- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #208.901
Evet keremcemim başlamıştım ama akşam biraz bozdum.ebrusonmez cnm sende basladinmi ekspress e
Ben değildim hayatım. Ben hurma yoğurt denemistim. Çokta iyi gelmiştiBu arada aklıma gelenlere yazayım.Özledim herkesle muhabbetı valla
@morordek gardasımm kader arkadasım sorma ölüm gibi bişey oluyo ama kimse ölmüyoBen lisansımı yaptıgım okulda yüksek lisans yapıyorum su anda,farklı dersler almam gerekiyo.Lisans da secmeli yerine master derslerını yedıgım ıcın sımdı doktora derslerı patladı elıme vıcdansızlar 4dersı salı carsambaya paketlemısler cok afedersınız a... s.. resmen Bi de bıldgınız uzere sevgılı hucrelerım labım ve danısmanım hep benımle senı cok ıyı anlıyorum cırkın ördekımın annesi gel sarılıp aglayalım bacım gel alkol kullanmıyorum ama oyle efkarlıyım kı su emojıklerın üzgün hali gibiyim su an
@toplight kaptanım sizin evde durumlar düzeldi mi iyi mi eşin yavrusların??
nilsub ortimm düzeldin mi özledin mi beni..nerde bizim o ihtişamlı günlerimiz.. hürrem bile bizim gibi çökmedi valla
@keremcemim @w e n d y ve @matilda34 kızlar muhtesemsınız dukan kralıcelerı sızıbu arada ben özge matıldacım senle tanısamadık sanırım :)
@parkbyull canım hakkında hayırlısı olur inşallah çözebılırsınız sorunlarınızı umarım
ebrusonmez ebrusumm napaann
toz-pembe canım sen de geçen resim atmışsın maşallah cok guzel hatunsun hemi de yenı gelın allah mutlulugunuzu bozmasın.. bana da pek iyi geldi fiziğin ama anlıyorum senı oyle mutlu degılsen kendını ıyı hıssetmemenı. calısıyosun ama ders filan dıyosun aksamları.acıkoğretım fılan mı yoksa sınava mı hazırlanıyosun kpps vs.??
Nanelibal canım annene cok gecmıs olsun..daha ıyısınızdır ıkınızde umarım? sen gittin mi dr?
Bi de bugun kahvaltıdan sonra canım bısey ıstemedı eksı elmaya sardım ben debugun yarın elma detosu mu yapsam dıye gectı ıcımden bakalım ne kadaryaparım..
Bi de bızden bırı 5/5 dıyetı yapıyodu hanı su patatesli meyveli olan kımdı o yaa??ebrusonmez ebrusum sen mıydın yoksa bzıım savurgan mıydı savurgan ?? sahı napıyon sen bacım non-stop calısıyon mu,tasındınız mı,deli musallat oldu mu yıne..ugrasana arada kıızzzz
Ayyy ben artık baş kelimesini bile sevmiyorum ailecek aşırı derecede migren hastasıyız pazartesi günü dinmeyen baş ağrım için doktor değişik migren hapı verdi beynim tekrar çıkdı yerine girdi diyebilirim bide hap zehirledi 2 gün kusma ishal oldumGünaydın kızlar bugun daha iyiyim. Dün ki baş ağrısı neydi öyle Allah kimseye vermesin
Ben değildim hayatım. Ben hurma yoğurt denemistim. Çokta iyi gelmişti
Naber kız çatlak bacım..:)ebrusonmez naber tatlım görüşmeyeli kız ben hiç sağlıklı beslenmiyorum daha doğrusu ben hiç beslenmiyorum sabah 1 dilim ekmek
Öğle
Sandeviç bazen bazende bisküvi
Akşam
Yoğurt Çoğunlukla yemek falan yapmıyorumoffffoffff acil annem lazım yanıma börekler çörekler açsın bana şakaaa şakaaaaa annem olsa şöyle ben işten gelince bol yeşillikli salata ıspanak yapsa çorbada ikramı olsaaaa ahhhh ahhhh ne güzel olurdu beeee
Geçmiş olsun canım nasıl oldun şimdi bende bir aydır gribimAyyy ben artık baş kelimesini bile sevmiyorum ailecek aşırı derecede migren hastasıyız pazartesi günü dinmeyen baş ağrım için doktor değişik migren hapı verdi beynim tekrar çıkdı yerine girdi diyebilirim bide hap zehirledi 2 gün kusma ishal oldumbaşım ağrırken ekstra doktorum sağolsun karın ağrısı ishalide ekledi baş ağrısı kabusum hayatımı zehir zindan etti bilmezmiyim
canım tartıyomusun gr yazmışsınEvet keremcemim başlamıştım ama akşam biraz bozdum.
