonra diyete tam gaz asılırsın.Kızlar ortikim @inatettimolacak @tatlitambakmedusa38 ben yarın artı çıkarım muhakkat ilaçlardan 1haftadır antibiyotik içiyorum bugünde buna başlıcam
Canım biz proteine bagliyizya Ab grubu kırmızı eti sindirmekte sorun yasiyomus ve tavuguda süt yoğurt iyi geliyo sirke biber iyi gelmiyormedusa38 sen bi A Rh+ için ne yemeli ne yememeli anlatsana dukan için??
Bu dukan çok işe yarıyormuş demekBeni keremcemimden sorun:) yaşam koçum oldu 2 günde 1400 verdirdi valla
Çok geçmiş olsun cnm herkes hasta
Hasta olan herkese allah şifa versin
ebruş naber şekerimBu dukan çok işe yarıyormuş demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?