- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #208.761
Tam uydunmu proteine sana da yaramış gibi tebrik ederimbiliyorum canım anlıyorum seni böyle duraklamalar oluyor atlatıcaksın inşallah
biliyorum canım inşallah abartmamaya çalışıcam eşimde yanımda oluyor genelde bütün gün dışarda oluyoruz düzgün şeyler yemeye çalışıcamcanım bak güzel kg verdin listeye girdin ama lütfen haftasonu cozutma ok mi? dikkat et artık sadece sana değil listeye girdiğin için takım arkadaşlarına karşı da sorumlusun
teşekkür ederim ..dün senin dediğin gibi yaptım canım kh almadım şeker almadım hiçTam uydunmu proteine sana da yaramış gibi tebrik ederim
İşe yaradığını sevindim şimdi kendi beslenme düzenine göre beslenirsin ama dikkat edersin umarım iyi sonuç alirsinteşekkür ederim ..dün senin dediğin gibi yaptım canım kh almadım şeker almadım hiç
ızgara salata tarzı şeyler yiyebilirsin hamurişinden uzak kal yeterbiliyorum canım inşallah abartmamaya çalışıcam eşimde yanımda oluyor genelde bütün gün dışarda oluyoruz düzgün şeyler yemeye çalışıcam
Cnm hepsi herhalde geçen hafta sağlıklı sebzeler yedim semizotu pancar ıspanak gibi sonrada 5 protein ve spor zaten burdan paylaşıyorum cnm sanırım iyi dengeledim bide balık menüsü hariç soda ayran içtim 4kg yoğurt yedim nerdeysewauww maşallah, gururumuzsun :)
bu başarının sebebi ne ki? detox mu 5+5 mi? bende yapıcam hemen acil söle :)
Olursun cnm ama kacamaksiz tam kurallarına uyarak ekspress dene korkulacak bir diyet degilHelal sana be orti. Ay ben de 73 74 olmak istiyorum
Manyak manyakCanım stres yapma kuzum ya ne çanyak hocan varmış yahu tamam tam bilemicem ama yazışmak ne yaaa...evde rahat bıraksa bari
Haftaya daha iyi olacak bikac kişi grup olarak dükan ekspress yapacaktoplight kaptanım eline saglık bu hafta sana hic yardımcı olamadım kusura bakma
Yüzdemiz cok iyi, umarım diger takımlarla kıyaslayınca da iyi kalır :)
Gördüm herkesi dukan'a başlatıyorsun. Takım dukan takımına döndü zaten :)Haftaya daha iyi olacak bikac kişi grup olarak dükan ekspress yapacak
Cnm hepsi herhalde geçen hafta sağlıklı sebzeler yedim semizotu pancar ıspanak gibi sonrada 5 protein ve spor zaten burdan paylaşıyorum cnm sanırım iyi dengeledim bide balık menüsü hariç soda ayran içtim 4kg yoğurt yedim nerdeyse
Biraz bunda matildanin aldığı sonuç etkil i oldu sanırım yoksa ben hep dükan yapiyodumGördüm herkesi dukan'a başlatıyorsun. Takım dukan takımına döndü zaten :)
inşallah canım teşekkür ederim... aynen haftada 2 gün senin dediğini yapcam inşallah basenler giderİşe yaradığını sevindim şimdi kendi beslenme düzenine göre beslenirsin ama dikkat edersin umarım iyi sonuç alirsin
ızgara salata tarzı şeyler yiyebilirsin hamurişinden uzak kal yeter
Tamam cnm sen sebze gününden önce sebzelerini alırsın soda ayran da icebilirsin bu hafta onu ben proteinde ictimbenim 5 proteinin 2. günü bugün, salı günü bende sebze detoxu yapıcam, yardım et o pancarları falan bende yemeliyimmm :)
Ayran iç orda çok dayanamazsan küçük bir parça yersin ertesi gün protein ya dengelersin bide o gün başka ekmek turu yemezsininşallah canım teşekkür ederim... aynen haftada 2 gün senin dediğini yapcam inşallah basenler gider
aynen canım bende öyle istiyorum pazar günleri çoğu zaman eşim börekçiye götürüyor beni onu nasıl halledicem bilmiyorum börekten başka bişey yok çünkü orda
Tesekkur ederim de daha erken değilmi ilan için daha açıklanmadı ki berilceeeyi kesin 5 kg falan vermiştir
aynen öğlende ekmek falan yemem dengelerim bi şekilde gene akşam yemeği de yemem en hasarsız şekilde atlatmaya çalışcam artıkAyran iç orda çok dayanamazsan küçük bir parça yersin ertesi gün protein ya dengelersin bide o gün başka ekmek turu yemezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?