- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #208.741
İnşallah canım.edersin edersin, ilk günü atlat bırakamayacaksın zaten :)
canım süt var, light süt ile yapabiliyorsun, ama sınırlı diyeyim süte, içinde süt şekeri olduğundan, günde 1 bardak süt var yani :)
Canım stres yapma kuzum ya ne çanyak hocan varmış yahu tamam tam bilemicem ama yazışmak ne yaaa...evde rahat bıraksa bariZaten yarısı da etiketlenmemis pehh
Duyanlar duymayanlara anlatsın artık :)
Malesef ördeğim..Selam kızlar
Günlerdir tez hocam sagolsun nefes aldırmıyor. Artık whatsapp'tan falan yazısıyoruz o derece
Arada girip okuyorum ama yazmaya pek fırsat bulamadım.
medusa38 yine müthis bir eksiyle gelmissin tebrik ederim.
toz-pembe canım senin de gayet iyiymis, reglin ödemi gitti herhalde. Kaptanımız da demis zaten artık cok dikkatli olmalısın listeye girdigin icin
nilsub canım beni bebis degil hocam yoruyor, cıldıracagım vallahi
inatettimolacak canım sen de benden halliceymissin sanırım, bıraksak mı biz bu isleri ya ne dersin? Cok bunaldım ben vallahi
T tatlitambak senin de bildirimini merakla bekliyorum :)
parkbyull bugun bildirim yapacak mısın canım? İzne ayıracagız seni ama bildirim yaparım demistin diye bi etiketleyeyim dedim
@ebrusonmez rakibem sen de gene artı gelmissin ya ama olmaz ki böyle
@btlbetul sen de en azından sabitmissin, eh, bu da bi seydir pisicik
@tugce1325 sende ne var ne yok canım, liste dısı kilo vermeye devam mı? Bildir bakalım kilonu :)
Ay simdilik aklıma gelenleri bi cırpıda yazdım, eksikler vardır elbette hosgörün kafam pek dolu
Kolay gelsin tatlımmedusa38 süper vallahi helal ...alkış
ebrusonmez bende dukanı zor zannediyodum ama ayşe sağolsun öğretecek bize doğruları :)
Kızlar bende yemek yapıp gelicem..
Bir deneyelim bencemedusa38 süper vallahi helal ...alkış
ebrusonmez bende dukanı zor zannediyodum ama ayşe sağolsun öğretecek bize doğruları :)
Kızlar bende yemek yapıp gelicem..
afedersin canım mesaim yoğundu 88.7 kilomSelam kızlar
Günlerdir tez hocam sagolsun nefes aldırmıyor. Artık whatsapp'tan falan yazısıyoruz o derece
Arada girip okuyorum ama yazmaya pek fırsat bulamadım.
medusa38 yine müthis bir eksiyle gelmissin tebrik ederim.
toz-pembe canım senin de gayet iyiymis, reglin ödemi gitti herhalde. Kaptanımız da demis zaten artık cok dikkatli olmalısın listeye girdigin icin
nilsub canım beni bebis degil hocam yoruyor, cıldıracagım vallahi
inatettimolacak canım sen de benden halliceymissin sanırım, bıraksak mı biz bu isleri ya ne dersin? Cok bunaldım ben vallahi
T tatlitambak senin de bildirimini merakla bekliyorum :)
parkbyull bugun bildirim yapacak mısın canım? İzne ayıracagız seni ama bildirim yaparım demistin diye bi etiketleyeyim dedim
@ebrusonmez rakibem sen de gene artı gelmissin ya ama olmaz ki böyle
@btlbetul sen de en azından sabitmissin, eh, bu da bi seydir pisicik
@tugce1325 sende ne var ne yok canım, liste dısı kilo vermeye devam mı? Bildir bakalım kilonu :)
Ay simdilik aklıma gelenleri bi cırpıda yazdım, eksikler vardır elbette hosgörün kafam pek dolu
Kızlar bizde kimse yok misafir kabul ediyomusunuzBir deneyelim bence
Bana cazip gelmeye başladı
TabikiKızlar bizde kimse yok misafir kabul ediyomusunuz
Çok rahat cnm dukan gibi değil yani ben dün sabit çıkınca heralde dedim yediklerim arttıkça öyle kalcak kilom hatta eşimde sen bu hafta veremezsin daha yediklerin hergün artıyor böyle diyet mi olur dedi ama bugün 300 gr daha gitti orda spor dk ondan arttırıyor benceBir deneyelim bence
Bana cazip gelmeye başladı
İnşallah canım.
1 çay bardağı bile olmamıştı. Yulaf kepeğiyle krep yaptım.
Öğlen tavuk göğüs akşam balık düşünüyorum.
Sağol cnm malum kaptan tatile gitti takım sayısı da 4 kişi ondan yalnız kaldım bugün kimse gelmiyorTabiki
Her zaman gel
Sohbete açığız
Tebrikler cnm çok sevindim ama bu hafta biz senle çok çalıştık karşılığını aldıkHarika cnm bende 71.9 oldum partesi 73.6 ile başladık bugün 5. Günüm yani 4 günde 1.7 vermişim çok teşekkür ederim
Cnm benim çok emek verdin bana yeni bi diyet öğrendim sayende beni çok mutlu ettin motive ettin cesaretlendirdin tekrar kilo vereceğime inandım çok teşekkür ederimTebrikler cnm çok sevindim ama bu hafta biz senle çok çalıştık karşılığını aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?