- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #208.601
Dükan da bile daha çok şey yiyorsun sen yemisin bolbol meyve yemek yokDünün menüsü
1 bardak şekersiz nane limon
1 b. şekersiz nescafe
Öğle:
1 kase mercimek çorbası
ara:
yarım elma
1mandalina
3 fındık
akşam:
1 dolma
3 kaşık yoğurtlu ıspanak
Ara:
1 mandalina
1 avuç antep fıstığı
ay şimdi biraz iyiyim evi topluyorum bir yandan kızımla ödevlerini yapıyoruz akşam araştırıcam canım sorarım sanadaEvet aynı dedim ya DUKan virüsü bulastiyorum şimdi senin bünye zAyifya hemen bulasir
Herkes dukan zombi olacak sonradan gidip diğer takımları ele geçirecezhahaha bi o eksikti
bırak matildayı kk ele geçirmedeHerkes dukan zombi olacak sonradan gidip diğer takımları ele geçirecez
Matilda ile başladım
canım geçen cuma regl olduğum için sadece okadardı ödemden dolayı .. bakalım bende merak ediyorum ne kadar gitmiş bu hafta.. verilecek olan kilo az olunca zor gidiyor malumtoz-pembe canım diyete 21 eylülde başlamışsın 71 kg ile normalde yarın listeye girebilirsin eğer güzel bir eksi ile gelirsen çünkü 9 günde sadece 300 gr vermişsin tatlım gerçi bana göre resmini gördüm senin kg gayet iyi duruyordu hadi bakalım yarın kaç kg geleceksin
Bütün kk yi bana vermezler aman zati gözüm yok ugrasamam ben zayiflayim yeter benim şimdilik odaklanmak buna sende işini bitirince sorularını sorarsinbırak matildayı kk ele geçirmede
Sende boy var galiba 1.75 falanmicanım geçen cuma regl olduğum için sadece okadardı ödemden dolayı .. bakalım bende merak ediyorum ne kadar gitmiş bu hafta.. verilecek olan kilo az olunca zor gidiyor malum
Tabikide sen bana mucize gibi geldinTabi cnm basladin bırakma hazır 73 u de kirmisken ben arkandayım zati
Mide ufalıyo işte bide protein çok tok tutuyor ben bugün ekmek yedim meyve yedim et sebze yoğurt daha ne olsun keyfim yerindeBende tavuk ciğer yapacağım soğan sarımsak koyarim içine yanında sodalı ayrNben alistin galiba çok acikmiyor
Kesinlikle doğru ben dukan yapamam et yiyemem dedim Ayşecim önce benim menüleri bi eleştirdi düzeltti sonra ekspresi söyledi ve çok destek oldu gerçekten yapması bile zevkli hiç zorlamadım ay nası gitti nerdeyse 71 i görcemBak tabiikide diyet işi biraz da motivasyon yapabileceğine inanma işi eğer karşındakini yöntemin sana istediğini vereceğine inanarak basliyorsan gerçekten sonuç aliyosunmatilda34 anlatsın durumu
Ben tartı bozuldu sandım yap sende inanamayacaksın :)İnanmamak mümkünmü iki günde 1.5 kilo vermiş.
Evet açlık yok :)Dükan da bile daha çok şey yiyorsun sen yemisin bolbol meyve yemek yok
Hahaha keşke her zombi senin gibi olsa dicem sohbet başka yere gitcek kaç zombi tanıdıysam artıkHerkes dukan zombi olacak sonradan gidip diğer takımları ele geçirecez
Matilda ile başladım
173 boyum canım uzun sayılırım :)Sende boy var galiba 1.75 falanmi
Hallettik o işi, bu sene 3 kişi kalalım diyoduk ama bir iki problem oldu 2 kişi kalcaz yine. Taşınmadık o yüzdenGitmemişsin
Çok sevindim.Taşınma işi nasıl gidiyor
T tatlitambak bugün ne yiyorsun cnm fazla sebze tüketme çok su tutuyo bugün tartildinmi hal artidamisin
Ay sanada geçmiş olsun anlıyorum halinden
Birde sen çalışıyosun daha zor ben istediğim zaman uzanıyorum Allah kolaylık versin canım..
Bugün krem verdi bana fotosunu da attım hemen yumuşattı uçuklarımı
oo hadi bakalım sen bireyselde derece yaparsın geneKaptanım ben bu hafta rekor kirdim kendi rekorunu kıramadim ama daha önce bir haftada bes kilo vermistim 10 günde 4.4 kg yarına kg vermesede -3 teyim 9.takimda gezdim dün bugün için muz detokslar protein detokslar hatunlar çalışıyor
tamam canım hadi bakalım hiç tartılmadın mı aradacanım geçen cuma regl olduğum için sadece okadardı ödemden dolayı .. bakalım bende merak ediyorum ne kadar gitmiş bu hafta.. verilecek olan kilo az olunca zor gidiyor malum
yok hiç tartılmadım canım süpriz olcak banadaoo hadi bakalım sen bireyselde derece yaparsın gene
tamam canım hadi bakalım hiç tartılmadın mı arada
1.73 diyecektimde yuvarladim173 boyum canım uzun sayılırım :)
Serbest cnm ama sütü çok icmemeye bak ama yarı su yarı sütte olur icebilirsenmedusa38 canım ben bugün şekersiz sütlü türk kahvesi içtim sabahta şekersiz sütsüz nescafe içtim bunlar serbest miydi ki acaba ya
Sen iki gündür mu sadece bugün mü protein yapiyosun cnm Cola zero da icebilirsin soda ayran da şekerli olmmasi yeterli eğer 2 günde eksidesindir inşyok hiç tartılmadım canım süpriz olcak banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?