- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #208.561
Walla arkadaşlara hegun yoğurt yiyin diyorum bakıyorum menude 2 kaşık yoğurt probiyotik bi kase yiyin korkmayın yogurttan ne kabızlık kalır ne bisi evde yapın süt kaynayınca kaymak oluyo yüzü az yağlı olması için kaymağını ayırınYok ben düzenli beslenince hiç bir sorunum kalmıyor ama diyeti bırakınca başlıyo...
Canım gittiğim doktor aile hekimimiz burda çok ilgileniyorlar doktorada söyledim antibiyotik içmesem suyuma limon atıyorum bol yeşil çay içiyorum diye geçmez dedi malesef çok kuvvetli tutmuş seni dedi ..Çok uzun sürdü senin ki ya
Sürekli direnç kazandıran bitki çayı içsen çok daha iyi
İlaçların faydası kadar zararı da var
Acil şifalar diliyorum.
valla doğru ben her zaman bir kase yerim birde dediğin gibi evde mayalayınca bende kaymağını ayırıp donduruca biriktiriyorum baya olunca çıkartıp tereyağı yapıyorumWalla arkadaşlara hegun yoğurt yiyin diyorum bakıyorum menude 2 kaşık yoğurt probiyotik bi kase yiyin korkmayın yogurttan ne kabızlık kalır ne bisi evde yapın süt kaynayınca kaymak oluyo yüzü az yağlı olması için kaymağını ayırın
Pilates yap ozaman duruş için sırt ağrısı için birebirmishadi ya sendedemi fıtık varaynen sırt kaslarımı güçlendirmem lazım spor yaparak bide düzgün durarak
Benimki fıtıktanda kotu trafik kazasında kalıcı bir hasar oluştu malesefhadi ya sendedemi fıtık varaynen sırt kaslarımı güçlendirmem lazım spor yaparak bide düzgün durarak
Şifa olsun.Sade kahve yaptım oğluşumuda uyuttum oturdum içiyorum sessiz sessiz...
Düzenli olarak yapılan herşeyin faydası olduğuna inanıyorum.Kasımda bende yazılcam inşallah oluruz :))
Meslek hastalığıElimden geldiğince bildiklerimi paylaşıyorum öğretmen olunca insan anlatmaya çalışıyorum
Havası bile yeter kilo vermeyeen güzeli seninki yaa, inekler tavuklar, bahçe etrafı yürüyüş, meyve toplama falan, organiksin işte, temiz hava da var, senin yürüyüş bizden çok kalori yaktırır :)
Menun çok güzelbugünkü menümü de paylaşayım;
sabah; 2 yumurta, 1 kk yağsız beyaz peynir, şekersiz çay, yarım havuç (tatlı krizi için)
ara; şekersiz türk kahvesi
öğle; bir parça fırın tavuk gögsü, 2-3 yk yoğurt
ara; kiraz sapı çayı
akşam; bol kıymalı ıspanağımın kalanını yicem, yanında yoğurt ile
su; 1,5 lt üstü
spor; 1 saat yürüyüş inşallah
@morordek @inatettimolacaknilsub @toplight
medusa38 ben yarın başlayım bari 5+5'e, ıspanak bozulmasın diye akşam yicem, bugün de saf protein olmadı
1 bardak iç sütü cnm fazla içme dedim
5+5 benim bugün son gün 4.4 kg verdim on günde tavsiye ederim
Peki bırakınca kilo aldırıyor mu?Walla başlayınca b
Walla başlayınca bırakmamak lazım ama benim kilo çok cnm sen benden on kilo eksideyim sende 2 ver ne olacak almaktan iyidir sende de aynı olma di mi dükan yağın nerde çoksa önce orayı eritiyo
Evde yapılmış yoğurdu yiyebiliyormuyuz.Süper o zaman bende başlarsam light almak zorundayım sanmıştım :)Walla arkadaşlara hegun yoğurt yiyin diyorum bakıyorum menude 2 kaşık yoğurt probiyotik bi kase yiyin korkmayın yogurttan ne kabızlık kalır ne bisi evde yapın süt kaynayınca kaymak oluyo yüzü az yağlı olması için kaymağını ayırın
Gitmemişsin10 bitkili çay var kipadan almıştım, hep düşünüyorum hangisi daha iyi diyeiçtim 2 fincan bakalım nolcak sabah
