- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #208.621
Ortim sende tartıdann bi gün oncemi serbest takiliyorsunKız ben dün nasıl stres yasamişsam dudak ve burnum un içinde uçuk çıktı. ..
İnş cnm bende arada yemeği yaptim geldimTabikide sen bana mucize gibi geldin
Mide ufalıyo işte bide protein çok tok tutuyor ben bugün ekmek yedim meyve yedim et sebze yoğurt daha ne olsun keyfim yerinde
Kesinlikle doğru ben dukan yapamam et yiyemem dedim Ayşecim önce benim menüleri bi eleştirdi düzeltti sonra ekspresi söyledi ve çok destek oldu gerçekten yapması bile zevkli hiç zorlamadım ay nası gitti nerdeyse 71 i görcem
Ayşeeee
9.takim berilceeeyi de bu sefer 5 kilo veriroo hadi bakalım sen bireyselde derece yaparsın gene
tamam canım hadi bakalım hiç tartılmadın mı arada
Kaç zombi tanidin gerçekten ama favorimBen tartı bozuldu sandım yap sende inanamayacaksın :)
Evet açlık yok :)
Hahaha keşke her zombi senin gibi olsa dicem sohbet başka yere gitcek kaç zombi tanıdıysam artık
Bencede çok iyi ama onu yapabilmekte marifet ...:) malum seninle ben liste görünce kaçıyoruz
Bende tavuk ciğer yapacağım soğan sarımsak koyarim içine yanında sodalı ayrNben alistin galiba çok acikmiyor
Hergun bisey ekleniyor odul öğünü de var onu düşünerek kaçamak yapmazsinizCanim bu liste gibi değil bence protein ağırlıkl
Beslenme olarak düşün. Istersen yarın beraber başlayalım.ben baslayacagim
Ortim sende tartıdann bi gün oncemi serbest takiliyorsun
Hergun bisey ekleniyor odul öğünü de var onu düşünerek kaçamak yapmazsiniz
Olur ama salatasiz falan yiyebilir misin ben yoğurda salatalık turşusu dogradim yanında birde light kola yoksa yiyemezdimGiz ciğer demişken ilk gün için aksama ciğer olur mu bana .
Kişiden kişiye değişiyor 2-5 kilo arası seninde protein gününde çok gider belki sporuda aynen yaparsan iyi verirsin benceAyşe canım benim eşimde çok zayiflamişsin dedi. Kıyafetler bol gelince anlamiyordu pek geçen dar giyindim adam şok oldu.
Dukan Ekspres ele kaca inerim acaba
Kişiden kişiye değişiyor 2-5 kilo arası seninde protein gününde çok gider belki sporuda aynen yaparsan iyi verirsin bence
Olur ama salatasiz falan yiyebilir misin ben yoğurda salatalık turşusu dogradim yanında birde light kola yoksa yiyemezdim
bu daha iyiymişAyşe canım ben 3 öğün yemeyi düşünüyorum
sabah
2 haşlanmış yumurta
Süzme peynir
dükan krebi ekle 1.5 yulaf kepegi ister 1 yumurta daha ekle ister başlamayı azalt krep içinde yumurta
öğlen
1 kase yoğurt
1 Baget 2-3 te olur haşlama yap
akşam
ciğer
soğan salatA
1 kase küçük bir salatalık cacik yap naneli
bu menu düzeltmenasil
Ayşe canım ben 3 öğün yemeyi düşünüyorum
sabah
2 haşlanmış yumurta
Süzme peynir
dükan krebi ekle 1.5 yulaf kepegi ister 1 yumurta daha ekle ister başlamayı azalt krep içinde yumurta
öğlen
1 kase yoğurt
1 Baget 2-3 te olur haşlama yap
akşam
ciğer
soğan salatA
1 kase küçük bir salatalık cacik yap naneli
bu menu düzeltmenasil
bu daha iyiymiş
takılırımda burda yulaf kepeği yok yaa aradım ama bulamadımGel sende benle başla canım. Senin orti de yokyine ttakıl bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?