- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #208.641
İnternetten alabilirsin kapıda odeme falan yaparsın şimdi oda diyetin olmazsa olmazitakılırımda burda yulaf kepeği yok yaa aradım ama bulamadım
nasip olursa yarın liste paylaşmayada başlıyım iyi gibiyim şükür
Eğer almazsan akşam da yiyebilirsin dükan ekmeği gibi yer değiştirme bence sabah sabah tavukmu yiyecen yok illa yiyeceksen çorbasını yapYulaf kepegı ni daha almadım. Yarın alabilirmiyim bilmiyorum .... alırsam eğer sabah la öğlen in yerini degistiririm. . Oy bir de yarın gezmeye gideceğim
şekerim buraya kargo çıkmıyo hatta feyza ile kuruyemiş almak istedim ama gelmiyoİnternetten alabilirsin kapıda odeme falan yaparsın şimdi oda diyetin olmazsa olmazi
Yulaf ezmesi de mi yokşekerim buraya kargo çıkmıyo hatta feyza ile kuruyemiş almak istedim ama gelmiyo
Gel sende benle başla canım. Senin orti de yokyine ttakıl bize
Sen gelene kadar nerdeyse takımın adı değişecek 5.takim DUkan yarışması valla bu hafta birinci olursam başarı hikayemdede dükan anlatacak tüm topigi ele geçirecezOrtilerinn ortisii nasıl oldun canımnilsub ??
Kızlar öyle yoğunum ki anlatamam size. Salı çarşamba full dersteyim.bugün de anca kalan işlerimi toparlamaya uğraştım ama nefes almaya vaktim olmuyo resmen
hee ondan var olurmuki? hemde 4-5 paket aldıydım duruyor eti lifalif sadeYulaf ezmesi de mi yok
Valla anacım allah sana bi enerji bi çene vermiş nereye baksam sen cıkıyon ordanSen gelene kadar nerdeyse takımın adı değişecek 5.takim DUkan yarışması valla bu hafta birinci olursam başarı hikayemdede dükan anlatacak tüm topigi ele geçirecez
biraz daha iyiyim ama bugun doktra gittim ilaçlarımı değiştirdi antibiyotik içe içe kendim mutasyona uğrayacağımOrtilerinn ortisii nasıl oldun canımnilsub ??
Kızlar öyle yoğunum ki anlatamam size. Salı çarşamba full dersteyim.bugün de anca kalan işlerimi toparlamaya uğraştım ama nefes almaya vaktim olmuyo resmen
valla çabuk dön aramıza bunlar beni kapmak için aklımı çelmeye çalışıyorlarOrtilerinn ortisii nasıl oldun canımnilsub ??
ay sorma meyveeeee olsada yesek dün burda pazar vardı eşim gitti bnir meyve almış hastayım diye kasa kasaValla anacım allah sana bi enerji bi çene vermiş nereye baksam sen cıkıyon ordannasıl yetişiyon heryere burda mı yasıyon napıyon 2ay sonra 10bin mesaj olur bu hatun ben size diym
Dukana var nıyetım de aahh su meyve yasak olmasa
Vermem ortimi hiç de bilemvalla çabuk dön aramıza bunlar beni kapmak için aklımı çelmeye çalışıyorlar
Ayy gördüm ortim geçmiş olsun tekrardanbiraz daha iyiyim ama bugun doktra gittim ilaçlarımı değiştirdi antibiyotik içe içe kendim mutasyona uğrayacağım
Bulamayınca kullanan varhee ondan var olurmuki? hemde 4-5 paket aldıydım duruyor eti lifalif sade
Dükan ekspress ye sadece 2 gün yok sonra her gün 2 Ogün var sende ekspress yapay sorma meyveeeee olsada yesek dün burda pazar vardı eşim gitti bnir meyve almış hastayım diye kasa kasa
Napim kaptanım arkadaşlar sormuş napim cevap vermiyim miValla anacım allah sana bi enerji bi çene vermiş nereye baksam sen cıkıyon ordannasıl yetişiyon heryere burda mı yasıyon napıyon 2ay sonra 10bin mesaj olur bu hatun ben size diym
Dukana var nıyetım de aahh su meyve yasak olmasa
Bi hafta dene bakalimBulamayınca kullanan var
Ahahah yapayım mı ben deDükan ekspress ye sadece 2 gün yok sonra her gün 2 Ogün var sende ekspress yapinatettimolacak
Anlat örtmenim anlatNapim kaptanım arkadaşlar sormuş napim cevap vermiyim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?