Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hadi canım bende yapayım nasıl yaptın sen?

Kahvaltı
1 çift sarılı yumurtaya 1 çay bardağı süt ve 1 yemek k. Yulaf kepeği ile krep
Öğle:
1 çatal tavuk
2 kk. Et haşlama
1 kk yağsız otlu peynir
Akşam:
350 gram balık
Buraya kadar herşey muhteşemdi ama
4 kaşık nar
1 avuç antep fıstığı
1 avuç ceviz yedim malesef

Su: 2.5 litre limonlu su
1 bardak şekersiz nescafe

Dün bunları yedim canım. Sporda yapmadım. Yapsam belki daha da farkederdi
Birgün saf protein yiyorsun ertesi gün sebze ekiyorsun sonra meyve tahıl.. gidiyor böyle

Selam kizlar :) bugun gune gidecegim, pek giremem heralde. toplight kaptanim aksama da bugday, nohut, fasulye falan islayip asure denemesi yapacagim yarin :) vermek istedigin taktik varsa alirim bi dal
Evet evet başladım.
Express 1.günü yapmaya çalıştım ama akşam kuruyemiş ve meyve ilebozdum ama bozduğum halde -800 gram gördüm.
@keremcemim morordek inatettimolacak toplight
Aaa super Ebrusum hadi artik temelli gitsin su kilolar geri donmesin

İnşallah ördeğim ya
Alıp vermekten bıktım

Sizin günler çok masumdu demi??
Dikkat et diyecektim ama sen zaten bayağı dikkat ediyorsun.
Kilo aldın mı?

Sizin günler çok masumdu demi??
Dikkat et diyecektim ama sen zaten bayağı dikkat ediyorsun.
Kilo aldın mı?
Evet gunlerimiz genelde salata agirlikli, hamur isi tadimlik oluyor.
Gecen pazartesi tartilmistim en son canim ve almamistim henuz. Ama son gunlerde karnimi şiş hissediyorum. Bu pazartesi sabah gene tartilayim belki biraz almisimdir.

tamam canım sen yap sorarsın burdan istediğin şeyi ay ben yapmıyorum yaparsam çok yerim

Gecen pazartesi tartilmistim en son canim ve almamistim henuz. Ama son gunlerde karnimi şiş hissediyorum. Bu pazartesi sabah gene tartilayim belki biraz almisimdir.
Süper canım. Zaten sağlıklı besleniyorsun.Çok almazsın inşallah. Alsanda canın sağolsun verirsin.

Evet kuzum haklısın. Çok çabuk bırakıyorum. İyiki varsınız yoksa şuan 80 lerdeydim.
Yok kız ne 80'i naptin?? Ama belki 70'e merdiven dayamistin
Süper canım. Zaten sağlıklı besleniyorsun.Çok almazsın inşallah. Alsanda canın sağolsun verirsin.
Ya valla cok aşırı saglikli da beslenemedim gecen haftalarda midem almiyordu her seyi habire tost, sandvic yedim bi ara ama sonrasinda almamistim. Simdi midem daha iyi, eksime neredeyse hic olmuyor. O yuzden beyaz et, kırmızı et, yumurta falan yemeye calisiyorum son birkaç gündür

neden acaba karnın şişki birşeymi taşıyon diye bayat bir esprimi yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…