Menümü yazayım
Kahvaltı
1 çift sarılı yumurtaya 1 çay bardağı süt ve 1 yemek k. Yulaf kepeği ile krep
Öğle:
1 çatal tavuk
2 kk. Et haşlama
1 kk yağsız otlu peynir
Akşam:
350 gram balık
Buraya kadar herşey muhteşemdi ama
4 kaşık nar
1 avuç antep fıstığı
1 avuç ceviz yedim malesef
Balık çok yiyince ağır geldi bastıracak biseyelr yedim.
Su: 2.5 litre limonlu su
1 bardak şekersiz nescafe
Vayyy çok güzellTabiki biliyorum cnmsenin kadar olmasada benimde fena sayılmazdı teşekkür ederim
İstersen bu hafta yarışalım bebek hem motivation olmuş olur
Gerçi senin hiç ihtiyacın yok maşallah çok güzel gidiyosun
Keremcemim bizi rakip görmüyorsun tabi senWalla bende kendime Gore bir rakip istiyorum neden olmasın yarisalim tabii
rakip oluncak gibimi canım aldı başını gidiyoKeremcemim bizi rakip görmüyorsun tabi sen
Sorma ortim yaa hastalıklardan kurtuldum derken başka sıkıntılar çıktı onlarla uğraşıyoruz.Bende bakıcam şu ekspress olayına ama bi kendimi toparlayayım canım :)Canım benim genel olarak üstte vardı kilo, ilkte ordan verdim, göbek falan az kaldı, ama hala var bişiler, belli bi bölgede değil sadecegidicek ama azmettik :)
Anam buda yeni mi çıktı 5+2 :) ay bende yaparım da korkuyorum sonra normale döndüğümde hemen Verdiğimi alırsam diyepancar dediğin ne bu arada? Kırmızı olan mı?
Ortim nerdesin sen kaç gündür? Toparladın mı nasılsın? Herkesi dukan exprese başlatıyoruz sende bi baksana netten? Meyve sebze var onda :) seninde kiloyu kırarız inşallah :)
İyidir canımebrusonmez naber tatlım görüşmeyeli kız ben hiç sağlıklı beslenmiyorum daha doğrusu ben hiç beslenmiyorum sabah 1 dilim ekmek
Öğle
Sandeviç bazen bazende bisküvi
Akşam
Yoğurt Çoğunlukla yemek falan yapmıyorumoffffoffff acil annem lazım yanıma börekler çörekler açsın bana şakaaa şakaaaaa annem olsa şöyle ben işten gelince bol yeşillikli salata ıspanak yapsa çorbada ikramı olsaaaa ahhhh ahhhh ne güzel olurdu beeee
Normalde tartmıyorum 700 gram balık almıştı eşim ikiye böldük. O yüzden aşağı yukarı miktar belli olsun diye yazdım.canım tartıyomusun gr yazmışsın
sende başladın mı diyete bu sefer 61 görmüşsünİyidir canım
Sen sorunlarını hallettin mi?
Canım çalıştığın için çok daha zor düzenli beslenme
Ama pratik şeyler bulabilirsin. sebze sevdiğini hatırlıyorum. Haşlama falan yapsan en azından akşam aç kalmasan iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?