Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok ben düzenli beslenince hiç bir sorunum kalmıyor ama diyeti bırakınca başlıyo...
Walla arkadaşlara hegun yoğurt yiyin diyorum bakıyorum menude 2 kaşık yoğurt probiyotik bi kase yiyin korkmayın yogurttan ne kabızlık kalır ne bisi evde yapın süt kaynayınca kaymak oluyo yüzü az yağlı olması için kaymağını ayırın

Çok uzun sürdü senin ki ya
Sürekli direnç kazandıran bitki çayı içsen çok daha iyi
İlaçların faydası kadar zararı da var
Acil şifalar diliyorum.
Canım gittiğim doktor aile hekimimiz burda çok ilgileniyorlar doktorada söyledim antibiyotik içmesem suyuma limon atıyorum bol yeşil çay içiyorum diye geçmez dedi malesef çok kuvvetli tutmuş seni dedi ..

valla doğru ben her zaman bir kase yerim birde dediğin gibi evde mayalayınca bende kaymağını ayırıp donduruca biriktiriyorum baya olunca çıkartıp tereyağı yapıyorum

Sade kahve yaptım oğluşumuda uyuttum oturdum içiyorum sessiz sessiz...
Şifa olsun.
Kasımda bende yazılcam inşallah oluruz :))
Düzenli olarak yapılan herşeyin faydası olduğuna inanıyorum.
Taş olucaksınız
Elimden geldiğince bildiklerimi paylaşıyorum öğretmen olunca insan anlatmaya çalışıyorum
Meslek hastalığı
en güzeli seninki yaa, inekler tavuklar, bahçe etrafı yürüyüş, meyve toplama falan, organiksin işte, temiz hava da var, senin yürüyüş bizden çok kalori yaktırır :)
Havası bile yeter kilo vermeye
Menun çok güzel
Afiyet olsun.
Kıymalı ıspanak nasıl oluyor?
Güzel mi?
1 bardak iç sütü cnm fazla içme dedim
5+5 benim bugün son gün 4.4 kg verdim on günde tavsiye ederim
Vayy maşallahh

Evde yapılmış yoğurdu yiyebiliyormuyuz.Süper o zaman bende başlarsam light almak zorundayım sanmıştım :)

Kaptanım ben bu hafta rekor kirdim kendi rekorunu kıramadim ama daha önce bir haftada bes kilo vermistim 10 günde 4.4 kg yarına kg vermesede -3 teyim 9.takimda gezdim dün bugün için muz detokslar protein detokslar hatunlar çalışıyor

Geçmiş olsun canım. Ne gerekiyorsa ihmal etme

Listede kimse yok
Herkes izinde
parkbyull canım sen yeniizinden dönmedin mi? Bir sorun mu var

Su sınavı kazansamda öğrencilerime kavussam meslek hastalığı ben derstede böyle çok konuşurum bikac kez anlatırım aynı şeyi

Yani yarı yolda bırakıp sonra eski düzen yersen alırsın ama bu diyeti her aşaması ile yapıp kurallarına uyarak 30-40 kg veren çok kişi var
Şimdi yulaflı krep 2 dilim jambon az marul ile dürüm yaptım yanına sütlü mistik içiyorum bi bakayım dedim
Bu bırakma dediğin ekspreste geçerli değil demi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…