Kaptanım ben bu hafta rekor kirdim kendi rekorunu kıramadim ama daha önce bir haftada bes kilo vermistim 10 günde 4.4 kg yarına kg vermesede -3 teyim 9.takimda gezdim dün bugün için muz detokslar protein detokslar hatunlar çalışıyor@toz-pembe canım diyete 21 eylülde başlamışsın 71 kg ile normalde yarın listeye girebilirsin eğer güzel bir eksi ile gelirsen çünkü 9 günde sadece 300 gr vermişsin tatlım gerçi bana göre resmini gördüm senin kg gayet iyi duruyordu hadi bakalım yarın kaç kg geleceksin
Şişirmesin canım.duymuştum evet, denicem inşallah bugün, herşey yarın daha güzel sonuçlar için :)
Geçmiş olsun canım. Ne gerekiyorsa ihmal etmebenim ağrılarım geçti şükür sıkıntım kalmadı.Az önce sonucuda aldım boyun düzleşmesi ve fıtık başlangıcı varmış.Çok ciddi durumda değil ama fizik tedavi öneririm dedi.Bikaç şey daha söyledi.Dedim spor yapabilirmiyim fitness filan yapabilirsin dedi.Bende ona bakıyorum şimdi profosyonel bi yerde spora başlasam düzeltebilirmiyim acaba boynumu
Evde yap ama kaymağını al tamamen benim şimdi yediğim kaymağı üstünde ama ayırıp yiyorum ev yoğurdu daha iyi tabiikide disaridakilerde katkı cokEvde yapılmış yoğurdu yiyebiliyormuyuz.Süper o zaman bende başlarsam light almak zorundayım sanmıştım :)
Listede kimse yok***5. Takım 486. Etap***
tatlitambak (75,8/)
inatettimolacak (71)
parkbyull (90,1/)gecen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi 2 ye bölündü izne ayrılmak istiyor
Nanelibal (82,2/)
w e n d y (64,8/)
keremcemim (84,1/)
5. Takım Ortalama: %0,618
toz-pembe (70,7/) yeni üye başlangıç tarihi: 21 Eylül, başlangıç kilosu: 71, hedef kilosu: 63
sekerkiz67 (76,7/) yeni üye başlangıç tarihi: 25 Eylül, başlangıç kilosu: 77, hedef kilosu: 65
nilsub (80,2/)
btlbetul (67,1/)
blanche_ea (58,9/)
tugce1325 (57,3/)
ebrusonmez (60,6//)
toplight (74,8/) mezun olan üye
kızlar istikrar58 i çıkardım daha deneme aşamasında ike takıma hiç uğramadığı için
Su sınavı kazansamda öğrencilerime kavussamŞifa olsun.
Düzenli olarak yapılan herşeyin faydası olduğuna inanıyorum.
Taş olucaksınız
Meslek hastalığı
Havası bile yeter kilo vermeye
Menun çok güzel
Afiyet olsun.
Kıymalı ıspanak nasıl oluyor?
Güzel mi?
Vayy maşallahh
Yani yarı yolda bırakıp sonra eski düzen yersen alırsın ama bu diyeti her aşaması ile yapıp kurallarına uyarak 30-40 kg veren çok kişi varPeki bırakınca kilo aldırıyor mu?
Çok iyi kaptanım. Buralar çok soğuk donuyorum. O yüzden uyuşukluk var ama bir haftaya kaloriferleri yakarlarda içim ısınır.ebruş naber şekerim
Sen kaç kilo olmak istiyordum cnm eğer 5 kg falan vereceksin bu diyetin 2/0 yöntemi var toz pembeye de onermistim basen ve kalça icinPeki bırakınca kilo aldırıyor mu?
Zaten sen normalde de dikkat ediyorsun.Demek kuvvetli bir mikrop almışsın.Canım gittiğim doktor aile hekimimiz burda çok ilgileniyorlar doktorada söyledim antibiyotik içmesem suyuma limon atıyorum bol yeşil çay içiyorum diye geçmez dedi malesef çok kuvvetli tutmuş seni dedi ..
Şimdi yulaflı krep 2 dilim jambon az marul ile dürüm yaptım yanına sütlü mistik içiyorum bi bakayım dedimYani yarı yolda bırakıp sonra eski düzen yersen alırsın ama bu diyeti her aşaması ile yapıp kurallarına uyarak 30-40 kg veren çok kişi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?