- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #208.701
kızlar pes etmek yok sakınn .. mağazadan beğendiğiniz bi kıyafet alın zayıflayınca içinde güzel duracağınızı düşünüdüğünüz bi kıyafet .. böyle bıkkınlık gelince çıkarıp ona bakın insan motive oluyor zayıflayınca içine giricem çok güzel olcak falan diyosunKız aynı bıkkınlik bana da geldi 1 gün saldim kendimi bende. Ama bırakasim bile geliyor. Ama pes etmemek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum...
önceden daha kiloluydum ozaman ki psikolojim daha fenaydıHahaha bizim gibiler olsa orda sen kendini civciv sanardın ama şansına küs..
kızlar pes etmek yok sakınn .. mağazadan beğendiğiniz bi kıyafet alın zayıflayınca içinde güzel duracağınızı düşünüdüğünüz bi kıyafet .. böyle bıkkınlık gelince çıkarıp ona bakın insan motive oluyor zayıflayınca içine giricem çok güzel olcak falan diyosuntekrar gaza geliyosun
tebrikler canım bu arada senin menülerinde bayaa düzeldiönceden daha kiloluydum ozaman ki psikolojim daha fenaydıciddi anlamda karar verdim 20 kilo verdm insanın kendine özgüveni geliyor ya ... deniz mevsimi de kapanmak üzere burda allahtan... yazın daha fena oluyor kızlar çıtır bikinili falan plajlarda yanlış memlekette yaşıyorum ben yaa
tambağım kaç kg çıktın sabit mi?Bırakmak yok ama insan 1 aydır aynı kiloyu görünce sinir oluyor sadece
Ay bıkmayın bacılar beni gözünüzün önünde getirin +7 ile geri geldim ben ettim siz etmeyin biraz gevşetmeye başlayınca ipin ucu kaçıyor..:'(
tambağım kaç kg çıktın sabit mi?
Şu an rekor bende canım bir ayda 7 kg rezillikAy ben salam ben de 1 ayda 10 kilo alabilecek potansiyel var test edilip onaylanmış hemide. Bırakmam
Eşim erken çıkmıştıkahvaltı yap canımyaaa
Ben hep dukani çok zor olarak düşünmüştüm.Dükan da bile daha çok şey yiyorsun sen yemisin bolbol meyve yemek yok
eeee kaç kg çıktın ebruşBen hep dukani çok zor olarak düşünmüştüm.
Ama dediğine göre kolay
btlbetul nerdesin yapıştır bakalım kg tartıldın mı? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?