Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok cnm ama keşke ogleni akşam yeseydin gece uzun acikabilirsin açlık hissederseniz sütlü tarcinli kahve icersin

Yok cnm ama keşke ogleni akşam yeseydin gece uzun acikabilirsin açlık hissederseniz sütlü tarcinli kahve icersin

Ay canım arkadasa geldim diyet teyit deyince netten dukan Ekspres e bakmış tavuk ızgara yapmış.. öyle az da yemedim yani. Sabaha kadar tok tutar beni....
acikirsam kahvesi içerim. Canim

Ay canım arkadasa geldim diyet teyit deyince netten dukan Ekspres e bakmış tavuk ızgara yapmış.. öyle az da yemedim yani. Sabaha kadar tok tutar beni....
acikirsam kahvesi içerim. Canim
WAy afiyet olsun ne iyiymis o arkadaş pasta börek yapmamış yulaf kepegini de unutma

Arkadaşlar dukanda protein günlerinde az yemek gerekmiyor hatta olabildiğince yiyeceksin proteini sadece öğle akşam menüler aynı olmasın yani iki kere tavuk yemeyin ayni günde

Kız zaten sabah ki omlet beni çok tok tuttu bileyani. Ay haftaya kadar ttartilmadan nasıl duracak bakalım ama moralim bozulmasın diye .. dayanancamm...
Basım çok ağrıyor bugün.
iki öğün yemeye karar verdim Bende canım. 3 öğün fazla gelecek gibi bana

Evet canım o da diyette 105 kilodan 94 kiloya düştü o da. Bugunluk yulaf ezmesi yesem olur mu
Dışarı çıkmisin dönerken alsan tam uyarsan diyete daha iyi olur sonra niye veremedim deme almazsan da bugünlük ye ne diyim ama bil aynı şey değil bende 2 Ogün besleniyorum acikmiyorumda

Diyetin ilk günü bide çok su iç az tutuma suyu birde yulaf kepegini sabah ogununde krep olarak yersen gün içinde basın agrimaz halsizlik olmaz

Arkadaşlar dukanda protein günlerinde az yemek gerekmiyor hatta olabildiğince yiyeceksin proteini sadece öğle akşam menüler aynı olmasın yani iki kere tavuk yemeyin ayni günde

ne kadar çok protein o kadar çok eksi hatta :)

canım neden tartılmadan duracaksın ki? motive olursun tartıl bence :)

Arkadaş insanı çok etkiliyor cnm dimi

ay beni gören herkeste dukancı olmaya niyetleniyor zaten :)

Sen bütün kilonu bu diyetle mi vermiştin bu kk bu takım o açıdan güzel herkes birbirine destek oluyo kaçamak yaptım diye diyet birakilmiyo dukanda da kaçamak yaparsan ertesi gün protein yapiyosun aklında bulunsun

Diyetin ilk günü bide çok su iç az tutuma suyu birde yulaf kepegini sabah ogununde krep olarak yersen gün içinde basın agrimaz halsizlik olmaz

Yarın alırım ancak canım. Eşim geceye gidecek o yüzden ugrayacaktim vakit bile yok. Ama sabah cocuklarla çıkar yürüyüş yaparken alırım artık... Yulaf kepegı onemliyimis

Eşinle aynı iş yerinde mi çalışıyorsun
yok canım aynı yerde çalışmıyoruz o babasıyla çalışıyor kendi işyerlerinde otel mobilyaları yapıyorlar orda muhasebeye bakıyor
aynen canım pazartesi zaten protein günü yapıcam pazar günü sabah börek falan yersem gün içinde de dengelemeye çalışırım

En azından pazartesiye kadar tartilmayayim. Hep aynı rakamı görmekten sıkıldım da o yuzden

Sen bütün kilonu bu diyetle mi vermiştin bu kk bu takım o açıdan güzel herkes birbirine destek oluyo kaçamak yaptım diye diyet birakilmiyo dukanda da kaçamak yaparsan ertesi gün protein yapiyosun aklında bulunsun

evet canım, diyet yapmaya karar verip dukana başladım 6,5 kilo vermişim işte, yaklaşık 1,5 ay oldu başlayalı.. ee yürüyüşte sıkılaşma etkisi yapınca 6'dan fazla gibi duruyo, millet hevesleniyo işte :)

En azından pazartesiye kadar tartilmayayim. Hep aynı rakamı görmekten sıkıldım da o yuzden

sabret o zaman sonucu güzel olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…