- 23 Ağustos 2012
- 14.604
- 38.598
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #208.781
Tesekkur ederim de daha erken değilmi ilan için daha açıklanmadı ki berilceeeyi kesin 5 kg falan vermiştir
Aslında borekciye sabah gidiyosan tolare etmen daha kolay akşam da erken saatte salata yoğurt yesende olur cnm aç kalmaynen öğlende ekmek falan yemem dengelerim bi şekilde gene akşam yemeği de yemem en hasarsız şekilde atlatmaya çalışcam artık
Saol cnm haftayada seni yaparız şöyle 62 olunberilceyle mefkurem senden az, seni de geçen olmamıştır diye düşünüyorum, olsun gönlümüzün birincisi olduğunu ilan edelim noolur ki :)
aynen canım pazar sabah kahvaltısını hep dışarda yapıyoruz genellikle de börekçiye gidiyoruz..Aslında borekciye sabah gidiyosan tolare etmen daha kolay akşam da erken saatte salata yoğurt yesende olur cnm aç kalm
Meyvesizlik beni zorlayacak gibi ama sadece 2 gün sonuçtaÇok rahat cnm dukan gibi değil yani ben dün sabit çıkınca heralde dedim yediklerim arttıkça öyle kalcak kilom hatta eşimde sen bu hafta veremezsin daha yediklerin hergün artıyor böyle diyet mi olur dedi ama bugün 300 gr daha gitti orda spor dk ondan arttırıyor bence
Evet yapı taşlarımız onlar :))ee süper menü, su ve sporu unutma :)
Ayy işin zor o zamnManyak manyak
Manyagın önde gideni hem de
Senin sonuçlarda çok iyi ama senin yaptığın dukan süreklilik gerektiriyor.Gözümüz korkuyor açıkcasıBiraz bunda matildanin aldığı sonuç etkil i oldu sanırım yoksa ben hep dükan yapiyodum
Saol cnm haftayada seni yaparız şöyle 62 olun
Eşinle aynı iş yerinde mi çalışıyorsuninşallah canım teşekkür ederim... aynen haftada 2 gün senin dediğini yapcam inşallah basenler gider
aynen canım bende öyle istiyorum pazar günleri çoğu zaman eşim börekçiye götürüyor beni onu nasıl halledicem bilmiyorum börekten başka bişey yok çünkü orda
Olursun cnm ama kacamaksiz tam kurallarına uyarak ekspress dene korkulacak bir diyet degil
Aaaaa bu süper bi haberr
olsun tatlım birimizin şii olduğunda diğeri halleder bu hafta ben müsaittim hallettimtoplight kaptanım eline saglık bu hafta sana hic yardımcı olamadım kusura bakma
Yüzdemiz cok iyi, umarım diger takımlarla kıyaslayınca da iyi kalır :)
canım börekçiye sabah kahvaltıya gideceksen gayet iyi sabah 10-11 gibi giderseniz orda abartmadan yersin akşam üzeri de ızgara salata falan dengelersininşallah canım teşekkür ederim... aynen haftada 2 gün senin dediğini yapcam inşallah basenler gider
aynen canım bende öyle istiyorum pazar günleri çoğu zaman eşim börekçiye götürüyor beni onu nasıl halledicem bilmiyorum börekten başka bişey yok çünkü orda
valla benimde kafamı karıştırdın tatlım bende size çaktırmasam da gizli gizli okuyorum dukan expressi haftaya niyetim yapmak yaparda güzel kg verirsem listeye girerimBiraz bunda matildanin aldığı sonuç etkil i oldu sanırım yoksa ben hep dükan yapiyodum
Daha önce anlattimya öğretmenlik iç gudusuay inşallah, bende azim doldum bu hafta, kendimden ümitliyim, yapıcam merak etme.. ay sen naapıosan acaip gaza getiriyosun Ayşe öğretmenim :)
Biz wendy ile destek oluruz sizevalla benimde kafamı karıştırdın tatlım bende size çaktırmasam da gizli gizli okuyorum dukan expressi haftaya niyetim yapmak yaparda güzel kg verirsem listeye girerim
ptesi 76,2 yi gördüm çok canım sıkıldı birde acaip ödem var açıkcası bu sabah 75 i hiç beklemiyordum moral motivasyon oldu
valla benimde kafamı karıştırdın tatlım bende size çaktırmasam da gizli gizli okuyorum dukan expressi haftaya niyetim yapmak yaparda güzel kg verirsem listeye girerim
ptesi 76,2 yi gördüm çok canım sıkıldı birde acaip ödem var açıkcası bu sabah 75 i hiç beklemiyordum moral motivasyon oldu
Biz wendy ile destek oluruz size
benim tek düşüncem önümüzdeki haftasonu şehirsışına kv ye gitme durumumuz var orada bozulur mu diye değilse iyi olur dakaptanım bence takımca bi dukan express yapılsın, herkesin motivasyonu yükselir bence :)
Valla iyi mi kötü mü bilmiyorum. Bu kadar calıstırmaya erken bitirtse bari... Sürekli bir sey istiyor bugünlerdeAyy işin zor o zamn
Doktora da iş hocada bitiyor.Hocan iyiyse kafan rahat oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?