Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tesekkur ederim bende hepinize teşekkür ederim kutlamamida kiruyemisle yaptim Bu hafta fazlasıyla ediyorum ben onu takımımızda inş yine bu hafta birinci olacak hain planlarımız var
Cidden kutlaman bile pek naif :))

Bu arada kural geregi haftanın birincisi diyet yöntemini http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/ konusunda paylasmak zorunda canım. Sen de uygun bir vaktinde bu hafta ne yaptın da birinci oldun yazarsan iyi olur Dukan'ını bol bol anlatabilirsin

Walla bu dükan amca bana maaş baglasa iyi resmen yaşam koçluğunu yapıyorum şaka maka bende aynen dükan anlatmayi dusunuyordum Dükan düşmanlarına inat bana çok diyen vardı dükan şöyle dükan böyle

İyi akşamlar sevgili 5.takımcım
Bende iadeyi ziyaret yapayım dedim
Derecenizi tebrik ediyoruz tabiki özellikle @keremcemim çok tebrikler cnm
Niye gıcık olalım fıstığım Sana, bu işler parayla değil sırayla
Belki haftaya da sıra bendedir

O işin şakası cnm tabii ki sirayia bende sizin takımı tebrik ederim ama güzel yarışan kazansın senin dercende iyi bu arada tebrikler

O işin şakası cnm tabii ki sirayia bende sizin takımı tebrik ederim ama güzel yarışan kazansın senin dercende iyi bu arada tebrikler
Tabiki biliyorum cnm senin kadar olmasada benimde fena sayılmazdı teşekkür ederim

İstersen bu hafta yarışalım bebek hem motivation olmuş olur
Gerçi senin hiç ihtiyacın yok maşallah çok güzel gidiyosun

Tabiki biliyorum cnm senin kadar olmasada benimde fena sayılmazdı teşekkür ederim

İstersen bu hafta yarışalım bebek hem motivation olmuş olur
Gerçi senin hiç ihtiyacın yok maşallah çok güzel gidiyosun
Walla bende kendime Gore bir rakip istiyorum neden olmasın yarisalim tabii

inatettimolacak kizzz beni merakmi ettin datlummmmaşırı stresli günler yaşadım şimdi çoookkk çoookk iyiyim bebişimkız ben full time çalışmıyom recep ivedik gibi dnma ters yani4 gün çalışıyorum kısa saatler çokda iyi para alıyorum rahmetli anneannem oku yavrimmm zamanı gelince anlarsın derdi şimdi anladım ne demek istediğinidiyet falan yapmıyorum kiloda almıyorum henüz vermedimde 72 de duruyorumbiraz daha rahatlayım yeniden başlayacağım

Kızlar metabolik balanca diyeti yapanınız varmı dün avmde gezerken reklamını gördüm kadına sordum garanti zayıflıyorsun dedi yalnız fiyatıda tuzlu bende denesemmi acaba bu arada bide liposuction buldum ameliyatsız onlada görüşdüm herşeyiyle kafama yattı derken arkadaş millet türkiyede ölüyor deyince tırsdımmmyaptıranınız varmı varsa biraz bilgi yazın pleaseeeeeahandaaaa tüm bunları yazarken önümde oturan trende hödükkk ara ara beni kesiyordövecemmm o olcak sonundaaa

Walla bende kendime Gore bir rakip istiyorum neden olmasın yarisalim tabii
Ayyy bu hafta çok heyecanlı olacak desene
Ben bu hafta spor yapamamıştım onun içinde Bana motivation olur

Savaşta her yol mübahtır bebek, bütün silahlarımı kuşanıyorum
Bakalım Cuma kimin yüzdesi fazla olacak

Sen 69 la nereni kestiriyon bictiriyon cnm o ameliyatlarda her zaman risk vardır senin onlara ihtiyacın yok bence iyi bir diyetisyen yaşam koçu falan bul olmazsa diğer yöntemler 100 kg geçince anca ama tabi yine de sen bilirsin

Kusan kusanda gel hangi diyeti yapiyosun varmı belirli birsey

Günaydın güzel takımım;

Çocuklu olunca sabah 7 de uyanılıyor cumartesi de pazar da :) nilsub iyileşemedin mi, nerelerdesin? Sende erkenci olursun genelde :)

Senin az kalmış kilo gel seni 2 ay doldurunca dükan ekspress alalım var onda meyve

Canım 2 arkadaşım pazartesi dukan exprese başlıyo, onlar yapsın biraz nasıl verdiklerini göreyim, sonra. Bide geçiş oluyo mudur ikisi arasında? Ben daha bi 10 kilo vermeyi planlıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…