- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #208.581
Tabi canım geçerli bi hafta tamamlayıp birakabilirsinŞimdi yulaflı krep 2 dilim jambon az marul ile dürüm yaptım yanına sütlü mistik içiyorum bi bakayım dedim
Bu bırakma dediğin ekspreste geçerli değil demi :)
sağol tatlım yapıcam birşeyler mecbur :)Geçmiş olsun canım. Ne gerekiyorsa ihmal etme
Ben yapamam heraldeSen kaç kilo olmak istiyordum cnm eğer 5 kg falan vereceksin bu diyetin 2/0 yöntemi var toz pembeye de onermistim basen ve kalça icin
Yooook bırakmam :))Tabi canım geçerli bi hafta tamamlayıp birakabilirsin
Ama evet 5-6 kilo fazlam varSen kaç kilo olmak istiyordum cnm eğer 5 kg falan vereceksin bu diyetin 2/0 yöntemi var toz pembeye de onermistim basen ve kalça icin
canım ben kendi isteğimle ayrılıyorum takımdan biraz sıkıntılı bir dönemdeyiz eşimle düzeltmeye uğraşıyoruz o yüzden biraz uzaklaştım
Anladım canımcanım ben kendi isteğimle ayrılıyorum takımdan biraz sıkıntılı bir dönemdeyiz eşimle düzeltmeye uğraşıyoruz o yüzden biraz uzaklaştım
Bak eğer sende değişiklik arıyorsan matilda gibi dükan ekspress yapabilirsin 7 gün zaten yada 2/0 2 gün protein diğer günler normal menünAma evet 5-6 kilo fazlam var
Tabi cnm basladin bırakma hazır 73 u de kirmisken ben arkandayım zatiYooook bırakmam :))
Bende tavuk ciğer yapacağım soğan sarımsak koyarim içine yanında sodalı ayrNŞimdi yulaflı krep 2 dilim jambon az marul ile dürüm yaptım yanına sütlü mistik içiyorum bi bakayım dedim
Bu bırakma dediğin ekspreste geçerli değil demi :)
Bakayım biraz nasıl oluyor.Bak eğer sende değişiklik arıyorsan matilda gibi dükan ekspress yapabilirsin 7 gün zaten yada 2/0 2 gün protein diğer günler normal menün
Bak tabiikide diyet işi biraz da motivasyon yapabileceğine inanma işi eğer karşındakini yöntemin sana istediğini vereceğine inanarak basliyorsan gerçekten sonuç aliyosunBakayım biraz nasıl oluyor.
sorma mutasyona uğramış benimkiler yakında bedenimi ele geçirip beni yöneticeklerZaten sen normalde de dikkat ediyorsun.Demek kuvvetli bir mikrop almışsın.
İnanmamak mümkünmü iki günde 1.5 kilo vermiş.Bak tabiikide diyet işi biraz da motivasyon yapabileceğine inanma işi eğer karşındakini yöntemin sana istediğini vereceğine inanarak basliyorsan gerçekten sonuç aliyosunmatilda34 anlatsın durumu
Et deyince tavuk balık hindi dana eti hepsi giriyor yumurta peynir süt yoğurtta var ama dukan ekspress ye her şeyden birgün yapıyorsun googlede araştır nette çok bilgi var dükan amca diye site var mesela ha bu arada bunda diyet listesi yok izinli ve yasaklar varBen yapamam heralde
Eti çok severim ama iki gün üst üste yiyemem.sıkılırım. Üstelık listelerede pek uyamıyorum.
kahvaltı yap canımyaaaDünün menüsü
1 bardak şekersiz nane limon
1 b. şekersiz nescafe
Öğle:
1 kase mercimek çorbası
ara:
yarım elma
1mandalina
3 fındık
akşam:
1 dolma
3 kaşık yoğurtlu ıspanak
Ara:
1 mandalina
1 avuç antep fıstığı
peki yeni başlayanlar içinde mi aynı yani izinli ve yasaklar diye...Et deyince tavuk balık hindi dana eti hepsi giriyor yumurta peynir süt yoğurtta var ama dukan ekspress ye her şeyden birgün yapıyorsun googlede araştır nette çok bilgi var dükan amca diye site var mesela ha bu arada bunda diyet listesi yok izinli ve yasaklar var
Evet aynı dedim ya DUKan virüsü bulastiyorum şimdi senin bünye zAyifya hemen bulasirpeki yeni başlayanlar içinde mi aynı yani izinli ve yasaklar diye...
hepimizi dukancı yapıcan bu gidişle
hahaha bi o eksiktiEvet aynı dedim ya DUKan virüsü bulastiyorum şimdi senin bünye zAyifya hemen bulasir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?