- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #208.661
aslı vardı kaptanımız olmaz diyordu illa kepek olucak yoksa kabızlık yapıyorBulamayınca kullanan var
Ama bu ekspress tam dükan değil ki bulana kadar napacan yoğurdu çok yersin sendeaslı vardı kaptanımız olmaz diyordu illa kepek olucak yoksa kabızlık yapıyor
Bana da iyi geldi motivasyon tavan yaptı hedefini tutturdum -3 teyimAhahah yapayım mı ben de
Anlat örtmenim anlat
hahahah yerim seni ya herşeye bir çözümün varAma bu ekspress tam dükan değil ki bulana kadar napacan yoğurdu çok yersin sende
betülü biliyosun dimi en güzel diyet akıl fikir diyeti diye diye 80 bulucakAma bu ekspress tam dükan değil ki bulana kadar napacan yoğurdu çok yersin sende
zero serbestmi dukandaBugünkü menüm
T tatlitambak @toplightmorordek nilsub inatettimolacak
Sabah öğle
Kıymalı yumurta
Peynir çay
Ara
Nescafe
Akşam
Tavuk ciğer yağsız soğan sarımsak la pisirdim üzerine bir domates dogradim bol baharatli birkaç kaşığının üstüne hardal koydum
Bir salatalık tursusunu yoğurda dogradim
Light kola
Ara yulaflı yoğurt
Su 2 litre
1 saat pilates yapacam yatmadan
Evet günde 3 bardak denedim ve kilo vermeyi etkilemediğini gordum Canin tatlı isteyince birebir coco Cola zero en tadı güzel olanı ve her şey sifirzero serbestmi dukanda
Bu diyeti yapmak istiyorsan iki gün yeme sonra her gün var zatenT tatlitambak ne dicem ben sabahları yine 1 dilim tbe yiyicem farkettim ki ekmeği kesince wc sorunu oluyor gerçekten bugun eşime aldırdım bimden
bir iyileşeyim haftaya başlıyım olmadı ilaçlarımda bitmiş olurBu diyeti yapmak istiyorsan iki gün yeme sonra her gün var zaten
Birlikte başlarız orticimbir iyileşeyim haftaya başlıyım olmadı ilaçlarımda bitmiş olur
Yani daha iyi olursun o zaman hem yapanların sonuçları gorursunbir iyileşeyim haftaya başlıyım olmadı ilaçlarımda bitmiş olur
Ay don artıkBi
Birlikte başlarız orticim
Takımı karatayim yine alışkanlık oldu iyi gecelerAy don artık
senin şu telefon da dogru yazsa yemınle ülkenın basına gecersın de işte telefonda suç ondan olmuyoTakımı karatayim yine alışkanlık oldu iyi geceler
Yok yok normal lerde yapar diğer diyet herkes yapamiyo matilda senle aynı kiloda 4 günde 1.400 verdi oda 72 u73 te takılmıştı ben dükan ekspress yeni isim taktim tekerleme diyetisenin şu telefon da dogru yazsa yemınle ülkenın basına gecersın de işte telefonda suç ondan olmuyoiyi geceler canım sana da
Bu arada ekspresi unutmuştum ben kilosu az olanlara veriyolar genelde ama meyvesızlıge alısana kadar denenebilir.. 71de takıldım kaldım resmen..6yı gorsem dıyetı bırakıcam oyle sıkıldım artıkneyse ben bıseyler daha arastırayım bulursam guzel bıseyler yazarım herkese.
İyi geceler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?