- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #208.681
Aman canım sıkılma bırakınca benim gibi feci saldırıyorsun sonra + patlaması yaşarsın benim gibisenin şu telefon da dogru yazsa yemınle ülkenın basına gecersın de işte telefonda suç ondan olmuyoiyi geceler canım sana da
Bu arada ekspresi unutmuştum ben kilosu az olanlara veriyolar genelde ama meyvesızlıge alısana kadar denenebilir.. 71de takıldım kaldım resmen..6yı gorsem dıyetı bırakıcam oyle sıkıldım artıkneyse ben bıseyler daha arastırayım bulursam guzel bıseyler yazarım herkese.
İyi geceler kızlar
sadece dün yaptım canım pazartesi ve perşembe günleri demiştin ya öyle yapcam bendeSen iki gündür mu sadece bugün mü protein yapiyosun cnm Cola zero da icebilirsin soda ayran da şekerli olmmasi yeterli eğer 2 günde eksidesindir inş
Aferin sanakızlar sabah tartıldım geçen hafta 70,7 idi bugün 69.7 tam 1 kg gitmiş
yüzdesi = 1.41
toplight morordek inatettimolacak
Gerçekten hiç 70 kg durmuyosun fotoğrafındakızlar sabah tartıldım geçen hafta 70,7 idi bugün 69.7 tam 1 kg gitmiş
yüzdesi = 1.41
toplight morordek inatettimolacak
boyumdan kaynaklı bide vucüt sıkı squat ve yürüyüş sayesinde benim kilo bitek basende toplanmış mübarekGerçekten hiç 70 kg durmuyosun fotoğrafında
T tatlitambak ne dicem ben sabahları yine 1 dilim tbe yiyicem farkettim ki ekmeği kesince wc sorunu oluyor gerçekten bugun eşime aldırdım bimden
Ay yok baseninde göze batmıyo sen benimkileri görsenboyumdan kaynaklı bide vucüt sıkı squat ve yürüyüş sayesinde benim kilo bitek basende toplanmış mübarek
senin şu telefon da dogru yazsa yemınle ülkenın basına gecersın de işte telefonda suç ondan olmuyoiyi geceler canım sana da
Bu arada ekspresi unutmuştum ben kilosu az olanlara veriyolar genelde ama meyvesızlıge alısana kadar denenebilir.. 71de takıldım kaldım resmen..6yı gorsem dıyetı bırakıcam oyle sıkıldım artıkneyse ben bıseyler daha arastırayım bulursam guzel bıseyler yazarım herkese.
İyi geceler kızlar
Evet canım yedim bir dilim tbe bu sabahCanim diyetisyenlerde öyle diyor ekmek yemek lazım . Kas tan kaybetmemek adına da geçerli bu.
teşekkür ederim canım iltifatın içinAy yok baseninde göze batmıyo sen benimkileri görsen
Ay bıkmayın bacılar beni gözünüzün önünde getirin +7 ile geri geldim ben ettim siz etmeyin biraz gevşetmeye başlayınca ipin ucu kaçıyor..:'(Kız aynı bıkkınlik bana da geldi 1 gün saldim kendimi bende. Ama bırakasim bile geliyor. Ama pes etmemek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum...
Hahaha bizim gibiler olsa orda sen kendini civciv sanardın ama şansına küs..teşekkür ederim canım iltifatın içinama ben baya rahatsız oluyorum antalya da yaşıyorum kızlar bi giyiyor mini şortları çubuk gibi bacaklar basensiz falan onların yanında fena duruyor benimkiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?