Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

dünkü menüm

sabah yulaf kepekli yoğurt 1 haşlanmış yumurta biraz lıght beyaz peynir 3 dilim dana salam 1 fincan şekersiz sütsüz kahve

öğlen
küçük kızarmış piliç yoğurt

ara şekersiz türk kahvesi

akşam yemedim

sabah işe gelirken 35-40 dk yürüdüm
akşam anneme gittim giderken 20 dk yürüdüm

ebrusonmez cnm sende basladinmi ekspress e
Evet keremcemim başlamıştım ama akşam biraz bozdum.
Menümü yazayım
Kahvaltı
1 çift sarılı yumurtaya 1 çay bardağı süt ve 1 yemek k. Yulaf kepeği ile krep
Öğle:
1 çatal tavuk
2 kk. Et haşlama
1 kk yağsız otlu peynir
Akşam:
350 gram balık
Buraya kadar herşey muhteşemdi ama
4 kaşık nar
1 avuç antep fıstığı
1 avuç ceviz yedim malesef
Balık çok yiyince ağır geldi bastıracak biseyelr yedim.
Su: 2.5 litre limonlu su
1 bardak şekersiz nescafe

Ben değildim hayatım. Ben hurma yoğurt denemistim. Çokta iyi gelmişti

Günaydın kızlar bugun daha iyiyim. Dün ki baş ağrısı neydi öyle Allah kimseye vermesin
Ayyy ben artık baş kelimesini bile sevmiyorum ailecek aşırı derecede migren hastasıyız pazartesi günü dinmeyen baş ağrım için doktor değişik migren hapı verdi beynim tekrar çıkdı yerine girdi diyebilirim bide hap zehirledi 2 gün kusma ishal oldumbaşım ağrırken ekstra doktorum sağolsun karın ağrısı ishalide ekledi baş ağrısı kabusum hayatımı zehir zindan etti bilmezmiyim

Ben değildim hayatım. Ben hurma yoğurt denemistim. Çokta iyi gelmişti
ebrusonmez naber tatlım görüşmeyeli kız ben hiç sağlıklı beslenmiyorum daha doğrusu ben hiç beslenmiyorum sabah 1 dilim ekmek
Öğle
Sandeviç bazen bazende bisküvi
Akşam
Yoğurt Çoğunlukla yemek falan yapmıyorumoffffoffff acil annem lazım yanıma börekler çörekler açsın banaşakaaa şakaaaaa annem olsa şöyle ben işten gelince bol yeşillikli salata ıspanak yapsa çorbada ikramı olsaaaa ahhhh ahhhh ne güzel olurdu beeee

Naber kız çatlak bacım..:)

Geçmiş olsun canım nasıl oldun şimdi bende bir aydır gribim

canım tartıyomusun gr yazmışsın

Sorma ortim yaa hastalıklardan kurtuldum derken başka sıkıntılar çıktı onlarla uğraşıyoruz.Bende bakıcam şu ekspress olayına ama bi kendimi toparlayayım canım :)

İyidir canım
Sen sorunlarını hallettin mi?
Canım çalıştığın için çok daha zor düzenli beslenme
Ama pratik şeyler bulabilirsin. sebze sevdiğini hatırlıyorum. Haşlama falan yapsan en azından akşam aç kalmasan iyi olur.

sende başladın mı diyete bu sefer 61 görmüşsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…