Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yulaf kepegı ni daha almadım. Yarın alabilirmiyim bilmiyorum .... alırsam eğer sabah la öğlen in yerini degistiririm. . Oy bir de yarın gezmeye gideceğim
Eğer almazsan akşam da yiyebilirsin dükan ekmeği gibi yer değiştirme bence sabah sabah tavukmu yiyecen yok illa yiyeceksen çorbasını yap

Bugünkü menüm
T tatlitambak toplight morordek nilsub inatettimolacak
Sabah öğle
Kıymalı yumurta
Peynir çay
Ara
Nescafe
Akşam
Tavuk ciğer yağsız soğan sarımsak la pisirdim üzerine bir domates dogradim bol baharatli birkaç kaşığının üstüne hardal koydum
Bir salatalık tursusunu yoğurda dogradim
Light kola
Ara yulaflı yoğurt
Su 2 litre
1 saat pilates yapacam yatmadan

Ortilerinn ortisii nasıl oldun canım nilsub ??
Kızlar öyle yoğunum ki anlatamam size. Salı çarşamba full dersteyim.bugün de anca kalan işlerimi toparlamaya uğraştım ama nefes almaya vaktim olmuyo resmen

Sen gelene kadar nerdeyse takımın adı değişecek 5.takim DUkan yarışması valla bu hafta birinci olursam başarı hikayemdede dükan anlatacak tüm topigi ele geçirecez

Sen gelene kadar nerdeyse takımın adı değişecek 5.takim DUkan yarışması valla bu hafta birinci olursam başarı hikayemdede dükan anlatacak tüm topigi ele geçirecez
Valla anacım allah sana bi enerji bi çene vermiş nereye baksam sen cıkıyon ordan nasıl yetişiyon heryere burda mı yasıyon napıyon 2ay sonra 10bin mesaj olur bu hatun ben size diym
Dukana var nıyetım de aahh su meyve yasak olmasa

biraz daha iyiyim ama bugun doktra gittim ilaçlarımı değiştirdi antibiyotik içe içe kendim mutasyona uğrayacağım

valla çabuk dön aramıza bunlar beni kapmak için aklımı çelmeye çalışıyorlar

ay sorma meyveeeee olsada yesek dün burda pazar vardı eşim gitti bnir meyve almış hastayım diye kasa kasa

Napim kaptanım arkadaşlar sormuş napim cevap vermiyim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…