- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #208.921
Yok valla hızına yetişilmiyor.rakip oluncak gibimi canım aldı başını gidiyomaşallah
akıllıcaNormalde tartmıyorum 700 gram balık almıştı eşim ikiye böldük. O yüzden aşağı yukarı miktar belli olsun diye yazdım.
Evet evet başladım.sende başladın mı diyete bu sefer 61 görmüşsün
Organiğim dün bozdum diye bugun baştan mı başlamalıyım.akıllıca
hadi canım bende yapayım nasıl yaptın sen?Evet evet başladım.
Express 1.günü yapmaya çalıştım ama akşam kuruyemiş ve meyve ilebozdum ama bozduğum halde -800 gram gördüm.
@keremcemimmorordek inatettimolacak toplight
vallahi tatlım dukan ile ilgili hiç bilgim yok ki benimOrganiğim dün bozdum diye bugun baştan mı başlamalıyım.
hadi canım bende yapayım nasıl yaptın sen?
@keremcemim bilir ama oda ortalarda yokvallahi tatlım dukan ile ilgili hiç bilgim yok ki benim
Aaa super Ebrusum hadi artik temelli gitsin su kilolar geri donmesinEvet evet başladım.
Express 1.günü yapmaya çalıştım ama akşam kuruyemiş ve meyve ilebozdum ama bozduğum halde -800 gram gördüm.
@keremcemimmorordek inatettimolacak toplight
İnşallah ördeğim yaSelam kizlar :) bugun gune gidecegim, pek giremem heralde.toplight kaptanim aksama da bugday, nohut, fasulye falan islayip asure denemesi yapacagim yarin :) vermek istedigin taktik varsa alirim bi dal
Aaa super Ebrusum hadi artik temelli gitsin su kilolar geri donmesin
Sizin günler çok masumdu demi??Selam kizlar :) bugun gune gidecegim, pek giremem heralde.toplight kaptanim aksama da bugday, nohut, fasulye falan islayip asure denemesi yapacagim yarin :) vermek istedigin taktik varsa alirim bi dal
Azmetsen olacak aslinda. Bayramdi memleketti derken cok saldinİnşallah ördeğim ya
Alıp vermekten bıktım
Evet gunlerimiz genelde salata agirlikli, hamur isi tadimlik oluyor.Sizin günler çok masumdu demi??
Dikkat et diyecektim ama sen zaten bayağı dikkat ediyorsun.
Kilo aldın mı?
tamam canım sen yap sorarsın burdan istediğin şeyi ay ben yapmıyorum yaparsam çok yerimSelam kizlar :) bugun gune gidecegim, pek giremem heralde.toplight kaptanim aksama da bugday, nohut, fasulye falan islayip asure denemesi yapacagim yarin :) vermek istedigin taktik varsa alirim bi dal
Sen yapma bence de kendini tutamayabilirsintamam canım sen yap sorarsın burdan istediğin şeyi ay ben yapmıyorum yaparsam çok yerim
Evet kuzum haklısın. Çok çabuk bırakıyorum. İyiki varsınız yoksa şuan 80 lerdeydim.Azmetsen olacak aslinda. Bayramdi memleketti derken cok saldinduzenli gel buraya, menu yaz, verirsin
Süper canım. Zaten sağlıklı besleniyorsun.Çok almazsın inşallah. Alsanda canın sağolsun verirsin.Evet gunlerimiz genelde salata agirlikli, hamur isi tadimlik oluyor.
Gecen pazartesi tartilmistim en son canim ve almamistim henuz. Ama son gunlerde karnimi şiş hissediyorum. Bu pazartesi sabah gene tartilayim belki biraz almisimdir.
Yok kız ne 80'i naptin?? Ama belki 70'e merdiven dayamistinEvet kuzum haklısın. Çok çabuk bırakıyorum. İyiki varsınız yoksa şuan 80 lerdeydim.
Ya valla cok aşırı saglikli da beslenemedim gecen haftalarda midem almiyordu her seyiSüper canım. Zaten sağlıklı besleniyorsun.Çok almazsın inşallah. Alsanda canın sağolsun verirsin.
ay sorma en son yaptığımda 1 kg dondourma kutuları varya onlarla 1 kutu yemiştim ondan sonra bir daha yapmadımSen yapma bence de kendini tutamayabilirsinvalla benim de ilk denemem işte sonunda ortaya asure mi cikar baska bir şey mi bilemiiiycim
neden acaba karnın şişki birşeymi taşıyonEvet gunlerimiz genelde salata agirlikli, hamur isi tadimlik oluyor.
Gecen pazartesi tartilmistim en son canim ve almamistim henuz. Ama son gunlerde karnimi şiş hissediyorum. Bu pazartesi sabah gene tartilayim belki biraz almisimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?