- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #208.521
Kaç gün sebze oldu ki ya cnm senin kilo az biktiysan bu diyette sende ekspress e gecbugünkü menümü de paylaşayım;
sabah; 2 yumurta, 1 kk yağsız beyaz peynir, şekersiz çay, yarım havuç (tatlı krizi için)
ara; şekersiz türk kahvesi
öğle; bir parça fırın tavuk gögsü, 2-3 yk yoğurt
ara; kiraz sapı çayı
akşam; bol kıymalı ıspanağımın kalanını yicem, yanında yoğurt ile
su; 1,5 lt üstü
spor; 1 saat yürüyüş inşallah
@morordek @inatettimolacaknilsub @toplight
medusa38 ben yarın başlayım bari 5+5'e, ıspanak bozulmasın diye akşam yicem, bugün de saf protein olmadı
1 bardak iç sütü cnm fazla içme dedim
5+5 benim bugün son gün 4.4 kg verdim on günde tavsiye ederim
Kaç gün sebze oldu ki ya cnm senin kilo az biktiysan bu diyette sende ekspress e gec
Ay evet şehirden uzak miss ama birde iyileşseydim tam olacaktı..1 kere yapmıştım ben, regl dönemi tatlı krizimde, fena olmuyo tadı krizlerde tavsiye ederim :) ama pek süt tüketmiyorum artık, içinde süt şekeri var dedin soğuttun beni
canım kabızlık için arkadaşımda magnezyum sülfat dedi, şu ingiliz tuzu olanı, bugün yeşil çay, kiraz sapı içiyorum bakalım, ödemde kabızlıkta giderse görücem ne olduğumu. ama bi şaşırtmaca yapıp 5+5 yapmayı planlıyorum bende :)
ay ben zamanında gitmiştim de öle taş olunmuyo, hem diyet hemde sağlam spor yapmak lazım ama ter atmalı olanından kandırmalı değil :)
en güzeli seninki yaa, inekler tavuklar, bahçe etrafı yürüyüş, meyve toplama falan, organiksin işte, temiz hava da var, senin yürüyüş bizden çok kalori yaktırır :)
Tamam Ayşe derimKeremcemim------ yerine Ayşe de diyebilirsiniz yaslarımız da yakın zaten
Ay evet şehirden uzak miss ama birde iyileşseydim tam olacaktı..
İngiliz karbonatı ne ayol bişey bildiğimiz yok ...@wendy cnm İngiliz karbonatın matildaya iyi geldi istersen onu dene önce diğerinden arkadaş bu seferde ishal olmuş fazla kacirmis
Walla başlayınca bırakmamak lazım ama benim kilo çok cnm sen benden on kilo eksideyim sende 2 ver ne olacak almaktan iyidir sende de aynı olma di mi dükan yağın nerde çoksa önce orayı eritiyoyok canım bıkmadım, tatilde bile kaçamak yapmadım hala motiveyim ama spor yapamıyorum, su içemiyorum bu ara, o nedenle kızgınım biraz kendimeyola gidip gelince eski tempoya dönemiyo insan bi anda
alıştım bayaa ben dukana, 55'leri görene kadar bırakmıcam, o nedenle bi değişiklik olsun diye 5+5 yapayım, pozitif etkilesin hayatımı :)
haftada 1 kilo veriyodum normalde iyiydi o yüzden, 4.4 veremem büyük ihtimalle ama 5+5'den de umutluyum :)
Sağol canım sizde dikkat edin kendinizekışa girmeden bağışıklığı güçlendirdin, kışı daha rahat geçireceksin, böyle düşün biraz da :) en acilinden şifalar diliyorum sana yeniden :)
Süt beni zayıflatıyor cnm herkese aynı etki etmiyor ama alerjen özelliği laktozu var herkese iyi gelmiyormus bizim diyette doğal şeker onerilmedigi için suttede de doğal şeker olduğu için içme dedim üniversitedeyken arkadaşlarım çay kola içerken ben ballı vanilyalı süt icerdim hep kilo almazdimİngiliz karbonatı ne ayol bişey bildiğimiz yok ...
Ayşe bende süt içmiyorum bir sürü şey söyleniyor süt için...
10 bitkili çay var kipadan almıştım, hep düşünüyorum hangisi daha iyi diyeYeşil çay canım en güzeli birde bimde satılan 5'i biryerde çay var oda güzel..
Normal karbonat gibi bir bardak suyla iciyorsun zaten onu alkali detoks içinde kullanıyorlar duymusundur belkien kısa sürede alıp denicem ama o da iğrençmiş ya, kireç gibi dedi arkadaşımöyle mi gerçekten matilda34
Normal karbonat gibi bir bardak suyla iciyorsun zaten onu alkali detoks içinde kullanıyorlar duymusundur belki
O bugünde içmiş yine cikabildim diyoen kısa sürede alıp denicem ama o da iğrençmiş ya, kireç gibi dedi arkadaşımöyle mi gerçekten matilda34
Ben içmiyorum ama diyetisyen her sabah uyanır uyanmaz 1bardak iç demişti bana ...Süt beni zayıflatıyor cnm herkese aynı etki etmiyor ama alerjen özelliği laktozu var herkese iyi gelmiyormus bizim diyette doğal şeker onerilmedigi için suttede de doğal şeker olduğu için içme dedim üniversitedeyken arkadaşlarım çay kola içerken ben ballı vanilyalı süt icerdim hep kilo almazdim
İngiliz karbonatı ne ayol bişey bildiğimiz yok ...
Ayşe bende süt içmiyorum bir sürü şey söyleniyor süt için...
İnş cnm hayırlısı olsunduymuştum evet, denicem inşallah bugün, herşey yarın daha güzel sonuçlar için :)
İçeriğine bak kiraz sapı mısır püskülü varsa işe yarar muhakkak10 bitkili çay var kipadan almıştım, hep düşünüyorum hangisi daha iyi diyeiçtim 2 fincan bakalım nolcak sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?