Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tesekkur ederim de daha erken değilmi ilan için daha açıklanmadı ki berilceeeyi kesin 5 kg falan vermiştir

berilceyle mefkurem senden az, seni de geçen olmamıştır diye düşünüyorum, olsun gönlümüzün birincisi olduğunu ilan edelim noolur ki :)

Aslında borekciye sabah gidiyosan tolare etmen daha kolay akşam da erken saatte salata yoğurt yesende olur cnm aç kalm
aynen canım pazar sabah kahvaltısını hep dışarda yapıyoruz genellikle de börekçiye gidiyoruz..
bide arabamızı satılığa çıkardık başka araba alıcaz eğer pazar gününe kadar arabamız satılırsa dışarı çıkmayız evde kahvaltı yaparız ozaman yırtarım börek yemekten bakalım nasıl olcak pazar günü

Meyvesizlik beni zorlayacak gibi ama sadece 2 gün sonuçta
Bende senin sonucun gibi güzel farklar görmek istiyorum.

Eşinle aynı iş yerinde mi çalışıyorsun

toplight kaptanım eline saglık bu hafta sana hic yardımcı olamadım kusura bakma
Yüzdemiz cok iyi, umarım diger takımlarla kıyaslayınca da iyi kalır :)
olsun tatlım birimizin şii olduğunda diğeri halleder bu hafta ben müsaittim hallettim
canım börekçiye sabah kahvaltıya gideceksen gayet iyi sabah 10-11 gibi giderseniz orda abartmadan yersin akşam üzeri de ızgara salata falan dengelersin

Biraz bunda matildanin aldığı sonuç etkil i oldu sanırım yoksa ben hep dükan yapiyodum
valla benimde kafamı karıştırdın tatlım bende size çaktırmasam da gizli gizli okuyorum dukan expressi haftaya niyetim yapmak yaparda güzel kg verirsem listeye girerim
ptesi 76,2 yi gördüm çok canım sıkıldı birde acaip ödem var açıkcası bu sabah 75 i hiç beklemiyordum moral motivasyon oldu

Biz wendy ile destek oluruz size

medusa38 canım ben im menu tuhaf oldu. Ama bak bakim anormal bişey var mı
Sabah
2 tam +1 beyazı +2 yk lor ile omlet

ara
1 kk peynir

öğlen.
Tost makinasında tavuk göğüsü ızgara2 bardak ayran
Yarım soğan

Aksam da
1 salatalık la 1 kase yogurtla cacik yapsam olur mu. Felaket tokum çünki

kaptanım bence takımca bi dukan express yapılsın, herkesin motivasyonu yükselir bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…